Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Wyand

Öne çıkan mesajlar

hmm bide şunlar var:

ss:

http://i.imgur.com/Kx3FHjn.jpg

main characters name is Edward Kenway, father of Haytham Kenway from Assassin's Creed 3. Edward is known as a Privateer, Assassin and occasional pirate. The games location is set in the Caribbean on multiple island including Jamaica, Cuba and the Bahamas.

The current game is running on the Xbox 360, but has plans for next generation console's as well.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu forumda assassin's creed topic'lerini ben açarım, lütfen link'i ve screenshot'ı hazır edip gelmişken beni bu şekilde mahcup etmeyin, canınızı yakarım.

http://www.ign.com/articles/2013/02/26/rumor-assassins-creed-iv-black-flag-uncovered

anlaşılan naval görevler ile ilgili o kadar çok olumlu yorum geldi ki oyunun temasını da pirate'lık üzerine kuruyorlar. pirate theme güzel olabilir de, umarım tamamen onun üzerine de kurulmaz. karayip'lerde ya da çevrede geçecekse free run nasıl olacak merak konusu. gittikçe daha alçak yerlere tırmanır olduk.

edward kenway çok ilginç gelmedi bana, çok heyecanlanamadım. kenway soyu için tek oyun yeterliydi sanki. görücez ilerleyen vakitlerde, ubisoft'un gene 180 derece döndürmesini bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kenway ÇOK İYİ BENCE! Ben acaip seviyordum Kenway'i, odun gibi gözüksede gayet iyi karakterdi, özellikle Connor ve Kenway görevleri birleşince çok keyifli olmuştu oyun.

Kenway'in babası fikri bence çok iyi. İngiliz vs İspanyol vs Fransız olayı orda da var. Ama Deno'nun dediği gibi free roam olayı kısıtlı.

Ben sevindim habere. Fakat deli gibi Fransız ihtilalini oynamak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

umarım gerçek değildir.

gittikçe daha amerikanlaştırmak yerine japanese assassin görmek istiyoruz.

abi şunu o kadar istemiyorum
o kadar bu fikirden tiksiniyorum ki anlatamam
yeter abi
her bvi bokun japonlaşmasından
ninjalaşmasından bıktım
her oyunda japondan tiksindim
assassin creede beni ilk bağlayan şey ninja olmaması bizden işte selçuklua kudus te geçmesiydi
yeter ya her bi bokta ninja olmasın yeter

ninjalı assasinli 50 tane oyun var
git onları oyna abi
gozunu seviyim
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

japon assassin umutlarım suya düştü. adamlar gittikçe daha amerikanlaştırma peşinde.
assassins creed 5: redneck rampage

karayipler pek amerikanlasma sayilmaz.

bir de yeni dunyaya kaymalari garip degil, zira avrupada gecmek zorunda kalir aksi taktirde. o da ayni oyunun farkli mekan versiyonundan pek oteye gidemez.

illa doguya kayacaklarsa da bence ingiliz isgali altinda hindistan, ya da cin limanlarini bombalayan ingiltere falan gibi konseptlerle doguya gitseler daha iyi olur.

ben de japonya gormek istemem, gorursem de shogunate tarzi degil daha sonraki endustriyellesmis japonya yi isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misir da baya zor olur. o donemlerde en kalabalik yerleskeler kac kisi? gunumuzdeki arap hakimiyetindeki misir da en kalabalik yer bile 6 milyon zaten. milattan once, o donemin life span i ile en kalabalik yer kac kisilik yerleske olabilir? kac tane cati olacak AC konseptinde atlama hoplama ziplama icin?

AC3 biraz o konseptin disina cikti kizilderili vs ayagina bir miktar ama nereye kadar? sonucta orjinal formule yine de donmek durumundasin, bu oyunun ozu o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...