caliskanbiritanyali Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bugün fark ettim sanki yolda gören olacak gibi utanıyorum , yani bir kaza felan geçirsem pantalonumu çıkartsalar hastanede herkes , lan yırtık don giymiş herif , demesinden çekiniyorum çok çekingenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 fakirim demiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Nasıl yırttığın önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 "Yırtık dondan çıkar gibi"... Oh wait ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caliskanbiritanyali Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 pembe kalpli ama yırtık olmasa utanmaz mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bir de popo kısmetten çıkınca don kırk yerden yırtılırmış derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 GERGE said: Nasıl yırttığın önemli. Basınçlı tazyikli ise türk süper kahramanıyım dersin, sükse yapar caka satarsın hastahanede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 don giyme direkt, acil servisde farkını göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ben donum yırtık mı kirlimi bilmeden direk paltalonla beraber çıkarıyorum ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 donun nerden yırtılmış olduğu önemli. donun önden yırtık ise aktif arkadan yırtık isen pasif imajı verebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 KingV said: donun nerden yırtılmış olduğu önemli. donun önden yırtık ise aktif arkadan yırtık isen pasif imajı verebilir :P ahahahha mert:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 (td) öeh direk garbıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Hastanede direk çıkartıp vur masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 don giyme öyle bi derdin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Kimin feyki acaba.. Spark bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Pantolonunu indireceğin durum varsa korkma donda inecek büyük ihtimalle zaten.Yırtığına falan bakmazlar artk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 giyme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 don değil de ben de bazen yeni çorabı açarken delik açıyorum en üstünde. ona rağmen giyiyorum. ne olacak abi, takmayın böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hatta ve hatta akşam çorabımı şöyle bir yokluyorum, iki snif snif yapıyorum, bakıyorum temiz hop ertesi gün de giyiyorum. temiz şeyi niye yıkıyayım lan, zaten paso ayakkabı spreyi de sıkıyorum ne olur ne olmaz diye. oh be söyledim rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 içten içe supise sex yaşama olayı seni bu konuyla ilgili rahatsız ediyor olabilir. ama dediğim gibi "içten içe". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Erkekte yırtık don olması iğrendirici bir durumdur. Peki Kadında yırtık don görmek tahrik sebebi midir yok tam tersine iğrendirici bir durum mu oluşturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Yırtık don giyince utanıyorum... hiçbişe yapamıyorsan şunu alıp giy olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 2013 balonları çok başarısız ya (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bence Rerore nin fake'i. bi kaç başlık aşağı bakın anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar