Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sang-Froid: Tales Of Werewolves

Bone

Öne çıkan mesajlar

steam'e böyle bir oyun eklenmiş, greenlight'la seçilmiş. pre-purchase'de, ve alınca betasını oynama imkanı sunuyor.

oyun gördüğüm kadarıyla eski commodore/amiga oyunlarını andırıyor. strategic combat oyunu. çok çeşitli öğeler var, bunlara dikkat ederek oynamak gerekiyor, değişik taktikler denemeniz mümkün. bu tip eski oyunları oynamayı sevenler sang-froid'i de sevebilir

tutorial videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=Sponsn6jHUI
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunu aldım ama genelde prensip gereği beta oynamam. Oyunun türü tower defense aslında. Orcs must die'a benziyor diyebiliriz.

Beni çeken genel atmosfer ve iddialarına göre koydukları folklorik öğeler oldu. Kanada yapmı oyun, oradaki kurtadam efsanelerine dayanıyormuş falan filan.

Oyunu yazın çıkarmayı planlıyorlarmış ama amatörlük, greenlight beklemek falan filan mart ayı görünüyor çıkışı şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bu sabah aldım steamden. şüphelerim vardı almadan önce hem indie hemde adamların ilk oyunu olmasından dolayı ama biraz araştırma yaptıktan sonra gördüm ki çok emek var. destek amaçlı bastım direk.

bastion'dan beri hiçbir SP oyun bu kadar sarmamıştı. başından kalkamadım resmen. müzikler, hikaye tam folklore çok hoş. kombat'a baya derinlik kazandırılmış hem stratejik hem action olarak. iyi planlanmadığı sürece çoğu chapter'ı geçmek imkansız. al eline baltayı vur beline modunda değil. eğer planınız yetersizse moblar her zaman size karşın üstünlüğe sahip. tabii planlama da geldikleri yöne trapleri diz* şeklinde değil. trigger olan traplerin hepsi paralı. para da öyle kolay kolay gelmiyor. trigger olmayan trapler çok etkili fakat detaylı planlama / timing gerektiyor.

oyunun TD'le yakından uzaktan alakası yok. tavsiye ediyorum herkese. ilaçlı falan da indirmeyin, böyle oyun yapan çok az kaldı. destekleyin gücünüz varsa.

bir de ben hard da oynuyorum, ona göre yazdım.*
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...