barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 beyler 4. sayfa okudum ama göremedim. "ben hiç sarhoş olmam, pis içerim" geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 geçen içine sigara külü atılmış 2 extra içtim bi şey olmadı. bünyem çok güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 3 sayfa falan bakindim da. Alkoliklik böyle öğlen saatlerinde canın sıkkın olup yarım şişe içmek diildir. Sabah kalktığında kahvaltı yerine içki icmektir. Gecenin 5inde evde alkol yokken dayanamayıp çıkıp alkol almak zorunda kalmaktir. Ciddi bir hastalıktır yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ben bıraktım alkolü ya. arada viski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 barbu said: beyler 4. sayfa okudum ama göremedim. "ben hiç sarhoş olmam, pis içerim" geldi mi? challenge accepted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Gerge ilgiye ihtiyaç duymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rasmon said: ben bıraktım alkolü ya. arada viski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 alkolik olucam diyemi korkuyosun yoksa alkollu halmı kötü geliyo, böle keskinlik kayboluoy falan diyemi istemiyosun. içme olsun bitsin işte yapıcak baska bişey yok. yok icme miyemiyosan ve giderek artıyosa yardım alıcaksın, cok net denklem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 imamizer said: pis dombililer. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 coco said: örneğin, akşam üstü cintonikle başladığın, rakıya oturduğun( enz 35'lik) üstüne viskiyle devam edip, geceyi votkayla hareketlendirip, birayla uyuttuğunda bünye ne b.k yesin içmeyi sarhoş olmayı ne kadar sevsem de şu kadar karıştırmanın hem tad hem kafa açısından hiçbir olayı yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 2 viski icer kalkarim ben arkadas. like a true gentlemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 cuma aksami evde nerdluk yapmayin lan cikin disari bisiler icin ben gec basladim bugun haydi iui eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bone said: pontipati919 said: LAN İLLA KÜFÜR MÜ EDELİM? sen de bir dilim al http://www.goktepe.net/wp-content/uploads/2011/02/Italian_Pizza.jpg http://i.imgur.com/98QOK.jpg http://4.bp.blogspot.com/-przLIWSdo6Q/Ty2apAjAS9I/AAAAAAAAA8E/ftSGtZgUpU4/s1600/Sausage-Pizza.gif ne güzel lan bone buradayken gece gece böyle milleti delirtiyorduk. o gece kırçiçeğinden vali söylemiştim hiç unutmam hey gidi. nerede bu adam şimdi? kim küstürdü? kim kaçırttı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar