Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny (Bungie'den yeni MMO-FPS)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

"pc'ye de çıkarsak mı ama söz değil" filan demişler de, çıkarırlarsa konsolcuları yokederler fare ile ehu.

konsol'da aim assist var! o biraz zor dsfsd
Mesaj tarihi:
knox said:

konsol'da aim assist var! o biraz zor dsfsd

auto-aim ile hekşat olmaz ya, bütün vücut ortak dimaj almıyorsa durum değişmez. :p

"save'lerde sorun var" filan demişler. neyse ilgim yok zaten oyuna. myth veya oni yaparlarsa cüzdanı vururum ama masaya.
Mesaj tarihi:
kimsiniz olm siz. soru degil bu, hakim olduğunuz bir konuda değilsiniz onu hatırlatayım dedim. biriniz unreal ve f2p skimsonik cöpler dısında FPS oynayaman bir adam, öbürünüzün zaten net alakası yok consolecu japoncu olduğu için, 4chande ne görürse onu copypastalar en fazla. Bethesda RPGlerini FPSden mi sanıyor nedir. yarıştıralım isterseniz FPS oynadıklarımızı, takdir ettiklerimizi, ama baştan söyleyeyim ben masaya vurduğumda ses çıkar, oyunları.
Mesaj tarihi:
ölmemiş, daha vuralım. :p

ben fps'e doom'la başladım arkadaş. doom, duke nukem, quake, unreal, unreal tournament, half-life, team fortress shooter'ın pantheon'unda oturan her serinin her oyununu oynadım. sonrasındaki kantır ve kantır uzantısı oyunların da kalburüstü olanlarını oynadım. batılfeyıld, dütinin kolu vs. hatta gittim halo'ları da oynadım pc'ye ne çıktıysa.

masa çöktü, sen sehpaya koy yeter o sana ehu.
Mesaj tarihi:
masa senin temelsiz yazdıklarından çöktü. o yazdıklarını herkes oynadı. ben onlara ek oyun da sayarım maziden. madem o kadar FPScisin, son 1 senede aktif online oynadığın FPSleri yaz. f2p dışında birşey yazabilecek misin? sen yazma ben yazayım hatta, 10 saat CS:GO oynamışsın. tebrikler, çok sağlam birikimin var. ne mal olduğun foruma yazdıklarından belli zaten sam neyi iddia ediyorsun. her FPSnin altına "ama bu unreal değil???" yazan, planetside silah mekaniklerini yeterli bulan birisin.
Mesaj tarihi:
ben de sayarım da sayılmaya değecek oyunları saydım. "unreal'dan başka birşey oynamıyorsun" dedin, lafının altında kaldın. şimdi son 1 seneye çevirdin lafı lol

neyi oynayayım son bir senedeki, shooter piyasasının rezilliğinden dem vuruyorum zaten kaç yıldır burada. fifa gibi her yıl aynısının tıpkısı çıkan oyunlar.

senin ehliyetin neymiş şimdi sıra sende, anlat bakalım dinliyoruz. masaya mı vuracaksan nereye vuracaksan artık ehueh
Mesaj tarihi:
ben de onu diyorum sana işte FPS oynayan bir adam değilsin bedava bulmadığın sürece. shooter piyasası rezilmiş falan bahanelere bak. böyle gelme bana işte. git bak FPS bölümüne topiklere, call of duty dışında hepsinde mesajımı görürsün. buradan adam toplayıp da giren biriyim.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2 gündür oynuyorum. Oyun mükemmel. Preorder yaptım bile. Pve kısmı hafif Borderlands andırıyor rpg elementleri yüzünden ki oda normal. İlk story mission biraz kolay geldi ama pek takılmadım. Ki zaten oyunun başında ilk attığı missiondı. Daha dungeon ve raid gibi birçok pve seçeneği olduğunu düşününce önemsemedim pek.Pvpsi zaten direk Halo. Baya iyi. Şimdilik sadece 6v6 var ama launch olunca bu sayı artacakmış. Oyunda town niyetine kullandığımız bir mekanda var diğer oyuncularla karşılaştığımız filan. Herşey burdan halloluyor zaten. Mmo elementlerini güzel yedrmişler. Oyun gerçekten çok kaliteli. Başından kalkamıyorum girdiğimde. Beta başlayacak yakında. Şuan oyunda açık olan içerik betada artırılacakmış. Neler gelecek merak ediyorum.
  • Yeni Oluştur...