Wyand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 http://www.merlininkazani.com/images/games/9068/4.jpg karayiplerde korsan avlamaca. e3'te izleriz gameplay. next-gen konsollara da gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 umarım gerçek değildir. gittikçe daha amerikanlaştırmak yerine japanese assassin görmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 buram buram fan art kokuyor zaten şu resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 illustrated by Todd McFarlane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hiç gerçekçi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 adamlar gemi simülasyonu oyunu koydular içine. tabii ki korsna daha mantıklı geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 napolyon ve empire'dan sonra shogun 2 çıkmıştı. onda da gemi savaşı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hmm bide şunlar var: ss: http://i.imgur.com/Kx3FHjn.jpg main characters name is Edward Kenway, father of Haytham Kenway from Assassin's Creed 3. Edward is known as a Privateer, Assassin and occasional pirate. The games location is set in the Caribbean on multiple island including Jamaica, Cuba and the Bahamas. The current game is running on the Xbox 360, but has plans for next generation console's as well. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Üçüncü oyundaki gemi kısımları o kadar sevildi ki adamlar onun üzerine oyun yapmışlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 açıklamalar gerçek, ac4 korsan oyunu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 biz de korsanlariz o zaman ekiekieki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 black fag okudum, gay zenci assassin canlandı kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 algıda seçicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 arkadaşlar bu forumda assassin's creed topic'lerini ben açarım, lütfen link'i ve screenshot'ı hazır edip gelmişken beni bu şekilde mahcup etmeyin, canınızı yakarım. http://www.ign.com/articles/2013/02/26/rumor-assassins-creed-iv-black-flag-uncovered anlaşılan naval görevler ile ilgili o kadar çok olumlu yorum geldi ki oyunun temasını da pirate'lık üzerine kuruyorlar. pirate theme güzel olabilir de, umarım tamamen onun üzerine de kurulmaz. karayip'lerde ya da çevrede geçecekse free run nasıl olacak merak konusu. gittikçe daha alçak yerlere tırmanır olduk. edward kenway çok ilginç gelmedi bana, çok heyecanlanamadım. kenway soyu için tek oyun yeterliydi sanki. görücez ilerleyen vakitlerde, ubisoft'un gene 180 derece döndürmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Kenway ÇOK İYİ BENCE! Ben acaip seviyordum Kenway'i, odun gibi gözüksede gayet iyi karakterdi, özellikle Connor ve Kenway görevleri birleşince çok keyifli olmuştu oyun. Kenway'in babası fikri bence çok iyi. İngiliz vs İspanyol vs Fransız olayı orda da var. Ama Deno'nun dediği gibi free roam olayı kısıtlı. Ben sevindim habere. Fakat deli gibi Fransız ihtilalini oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Posterin arkasında şu varmış: http://i.imgur.com/pqwqGsl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 japon assassin umutlarım suya düştü. adamlar gittikçe daha amerikanlaştırma peşinde. assassins creed 5: redneck rampage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 AC3 creative directorinin anti-japonya takintisi vardi, ayni adam basindaysa zor zaten oyle setting bosuna umut etme bu da bu sene cikarsa zaten bu devirin en feci somurulup sagilan franchise'i liderligini iyice pekisterecek herhalde AC, cod'du, guitar hero'ydu falan halt etti iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Bone said: umarım gerçek değildir. gittikçe daha amerikanlaştırmak yerine japanese assassin görmek istiyoruz. abi şunu o kadar istemiyorum o kadar bu fikirden tiksiniyorum ki anlatamam yeter abi her bvi bokun japonlaşmasından ninjalaşmasından bıktım her oyunda japondan tiksindim assassin creede beni ilk bağlayan şey ninja olmaması bizden işte selçuklua kudus te geçmesiydi yeter ya her bi bokta ninja olmasın yeter ninjalı assasinli 50 tane oyun var git onları oyna abi gozunu seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Bone said: japon assassin umutlarım suya düştü. adamlar gittikçe daha amerikanlaştırma peşinde. assassins creed 5: redneck rampage karayipler pek amerikanlasma sayilmaz. bir de yeni dunyaya kaymalari garip degil, zira avrupada gecmek zorunda kalir aksi taktirde. o da ayni oyunun farkli mekan versiyonundan pek oteye gidemez. illa doguya kayacaklarsa da bence ingiliz isgali altinda hindistan, ya da cin limanlarini bombalayan ingiltere falan gibi konseptlerle doguya gitseler daha iyi olur. ben de japonya gormek istemem, gorursem de shogunate tarzi degil daha sonraki endustriyellesmis japonya yi isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 zaten endustri donemi oncesi japonya da pek oyle atlayip ziplayacak cati bulamazsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ancient egypt çok mu zor olur ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Misir da baya zor olur. o donemlerde en kalabalik yerleskeler kac kisi? gunumuzdeki arap hakimiyetindeki misir da en kalabalik yer bile 6 milyon zaten. milattan once, o donemin life span i ile en kalabalik yer kac kisilik yerleske olabilir? kac tane cati olacak AC konseptinde atlama hoplama ziplama icin? AC3 biraz o konseptin disina cikti kizilderili vs ayagina bir miktar ama nereye kadar? sonucta orjinal formule yine de donmek durumundasin, bu oyunun ozu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 fransız devrimine bağlamaları için o kadar çok imkan vardı ki 3'ün sonunda, neden fransız devrimi gibi muhteşem bir konuyu es geçiyorlar anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 haritada iyimiş posterin arkasındaki sdf, bi oyunun cdsini görmediğimiz kaldı, bari adam gibi duyursalar artık lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar