DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Tekrar indirmeden steam e eklemeyi nasil yapiyorz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ne tek tuş spamı ya, diablo3le karıştırıldı heralde. Ayrıca, steamde fiyatı 0 $ olan ve steamstatsda en üstlerde olan bir oyuna DENEMEYE DEĞER Mİ diyenler = dizimagda GAMEOFTHRONESU ÇOK ÖVÜYORLAR BAŞLAYIM MI diyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Yermi bilmiyorum ama, Steamden indirmeye başlat ve durdur. Daha sonra oyun klasörünün içindekileri SteamApps>common>path of exile içine kopyala. Aslında sadece "Content.ggpk" dosya boyutu büyük. Yerse yer.. Yemezse yeniden indir. Steam download 2.7gb zaten. Bide abi bana bi pro build verinde bende deneyeyim ya. Çok vakti olan birisi değilim. O yüzden hatalarımı toparlayamam. Oynaması eğlenceli şeyleri severim mesela :P. Zorluk önemli değil. Zor olacaksa iyi oynadığımda birşeyler yapabileyim. Ayrıca tek başıma oynayabileyim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ünlülerden keyword vereyim sana. dual sporker witch discharger templar facebreaker marauder la ranger roa ranger LA templar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 la ranger roa ranger Ne iş yapıyor bunlar? Ok sallayasım var. Diğerlerinden geri kalmıyorsa bunlardan birisini seçeyim. bide şöyle bişey varmış. Auralar % cinsinden götürmeye başladığından hp build + aura lar kullanılmaz olmuş gibi şeyler konuşuyorlardı bi yerde (hatırlamıyorum yerini :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ilk başlarda çok op idi LA ranger sonra nerf geldi. sonra patchlerde tekrar buffladılar. LA ranger Lightning Arrow atıyor işte chain lmp falan takıp bayağı geniş bir alan aoe vuruyosun. life steali falan var. daha elemental itemlere based bi build. RoA ranger Rain of arrows skilli kullanıyo, biraz daha küçük alana yukarıdan ok fırlatıyo. attack speed ve fiziksel damaja based bi build bu da. RoA end game de biraz daha avantajlı, reflect moblar bazen ekran dışında olunca LA de görmeden ölebiliyosun. roa biraz daha safe, görerek kontrollü oynuyosun. ama bayık biraz oynanış style ı. yukarıda yazdıklarımdan en zevklisi discharger nerf gelmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 discharger templar a bakayım o halde. dedim ama şöyle birşey yazılmış forumda: With the auras changed to 60% it will be even more difficult for this build. Birde Vall pact duelist felan demişlerdi twitch de. O ne ? bayık mı? kötü mü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Zaten eski buildler beta icindi tam surumde mekanikte degisiklikler fln var o yuzden yeni buildlar olacaktir. Ben kopyala yapistiri denedim ama yemedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 steamde gördüm denedim. Witch açtım sabah ezanına kadar oynadım :D Baya sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bu nemesis league ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Nemesis: A hardcore league where rare monsters have one guaranteed mod from the Nemesis Pool, which can make a fight substantially harder. Rare monsters are more powerful, make players weaker, or have special effects on death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yükledim yine talent reset vermişler bütün ağaç sıfırlanmış, iyi fırsat aslında çok ölüyodum o yüzden bırakmıştım da ne yabacam şimdi hiçbi fikrim yok dsfg unuttum oyunu. hala oynayanlar mesela bi baksın, şu build iş görür mü? http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/73959 adam ocak 2013'te postlamış aradan öküz gibi zaman geçmiş çok şey değişmiş olabilir. Her ne kadar ice summoner ters, ice shatter yapıyo summon yapacak mob kalmıyo dense de tam olarak öyle olmuyo(du) ve ben ice summoner oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 görür, totemle iskelet basarsın arkalarından yardırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yalnız mana regen yoksunu geldi biraz bana, laps diye bitmesin mana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 auralara eskisi gibi abanılmadığından (ama ona göre nerflendi moblar) şu mana veren aurayı kullanıyorum buildim crit buildi, survival biraz az gibi ama mana regen freeze ile control ve crit dmg multiplyr ile güzel dmg çıkyıor.http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMA37CCEEGWBUKusyycVkqVBK-bES18g836uJMy0UVHtQTkIo5k96a2-l3G3fNgbZ2ARtftIOFzi4wFW1crB2PmgcBUc1MRULvWO-Hi96crbRnB86Kjf8YRlg5Ioi5d8ow25Rm0OPv11U_edwL-34RCw46-wcWIQvIdLL-GrhXX14ZWY-wYw21w1cBRcFLjhIhrtvcRL52j_Ks= ice spearı lmp ile main attack olarak kullanıyorum,freezing pulse kullanmıyorum baya bildiğin ranged oluyorsun yani ice spear+lmp ile ve sağlam dmgi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Xenocide said: yükledim yine talent reset vermişler bütün ağaç sıfırlanmış, iyi fırsat aslında çok ölüyodum o yüzden bırakmıştım da ne yabacam şimdi hiçbi fikrim yok dsfg unuttum oyunu. şimdi okudum gaza geldim de acaba eskiden gelent skill reset mi seninki. betada geldiydi bir ara. öyleyse meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 valla orasını bilmiyorum open betada oynuyodum ben de oynamayı ne zaman bıraktım hatırlamıyorum, bikaç aydır girmiyodum işte şimdi girdim ağaç sıfırlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bowla bir scion yapıcam da skill support falan ne taksam karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 open beta açıldığında oynamıştım bende, 40 civarı bırakmıştım. şimdi bakındım biraz, hatta skill tree'de bi kaç skill'e de verdim de yok, telef olucak karakter sdf oyuna uzak olanlar için skill tree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 haftasonu scion açtım, yeni skillerle bir build yaptım, yine aktım yine aktım. 40 oldu. act 3 ün devamı çok güzel olmuş ayrıca ben bıraktığımdan beri yaptıkları değişikleri de baya sevdim. tek sıkıntım desync. onuda çözemeyecekler anladım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 oyuna döneyim dedim. 2-3 bişey yaptım bazı itemler legacy olmuş yenisinin rolleri çok düşük. tonla legacy item var yapayım hemen dedim yeni bi build. 5 exalteda the bringer of rain aldım renkleri ayarlarken bi kaç bişey vendorluyodum yanlışlıkla o da gitti. 5 exaltedı çöpe attım bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 oyune geri döndüm marauder açtım da nasıl bir build izleyeceğim ne yapacağım kestiremedim şimdi. harbiden ben de unutmuşum oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 şu dosyaları yeniden çekme olayı ne saçma steam in meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 şu oyunun görüş açısını zoom out yapma ( küçültme...) ihtimalleri var mı ileride ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bu oyun beklediğimden iyi çıktı yahu, o talent tree nedir öyle be insaf. Reset paralı mı veriyorlar , yoksa arada bir mi çıkıyor. 2 points reset tarzı bişi çıktı kitapla ama resetten çok sadece 2 puanı silme gibi, kullanmadım daha =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar