Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ya orası öyle de işte dediğim gibi ben bu tip olayların sadece sportif rekabetten kaynaklandığını ve başka bir şeyle bağdaştırılmaması gerektiğine inanıyorum. He bu tip olaylarında uç noktaları oluyor evet, yapacak bir şey yok :) birde şuan ispanya'da durumlar tam olarak ne bilmiyorum. Ben 2.5-3 yıl kadar önce üniversitede sosyoloji dersimde ispanya'yı ve özerk cumhuriyetleri detaylıca incelemiştim. Bu bilgilerin çoğu oradan aklımda kalma, 92 olimpiyatları çok şey değiştirmiş ülkede çok. Olimpiyat ülkeye ne kadar bir numaralı örneği resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Orada görüş ortak zaten, başka şeyden kaynaklanmıyor. Ama rekabeti milliyetçilikle yarıştıran bir kesim var, türk yapınca "lan o da türk sen de, ayıp" diyor, zaten bjk taraftarına laf eden de onlar, gereçkeleri de ortak payda olarak milliyetçilik, bu yüzden aynı laf katalana edilemez, o yüzden fark var dedim ben de. Ha, o gerekçe ne kadar geçerlidir dersen o ayrı bir konu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BF-BO0gCUAERB6w.jpg Beyler sıkı durun! Robeni alıyoruz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hahahaü yok abi gelmesin hiiç gerek yok. defans alsalar şöyle 2 tane sağlam. bu takım her sene şampiyon dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Darkrider, daha 4 ay once Barcelonadaydim, soylediklerinin hepsi yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 fizban said: Darkrider, daha 4 ay once Barcelonadaydim, soylediklerinin hepsi yanlis. adam 150 satır yazı yazmış, yanıt 3 kelimelik asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 sen haksizsin, ve sana laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 G imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Z8m7ge3DfVE http://25.media.tumblr.com/tumblr_m26nvnNG5o1qkk10ro1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ya ama hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 şu milli takımlar başa bela ya. bizim de ilk yarıda ilk 11 den 5 oyuncumuz sakat dönmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 biseyi yok testisi takilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 aquila said: biseyi yok testisi takilmis kırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Testisi elinde gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Adam tamda uyum sağlamışken olmadı bu, umarım ciddi değildir. Ne zaman nazar değecek diye de düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 allah belasını versin bu milli maçların diyorum başka bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 said: Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Burak Yılmaz'ın, Avrupa'ya transferi için ilk adımı Jorge Mendes ile menajerlik anlaşması imzalayarak attığı belirtildi. Burak Yılmaz'ı isteyen takımlar olarak ise Real Madrid, Atletico Madrid, Deportivo ve Zaragoza olarak sıralandı. mynet Adama kazma diye diye real madride yollayacağız sanırım. Ronaldonun ayrılacağı söylemi, hamitin oraya transfer olmuş olması bunun olabilitesini yükseltiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Sneijder'den haber var mı .. gençler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yolanthe acıklar herhalde birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yazık oldu valla cocuga ciddi bişeyi varsa.. cok mu lazım zaten hollanda aldı götürdü grubu.. oynatma artık şu adamları kulubeye şans ver.. 15 puan olmuş. gerçi hollanda'nın her maçı yenmesi bize yarıcak aşagıdakilere puan kaybetmemesi lazım ama olsun. bizim kuyt baltasına bişey olsada yerine sarı çocugu oynatsa şu aykut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ciddi bişey yok. romanya maçında oynayacakmış hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 oynamasın lan! oynatmasınlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 CthuLhu said: ciddi bişey yok. romanya maçında oynayacakmış hatta. htspor said: Sakatlığıyla ilgili bir açıklama yapan Sneijder "Ciddi bir şey yok. Fakat risk almak istemiyorum. Bu nedenle salı günkü Romanya maçında büyük ihtimalle oynamayacağım Böyle diyor HT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 hah akıllı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar