littlebitpinti Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ben hala sunu anlamadim. bu oyun mmo'mu degil mi? story oynuyorum bildigin arada biri geliyor yardima ama olunce tekrar loading oluyor ayni gorev. hani aslinda single player bir oyun da biriler yardim mi ediyor sana? hani oyle boss'a gidelim item pesinde kosalim yok mu? butun itemler story neyse o mu?
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Demek ki hala oynamıyorsun. Oyunda story görevleri ayrı, common alanlar ayrı. İstersen free takılabiliyorsun çeşitli bölgelerde, orda yan grevler yapabiliyorsun, public event'lere denk gelebiliyorsun falan, bir sürü kişi oluyor çevrede. Story görevleri var, co-op var birde maçlar var ayrıyetten.
littlebitpinti Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 LathspeLL said: Demek ki hala oynamıyorsun. Oyunda story görevleri ayrı, common alanlar ayrı. İstersen free takılabiliyorsun çeşitli bölgelerde, orda yan grevler yapabiliyorsun, public event'lere denk gelebiliyorsun falan, bir sürü kişi oluyor çevrede. Story görevleri var, co-op var birde maçlar var ayrıyetten. iste key aldim buradan sagolsun arkadaslar cozmeye calisiyorum oyunu
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 her gezegende sadece bir mekan olacakmış. Old Russia baya az ya. Zaten 5 tane mi ne gezegen olacak sadece. Baya dlc abanıcaklar.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 oyun ciktiktan kisa bir sure sonra ek paket gelicek zaten.
delihan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 aquila said: yoo. aynen yooo onsıparış ver diyor insan evladı
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 http://i.minus.com/ifKHufY9g0lDQ.gif http://i.imgur.com/X50NPcK.jpg
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ben bu oyunu şimdi psn usa store dan pre order ettim daha ucuz diye, oyunu indirip türk hesabından açtığım zaman (diğer oyunlarda yaptığım gibi) server olarak usa ye mi bağlanır avrupa mı? bir an şüphe ettim
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Alınan bölge ile alakası yok. Ping'e göre atıyor. US hesapta oynarken hep Avrupalılar ve Türkler vardı mesela.
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 said: According to the details on the Steam Database, the PC port of Destinywill be coming out on March 2015. http://www.breathecast.com/articles/destiny-pc-release-date-bungie-and-activision-via-steam-on-march-2015-17324/
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=9ZyQK6kUdWQ
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Hangi classi oyniyacaksiniz? Neden?
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 İlk karakteri Titan olarak oynayacağım. Çok oyunculu modlarda havaya zıplayıp yere yumruk atarak ağzıma ağzıma vurmuşlardı. Aynısını yapmak için çaba sarf edeceğim. Gerçi önceden kontrolcü ile ilişkiye girmiş adamlar karşıdakiler, hepsi deli gibi nişan alıyor. 1 dakika ayakta kalamıyordum Betada.
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abiler oyun çıktıda ps4 ü olan ve oyunu alanlar psnleri paylaşırsa beraber oynama şansımız olur. psn : Kharkax şimdilik warlock olarak oynuyorum 4-5 lvl civarındayım.. beklerim inv ları..
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 metacritic'teki incelemelere bakıyorum da bayağı sevmeyen var. borderlands daha iyi diyorlar. emin de olamıyorum, "sıkıcı olmuş aq, al sana 0/10" diyen incelemeler var. bunun için ps4 almayı planlıyordum da gözüm korktu biraz.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 abi konsol'da fps oynamayı planlıyorsun. bu zaten başlı başına yanlış bir düşünce. oyunun iyiliğini kötülüğünü bırak, pad ile aim alınır mı allahasen ya.
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Alıyorlar hem de öyle böyle değil. Ben alamıyorum o ayrı.
Öne çıkan mesajlar