Norak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 sadece o değil, 1UP ve UGO da kapatıyormuş. "We are focusing on our two flagship brands, IGN and AskMen. Unfortunately, as a result, we have made the decision to close sites and restructure our teams accordingly," a company spokesperson confirmed to Joystiq. https://twimg0-a.akamaihd.net/profile_images/366784426/Spyguy300.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 satsalardı bari başkasına direkt kapatıyorlar o kadar içeriğe emeğe yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 1UP bir ara en düzgün review yazan yerlerdendi, sonra takip etmedim. UGOnun işini IGN yapıyor zaten. askmen ne onu bile bilmiyorum. şu gamespyın az ekmeğini yemedik multi falan, sağ olsunlar ama o karakter hep böyle bir flasher veya bobbum man izlenimi verdi bana. tipe bakınca içim ürperiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ign'de ipl'i elden cıkartmayı planlıyo. iyice kücülmeye calısıyoalr demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 tüh, eski oyunların menülerinde heat ve zone'dan sonra bir iç geçirten seçenek daha olacak desenize.. :( fallout tactics komünitesi tam leşti bunun, keyif alamayıp bırakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Aynı holdinge ait 3 tane benzer oyun inceleme içerikli sitenin bulunması durumu söz konusuydu, bence bu kapanmalar kaçınılmazdı. Çalışanların bir kısmı gg, bir kısmı IGN bünyesine katılıp yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Az faydalanmadık 10 sene önce, insanın üzülüyor, ama şu devirde bir önemi yok. Geç bile kaldılar. (yumuşak kalpliden caniye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 aynı şirkette işte 3 tane site olduğunda normalde üç siteyi kurana ya da alana kadar akılları nerdeydi geçmiş yöneticilerin o önemli :D garip bir şey olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ms zone ve gamespy, hey gidi hey, aoe2 ve sw:jk2 geliyor aklima direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 "tüm oyun sitelerini ele geçirmeliyiz" mantalitesiyle hareket etmeleri aptalca. gamespy 90ların sonunun efsane sitesiydi. half-life planet felan da bunlarındı. madem kapatacaksın ne diye alıyorsun adam. geçenlerde gamespy'da bir skandal yaşanmıştı. gamespy'ın şöle bir hizmeti vardı, şimdi mesela bir oyun yapıyorsun, multiplayer hizmetleri ve serverlar bulunsun diye gamespy'la anlaşıyorsun. adamlara periyodik olarak büyük miktarlar ödüyorsun. karşılığında 10 yıl sonra bile açık olan 7/24 multiplayerın oluyor. çok oyun var böyle, özellikle eski oyunlar. şirketler sırf oyuncuları rahat etsin diye gamespy'a para ödemeye devam ediyordu. Glu Mobile satın almış gamespy'ı. ilk yaptığı iş klasik oyunların multiplayer serverlarını kapatmak olmuş. bunu da para aldığı oyun firmalarına sormadan yapmış. (ilgili bir haber olarak: http://www.pcgamer.com/2012/12/10/gamespy-shuts-down-multiplayer-support-for-swat-4-neverwinter-nights-and-other-classics/ ) gamespy'ın vakti doldu diye bir şey yok. pcgaming'in direklerinden biriydi site. halen de büyük hizmet imkanı sağlıyordu. fileplanet de öyle. yamalar, dosyalar, beta keyler felan sağlıyordu oyuncular için. ama geçenlerde fileplanet'i kapatmışlar. fileplanet'in sunduğu hizmetin tamamını ign sunsa eyvallah da, ign dediğin gamespot gibi bir site. gamespy'ın da yerini dolduramıycaklar. sırf laf olsun diye kapatmışlar. glu mobile'in işgüzarlığı bu tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 hayda fileplanetı da mı kapatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Arkidişler, IGN-1UP-GameSpy üçlüsünü ilk satın alıp aynı bünyede toplayan holding ile şu an 1UP-GameSpy ikilisini kapatan holding aynı patrona ait değil. IGN grubu bu yeni sahibine geçeli yaklaşık 1 ay oluyor, Ziff Davis'e. El değiştirilmeseydi belki yine aynı çatı altında ayrı siteler olarak yola devam edebilirlerdi. Bir de, GameSpy ile igili bir karışıklık var. Bu adamlar ikiye ayrılmış. Bir tanesi IGN grubuna bağlıydı, sadece oyun incelemeleri yapıyordu. Diğer grup ise yine "GameSpy Technologies" adı altında sitenin orjinal amacı üzerinden yine server hizmeti veriyordu. Bu ikinci grup geçtiğimiz aylarda bazı oyunlar için verdiği server hizmetini kesmeye karar verdi, millet tepki yağmuruna tutunca birinci GameSpy tayfası cevap verdi, "serverları kapatan GameSpy başka, biz başkayız" diye. Aynı isimle farklı işler yapmaları kafaları karıştırdı o dönem. Şu an lağvedilen GameSpy, oyun inceleme sitesi olan. Server hizmeti veren ise kendi çapında devam ediyor. Hatta bu iki grubun logolarındaki gözlüklü adamdan biri sola bakıyor, biri sağa. Başka nasıl ayırdedilebilirler bilmem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 birileri bir yerlerden düğmeye basmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Xenus said: hayda fileplanetı da mı kapatıyorlar çoktan kapandı o. bazı şeyler arşivde duruyor ama account bilgilerine felan ulaşamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Evet ben de bugün borderlands oynarken açılışında gamespy görünce bi girip bakayım dedim, bunu gördüm. Sonra aa dur Fileplanet ne alemde dedim baktım o da kapanmış sadece arşiv duruyo accounta da girilmiyo falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Hortlatıyorum konuyu... OpenSpy diye bir nane var. DNS'inizi değiştirip GameSpy'ı tekrar çalıştırabiliyorsunuz. Sayesinde Flatout 2 ortamlarına döndüm yine. :) http://openspy.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar