ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Yapımda emeği geçen herkesin allah belasını versin, 29 yıllık hayatımda izlediğim en kötü film. spo Japon kültüründen anlayan arkadaşlar filmde 100 milyar tane hata bulmuşlar o kısmına ben girmeyeyim. Bir kere aksiyon sıfır, fragmanda daha fazla aksiyon var. Felsefe kısmı iki kelime ile özetlenebilir "Çok onurluyuz". 3D ile ilgisi yok, yalnız gözlük takmazsanız izleyemiyorsunuz, gözlükle 2D oluyor film. Cadı karakteri direk gerizekalı olmus, kötülerin kötülüğü de star wars filmeleri gibi, kötü olmak amacıyla kötü olmuşlar. Bir kazançları olmadığı halde millete eziyet ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Trailer iyi keanu bu aesenalli olanmi? Sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Film trailer da gördüğünüz kadar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Anladığım kadarıyla güzelim Hiroyuki Sanada'yı zebil etmişler. Bunu izleyin bak bu güzel. http://www.imdb.com/title/tt0351817/?ref_=nm_knf_i2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 zaman kaybıydı evde izlenir anca bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 dreagloth said: ben sıkıldım o ducthmen adasındaki dövmeli herifi afişe falan da koymuşlar, toplam 5 sn. görünmüyor, amaç ne anlamadım. aynı şeyi düşündüm adam sırf karizma die onu koymuşlar koskoca afişe ben de gittim dün, öyle izliosun yani pek bi olayı yok. biraz basit kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 dreagloth said: Film trailer da gördüğünüz kadar zaten. direkt şu. filmden çıkarken kız arkadaşıma da aynı şeyi söyledim. trailer'da ne gördüyseniz abi 1 dakika boyunca, bütün aksiyon o filmdeki. 4/10 direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 savaş sahneleri ne kadar kötüydü ya. bir tane kombat olmaz mı abi soluksuz izleyeceğin. kombat başlıyor, "bu yenecek" güdüsüyle ve hiçbir twist falan olmuyor. direkt çat pat dövüyor öldürüyor. the fuck - insan biraz kombatı derinleştirir, kimin kazanacağını kaybedeceğinden şüphe ettirir. çok kötüydü ya. sesler ve müzikleri de bir o kadar beğenmedim bu arada. bu kültüre ait bir film yapıp bu kadar müzik kullanmaktan aciz kalan bir film daha görmemiştim. last samurai'ın ost'ini 2 ay dinlemiştim anasını satayım. sıfır emek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi hiç mi imdb'ye, rottentomatoes'a vs bakmıyorsunuz gitmeden önce anlamıyorum. ben 4/10'um diye bağırıyordu zaten trailerında fgdsgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 aente said: abi hiç mi imdb'ye, rottentomatoes'a vs bakmıyorsunuz gitmeden önce anlamıyorum. ben 4/10'um diye bağırıyordu zaten trailerında fgdsgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 vakit geçirmek amaçlı gittik zaten ya bir beklenti yoktu ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 dreagloth said: ben sıkıldım o ducthmen adasındaki dövmeli herifi afişe falan da koymuşlar, toplam 5 sn. görünmüyor, amaç ne anlamadım. para vermek yerine seni afişe koyalım demişlerdir net. haha Ben beğendim filmi. Belki de konusu yüzündendir. Evet kombat sahneleri için denenler doğru da ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Abi adamın kim olduğu da belli değil ki yarın ben bu filmde oynadım bak afişte resmim var dese sie dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 o dövme konusunda ünlü biri değil mi? Vücudunun her yeri dövme herifin. Gerçek onlar yani. Arada bu tip filmlerde görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Rick_Genest http://www.azureproduction.com/blog/47-ronin-keanu-reeves-and-that-tattooed-guy/ ucuzlaşalım hatta: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2051604/Lady-Gagas-Zombie-Boy-Ricky-Genest-NO-tattoos-Model-covers-DermaBlend.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 dreagloth said: Abi adamın kim olduğu da belli değil ki yarın ben bu filmde oynadım bak afişte resmim var dese sie dersin. olur mu la adam kendi internet sitesine direk koymuş: http://rickgenest.com/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=113 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 enem gerçekmiş, holivud lobisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ünlü sayılır abi bu herif baya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 onu bunu bırakın da paticik ailesi olarak popomuzu kağıda sürttürsek daha iyi senaryo yazarız azılı düşmanım olursa ben de bir sene çukura attıktan sonra, öldürmeden düğünümden önce falan salmak istiyorum. çok iyi gerçekten senaryo. animasyon manzara falan iyi ama, 6.5 - 7.0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 omzunda boşluk kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Goering said: ünlü sayılır abi bu herif baya zaten Bu herif dövmeliymiş de onu mu kapatıyormuş dermablend neymiş anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 neutrino said: dovme kapama kremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 iğrençti gözlerim kan ağladı film boyunca. çakma 300 spartalı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 gerçek hikayeden esinlenildiğini söyleyen oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Ben beğendim filmi. Ortamı sevdim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar