bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Black-ice said: tracy hickman katılmış senaryo ekibine lan. O______________________________________________________________O adam kaç yaşında ya çok merak ettim. 58 yaşına gelmiş. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bd/Tracy_Hickman_and_Margaret_Weis_-_GenCon_2008.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ff1 in çok alakasız ornekligini geçtim pagan ve underworld 1 in rpg dunyasına getirdiği atlamayı daha herhangi bir oyun getiremedi. Pagan inanılmaz etkileyicilikte bir girisle seni bayağı karanlık ve sert bir settingin icine atıyor. Hiçbir sekilde elini tutmuyor yol göstermiyor ve hata affetmiyor. Etrafındaki nerdeyse her objeyle etkileşime girebiliyordun. Yapabileceğin o kadar fazla şey vardı ki grafikli roguelikedi oyun. Underworlde girmiyorum bile. Oynayan birçok rpg yapımcısı ilham kaynağı olarak gösterir uw1 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Oha bunlar dede ve nene olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Black-ice said: tracy hickman katılmış senaryo ekibine lan. edit: olmaz deminki yorum heycanlandım diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bana özel mesajı geldi fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 fotoğrafta öne çıkan amber serisini de askerde okumuştum asduıasduasdh sayfaları keser botumun içine sokardım nöbette çıkarır okurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Margaret teyzem 65 de yaşına vurmuş ama fotoğrafta gayet de diri(!) duruyo helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 gilf margaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bingildak said: fotoğrafta öne çıkan amber serisini de askerde okumuştum asduıasduasdh sayfaları keser botumun içine sokardım nöbette çıkarır okurdum. ahaha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bingildak said: fotoğrafta öne çıkan amber serisini de askerde okumuştum asduıasduasdh sayfaları keser botumun içine sokardım nöbette çıkarır okurdum. Askerde 20ye yakın DL kitabı okumuştum ben de, tabi yakalanıp ingilizce olduğu için (ve ne yazdığını anlamadıkları için!) sakıncalı kitap diye el konulana kadar :p Çıkarken geri verdiler Allahtan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ahah çok kötüymüş, savaşta yabancı esirle filan konuşmak gerekse sadece sen varmışsın ekipte. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 benim ecce* homo kitabını yakalamışlardı, "homo" var diye uygunsuz olarak toplanmıştı ahsdıuashd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 tracy hikman iyidir, margaret weis direk kanser yazar ama, hamburger helperın daha refined versiyonu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 http://www.kickstarter.com/projects/portalarium/shroud-of-the-avatar-forsaken-virtues-0/posts/429763 multiplayer sistemi açıklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 hmm anca anladım ben. offline oynayabiliyorsun. offline takıldığın karakterle friend veya herkese açık serverlara giremiyorsunmuş. ben hala loot olayını bilmiyorum açıklandıysa kaçırdım. pvp loot var mı loot? önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 aynen ya uo gibi pvp olsun kafama göre dalayım şehir içinde falan da sonra gidip soyayım herifi. bombacı mülayimler olsun, pembe panjurlu bir ev olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 "SOYGUNCU SERİ KATİL REPESİ YAPIYORUM AĞBİ" varsa söyleyin de çekeyim pledge'imi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 küfürbaz repesi yapıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 hirsiz olabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 acaba server limiti kaç kişi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 server dememiş orda, enteresan olan da o zaten. serverdansa oyuncular birbirine bağlanacak gibi bir laf var. p2p tarzı birşey denicekler mi napıcaklar çözemedim. aha şöle demişler şöle For the most part, OPO will feel like an MMO. Lots of social interaction options with friends and other players. We are trying to distinguish ourselves from traditional MMOs only in that, unlike a normal MMO players are frequently connected directly to each other instead of all data flowing through our servers. We believe this will provide numerous advantages to both players and our service, but does differ from a traditional MMO in that the upper limit of players simultaneously on one map may be restricted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 saveler serverside tutulmuyorsa (tamamen SP datasi ile mp veya mmo moduna da girebileceksiniz denmis) her turlu o saveleri editlemenin yolunu bulurlar. itemlar, skiller, her ne ise millet editler durur. o mmo modununda hicbir zevki kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Popeye said: hirsiz olabiliyor muyuz? hırsız oynayacaksan boşver sen bunu Thief'in yenisini yapıyolar Garret'la akarsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 alıyo muyuz almıyo muyuz bunu şimdi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bingildak said: saveler serverside tutulmuyorsa (tamamen SP datasi ile mp veya mmo moduna da girebileceksiniz denmis) her turlu o saveleri editlemenin yolunu bulurlar. itemlar, skiller, her ne ise millet editler durur. o mmo modununda hicbir zevki kalmaz. Tabii server'da tutulur. Single player offline: This is the DRM free, completely off-line version of the game. Your character is stored on your computer and can not be used in any of the online modes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar