Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny (Bungie'den yeni MMO-FPS)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben konsollar çıktığından beri mouse veya mouse benzeri bir tool çıkacak diye bekliyorum. yok değil var sanırım ama yaygın değil. bana inanılmaz saçma geliyor "shooting aspect" için oynanan bir oyunun "aim assist" ile oynanıyor olması. yatağa girip başkasının çüküyle sevişmek gibi bir şey.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Ben normalde oynayamıyorum konsolda FPS, zorlanıyorum baya, bunda assist olayını iyi ayarlamışlar, rahat oynuyorum. Gunplay çok keyifli şimdilik. random event'ler falan da iyi. Birisi daha vardı mesela oyunda, yardım etti, bir süre beraber ilerledik falan. Yani MMO öğeleri iyi birleştirilmiş.

denilmiş oradan şey ettim
Mesaj tarihi:
yine konsol ve fps tartışması. abi eğer devamlı oynuyorsan rahatsız etmiyor bir süre baya alışıyorsun. ama tabi bi mouse değil yani. sonuçta kantır sıtrayk oynamıyorsun clan maçı yapmıyorsun. tatmin ediyor sdfs
Mesaj tarihi:
amacım tartışma değil ya

bence şu oyunu yapıp pc'e çıkartmamak ayıptır sadece demek istediğim o. fps'in console exclusive olmasını şahsen moronca buluyorum, o kadar. fps dediğin pc'e çıkar, isteyen adama console'da oynama opsiyonu sunarsın.

yoksa oynayan adama lafım yok, keyif/zevk meselesi.
Mesaj tarihi:
amazon.co.uk den pre order edince direk beta code u atıyorlar. Para da çekmiyorlar oyun çıkana kadar. Öyle kodu redeemleyip pre orderı iptal ettim. girdim galiba betaya sdf
  • Yeni Oluştur...