Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

ya orası öyle de işte dediğim gibi ben bu tip olayların sadece sportif rekabetten kaynaklandığını ve başka bir şeyle bağdaştırılmaması gerektiğine inanıyorum. He bu tip olaylarında uç noktaları oluyor evet, yapacak bir şey yok :)

birde şuan ispanya'da durumlar tam olarak ne bilmiyorum. Ben 2.5-3 yıl kadar önce üniversitede sosyoloji dersimde ispanya'yı ve özerk cumhuriyetleri detaylıca incelemiştim. Bu bilgilerin çoğu oradan aklımda kalma, 92 olimpiyatları çok şey değiştirmiş ülkede çok. Olimpiyat ülkeye ne kadar bir numaralı örneği resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Orada görüş ortak zaten, başka şeyden kaynaklanmıyor.

Ama rekabeti milliyetçilikle yarıştıran bir kesim var, türk yapınca "lan o da türk sen de, ayıp" diyor, zaten bjk taraftarına laf eden de onlar, gereçkeleri de ortak payda olarak milliyetçilik, bu yüzden aynı laf katalana edilemez, o yüzden fark var dedim ben de.

Ha, o gerekçe ne kadar geçerlidir dersen o ayrı bir konu tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Burak Yılmaz'ın, Avrupa'ya transferi için ilk adımı Jorge Mendes ile menajerlik anlaşması imzalayarak attığı belirtildi.

Burak Yılmaz'ı isteyen takımlar olarak ise Real Madrid, Atletico Madrid, Deportivo ve Zaragoza olarak sıralandı. mynet

Adama kazma diye diye real madride yollayacağız sanırım. Ronaldonun ayrılacağı söylemi, hamitin oraya transfer olmuş olması bunun olabilitesini yükseltiyor
Sosyal ağlarda paylaş

yazık oldu valla cocuga ciddi bişeyi varsa.. cok mu lazım zaten hollanda aldı götürdü grubu.. oynatma artık şu adamları kulubeye şans ver.. 15 puan olmuş.
gerçi hollanda'nın her maçı yenmesi bize yarıcak aşagıdakilere puan kaybetmemesi lazım ama olsun.
bizim kuyt baltasına bişey olsada yerine sarı çocugu oynatsa şu aykut
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...