Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Fin said: suç. Fin senin doğmanda suçtu ama doğdun geldin başımaza bela oldun :D yapacak birsey yok işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 offf çok pis köktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 donanımhaber çöplüğün mü burayamı boşaltıyor artık napıyor son 1 haftadaki kalite nedir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 EVET ARKADAŞLAR TASOSU OLAN VARMI BANA YARDIM EDEBİLECEK LÜTFEN MESAJALRINIZI BEKLİYORUM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Var bende. Su bütün karakterlerin olduğu ozel tasodan da var 2-3 tane. Normaller 8 tl tanesi. Özeller 60 tl tanesine bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 200 kadar var uzun yıllardır saklıyorum..satmak için değil ne yazıkki cocuğuma gösterebilmek için.. fotoları eklerim akşam. iç geçirmelik :D taso 2 ve 3 leri bulabildim şimdilik..hanım daha fazla ortalığı karıştırmama müsade etmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 HocaEfendi said: 200 kadar var uzun yıllardır saklıyorum..satmak için değil ne yazıkki cocuğuma gösterebilmek için.. fotoları eklerim akşam. iç geçirmelik :D sabırsızlıkla bekliyorum resimleri bakalım nasıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 resimler için tsklerr hocaefendi :) gerçi ben looney tunes saniyordum seninkiler pokemon :D meyse tskler kardeşim eline sağlik çok güzellerr.. satan veren yokmu ya tasoooo :( allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 lonely de var da nerlerde evin sağını solunu dağıtmam lazım hanımla papaz olacağım die bıraktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 -Deno- said: bizim ayvalık'daki yazlıkta digimon tasoları duruyor olması lazım, hatta GOLD FINDIK EZMESI kabının içinde duruyordu. yaza kadar beklersen digimonları kaparsın. bi yemeğe bırakırım. deniz bazen senin genç olduğunu unutuyorum sonra hatırlıyorum. 92li miydin neydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 90. ayıb ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 DarKRideR said: benim böyle 2 ayakkabı kutusu pokemon tasom vardı. Hepsinden vardı, 4-5 tane Ash Rahmetli babaannemin bana yaptığı en büyük kötülüktü sanırım temizlikte onları çöpe atmış olması :( abi ash tasosu allah gibi bişeydi ya lan of ağlayabilirim şu an hele bir tane dev ash tasosu geçmişti elime. 3-4 katıydı normalinin. nasıl bulmuştum hatırlamıyorum. o ash tasosunu buldum http://img395.imageshack.us/img395/51/002xi9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 taso da ney lan biaz zamanında misket falan oynardık inşaatlardan mermer çalar gazoz kapağı oynardık falan peyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bir zamanlar amerikadan kuzenimden getirttiğim türkiyede bulunmayan pokemon kartlarını tanesi 20-30 liraya kardeşime okulunda veletlere sattırıyordum o aklıma geldi. sonra civardaki bir cafcaflı kırtasıye de bu kartlardan getirtmeye başladı, ocağıma incir ağacı dikmişti. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ses bombası atsaydınız mekana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 pokemon tasosu da geç çıktı ya. looney tunes koca poşet vardı da taşınırken attık mı kuzenlere mi verdi annem bilmiyorum. bişey yapılır ki bundan mantığıyla tutuyordum ben halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kırmızılar normalin 3-4 katı kalın oluyodu bunların looney tunes da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 normal süper mega vardı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 pokemon tasoları da degersiz noob işi zaten sonra sonra çıktı onlar bebeler oynamayı bile bilmiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Karea said: taso da ney lan biaz zamanında misket falan oynardık inşaatlardan mermer çalar gazoz kapağı oynardık falan peyyyyy kibrit kutularının kağıtlarını oynardık.. misket oynardık.(miskette sakladım cocuğuma 100 kadar) çivi bulur çivi oynardık. takım kartları(futbolcu kartları) oynardık. gazoz kapağıda oynardık. ne günlerdi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 pazartesi salı çarşamba perşembe cuma cumartesi pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 güzeldi tuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 turbo vardı bide sakızdan çıkan araba kaatlarıyla oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 DarKRideR said: ses bombası atsaydınız mekana ses diil de koku bombası vardı böyle ampul enjekte ilaç gibi kırıp kaçardık 2 hafta bok kokardı orası ehehe almanyada tabi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar