dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Şöyle bir site buldum. Gerçekten mp3 kalitesini algılayabilecek kulağa veya ekipmana sahip miyim diye test edeyim dedim. http://www.noiseaddicts.com/2009/03/mp3-sound-quality-test-128-320/ Site sana başta hangisinin daha kaliteli olduğunu söylemiyor. Ben yanlış olanı seçtim ve çoğu insan da aradaki farkı anlayamamış. Bunun nedeni kulak mıdır yoksa ekipman mıdır? Çok kaliteli bir kulaklıkla(AKG Q460) dinlememe rağmen farkı göremedim. Ses kartındandır diye umuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 2 sn dinledim dandik kulaklıklarımla. Doğruyu bildim tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ben bi 1dk felan dinledim baştan bildim tebrikler dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bariz 320 daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ses kartlarınızı ve hoparlör/kulaklığınızı da yazar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ben bilemedim. diana 4+1 sdfsdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kulağın bozuk hacı yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ipodun kulaklığıyla dinliyorum bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 düz laptop'a cx400ii taktım ve ayırt edemedim çok kötü hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Clip #1 is encoded at 320kbps (43327 votes) Clip #2 is encoded at 128kbps (47591 votes) eşit gibi oylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 onboard ses kartına takılı sony müzik seti kullanıyorum bildim, direk belli çok fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Kulaklığı takmaya üşendiğimden dandik edifier hoparlörle dinledim. Kaybolan ayrıntılar farkedilebiliyor rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 m audio AV 30 la dinledim. 128 daha güzel geldi. İkisindede bas, backvokal , pısstıss lar gayet net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 olorin o kısmı bilerek yazmadıydım, insanlar etki altında kalmasın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 50 defa dinledim arasında hiç fark yok. onboard ses kartına takılı roccat kave kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 20 Tl'lik sony kulaklıkla dinledim. Param yok ama paranın alamayacağı bir kulağım var. Haters gonna hate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dEaThMooN said: olorin o kısmı bilerek yazmadıydım, insanlar etki altında kalmasın diye :D ben biliçli koydum millet sıkıcak şimdi off ne bildim diye ama sonuclar ortada işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 30 kere dinledim onboard ses kartı creativ 2+1 hoparlör hi. fark hissedemedim kulaklarım tırt çıktı dimi ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Hifiman Express DAC ve Philips Downtown ile dinledim, fark belli ama o kadar cok degil. Dikkatli dinleyince fark ediliyor. Kaynak o kadar saglam degil sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ben de anlayamadım farkı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 her iki örneği 3-4 sn dinlemem yetti 320 kbps'yi bulmam için. Aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 onboard ses kartı logitech x530 la dinledim, sonra x530'a rich bass kulaklık taktım dinledim, aynı gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 192 üzerinin farketmediğini söylemişimdir her zaman ben... ha kazma bi kulağım vardır ayrı ama, 320 inanılmaz kaliteli 192'ye göre diyen adam hipster veya pretend audiophile'dir... şunu da vereyim: http://www.maximumpc.com/article/do_higher_mp3_bit_rates_pay_off?page=0,3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Birinciyi dinledikten sonra ikinciyi dinlemeye bile gerek yoktu testte. Nereye bakilcagini bildikten sonra , fark etmek inanilmaz zor degil. Bunun disinda 192 ile 320 arasinda cok fark var diyen de tatava. Parcanin teknisyenligini kim yaptiysa onun marifetidir bu anca. Her allahin parcasinda da farkedilebilecek diye bisey yok, farkederim diyen de yalan soyler. Bide bunu hangi ekipmanla dinlendigi , normalde o ekipmana ne kadar asina oldugu, o tarz muzigi ne kadar bildigiyle de alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 kaynak ile bir sikinti var sanirim,farki anlamak guc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar