Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

abi adamlar oyunu istediğiniz şekilde oynayıp, aynı karakter ile her platformda devam ettirebileceksiniz diye duyurmadı mı? nasıl şimdi SP'yi online oyunda kullanamıyoruz ben anlamadım. herhalde dikkatli okumamışım, tekrar baştan bakayım. eğer gerçekten serverside tutulacaksa ve serverlar 100 kişi gibi bir limite sahip olacaksa basarım supportu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The game can be played offline, no connection required. The character used for the offline version of the game will not be useable in the online version of the game for obvious exploit/hacking reasons. We are going to investigate ways to export your online character to the single player version of the game but the offline character will not be importable into the online version.

benim yayında sanki aksi bir şey söyledi gibi hatırlıyorum ama böyle olması gerek zaten aksi çok saçma olurdu. server kapasitelerini açıklasınlar 100 veya üzeri ise basıcam 40 dolar.
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyi UO ile tıpatıp aynı yapmaya çalışırlarsa bence beceremezler iyice heves kaçar o yüzden overload map gibi değişiklikler olması ve değişik tat vermesi güzel olur. sonuçta bu sektörde 10-20 senelik tecrübesi olan adamlar bu yeni parçaları nasıl birleştirecekleri üzerine düşünüyorlardır.

yalnız MMO olmaması beni üzdü ve almayabilirim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ha aynı anda 100 kişiden fazla adam görmeyip de çok şahane olan servarlar da vardı mesela Mythharia gibi o durumda 100 kişi bir anda giren kişi sayısıydı. Yoksa total kayıtlı adam sayısı çok daha fazlaydı. zunnun dediği gibi UOnun en güzel yanlarından biri random stranger olayı idi baya kısıtlanmış oluyor bu durumda o. hatta olay iyice "panpalar akşam 9da toplanıp kaleye giriyoruz"a dönebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ea ile konuştu adam 1 sene once, baya masaya oturttu filanda anlaşamadılar, yoksa donucekti herif ki ea bunun uzerine join lady british ans save britannia!!!11 temalı aptal projesine başladı
IP batırmak için EA den daha iyi başka firma yok ki herifler binyılın en hypelanan resmen para fırlattıkları projesyi batırmayı becerdiler

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7d7xqgzkj1qkj1deo1_500.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Popeye said:

hirsiz olabiliyor muyuz?

hırsız oynayacaksan boşver sen bunu Thief'in yenisini yapıyolar Garret'la akarsın :p

thief 4 zaten en cok bekledigim oyun ama UOda falan thiefin zevki ayriydi.

milleti donuna kadar soyup utanmadan ayni itemlari o kisiye satmanin keyfini yasamak istiyorum tekrardan.
Sosyal ağlarda paylaş

ve 1 m olur. çok ilginç bir şekilde para verirseniz content koyarım diyor richard abimiz

$1 M INITIAL GOAL!

$1.1 M PET SYSTEM!
One word, "Pets!" We're adding both social and combat pets which players can control using simple commands

$1.2 M SEASONAL WEATHER!
Grab your cloak, because we're adding Weather to the game!

$1.3 M To Be Revealed!
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

ve 1 m olur. çok ilginç bir şekilde para verirseniz content koyarım diyor richard abimiz

$1 M INITIAL GOAL!

$1.1 M PET SYSTEM!
One word, "Pets!" We're adding both social and combat pets which players can control using simple commands

$1.2 M SEASONAL WEATHER!
Grab your cloak, because we're adding Weather to the game!

$1.3 M To Be Revealed!

ahaha abv lord british. paranin geldigini gorunce pisliklesti hemen. hedef kitlesini degistirdi, biraz da bunlarin parasini emeyim demis belli ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

aquila said:

fencing
archery
musicianship
anatamoy
tactics
fletching
peacemaking

yer kalmadi.

lisede derste defterin kenarına hangi skilli kaçlayacağımın hesabını yapardım o geldi aklıma dsts

yalnız değilmişim.. sonralardan defterlerin arka sayfalarında hesap kitaplara denk geldiğim çok olmuştur, bi sürü templateler vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...