Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

47 Ronin (2013)

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Yapımda emeği geçen herkesin allah belasını versin, 29 yıllık hayatımda izlediğim en kötü film.

spo

Japon kültüründen anlayan arkadaşlar filmde 100 milyar tane hata bulmuşlar o kısmına ben girmeyeyim. Bir kere aksiyon sıfır, fragmanda daha fazla aksiyon var. Felsefe kısmı iki kelime ile özetlenebilir "Çok onurluyuz". 3D ile ilgisi yok, yalnız gözlük takmazsanız izleyemiyorsunuz, gözlükle 2D oluyor film. Cadı karakteri direk gerizekalı olmus, kötülerin kötülüğü de star wars filmeleri gibi, kötü olmak amacıyla kötü olmuşlar. Bir kazançları olmadığı halde millete eziyet ediyorlar.

Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

ben sıkıldım

o ducthmen adasındaki dövmeli herifi afişe falan da koymuşlar, toplam 5 sn. görünmüyor, amaç ne anlamadım.

aynı şeyi düşündüm adam sırf karizma die onu koymuşlar koskoca afişe

ben de gittim dün, öyle izliosun yani pek bi olayı yok. biraz basit kaçmış.
Sosyal ağlarda paylaş

savaş sahneleri ne kadar kötüydü ya. bir tane kombat olmaz mı abi soluksuz izleyeceğin. kombat başlıyor, "bu yenecek" güdüsüyle ve hiçbir twist falan olmuyor. direkt çat pat dövüyor öldürüyor.

the fuck - insan biraz kombatı derinleştirir, kimin kazanacağını kaybedeceğinden şüphe ettirir. çok kötüydü ya.

sesler ve müzikleri de bir o kadar beğenmedim bu arada. bu kültüre ait bir film yapıp bu kadar müzik kullanmaktan aciz kalan bir film daha görmemiştim. last samurai'ın ost'ini 2 ay dinlemiştim anasını satayım. sıfır emek.

Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

ben sıkıldım

o ducthmen adasındaki dövmeli herifi afişe falan da koymuşlar, toplam 5 sn. görünmüyor, amaç ne anlamadım.

para vermek yerine seni afişe koyalım demişlerdir net. haha

Ben beğendim filmi. Belki de konusu yüzündendir. Evet kombat sahneleri için denenler doğru da ne biliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

onu bunu bırakın da paticik ailesi olarak popomuzu kağıda sürttürsek daha iyi senaryo yazarız

azılı düşmanım olursa ben de bir sene çukura attıktan sonra, öldürmeden düğünümden önce falan salmak istiyorum. çok iyi gerçekten senaryo.

animasyon manzara falan iyi ama, 6.5 - 7.0.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...