Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

Yermi bilmiyorum ama, Steamden indirmeye başlat ve durdur. Daha sonra oyun klasörünün içindekileri SteamApps>common>path of exile içine kopyala.
Aslında sadece "Content.ggpk" dosya boyutu büyük. Yerse yer.. Yemezse yeniden indir. Steam download 2.7gb zaten.

Bide abi bana bi pro build verinde bende deneyeyim ya. Çok vakti olan birisi değilim. O yüzden hatalarımı toparlayamam.
Oynaması eğlenceli şeyleri severim mesela :P. Zorluk önemli değil. Zor olacaksa iyi oynadığımda birşeyler yapabileyim. Ayrıca tek başıma oynayabileyim :P.
Sosyal ağlarda paylaş

la ranger
roa ranger

Ne iş yapıyor bunlar? Ok sallayasım var. Diğerlerinden geri kalmıyorsa bunlardan birisini seçeyim.

bide şöyle bişey varmış. Auralar % cinsinden götürmeye başladığından hp build + aura lar kullanılmaz olmuş gibi şeyler konuşuyorlardı bi yerde (hatırlamıyorum yerini :P )
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başlarda çok op idi LA ranger sonra nerf geldi. sonra patchlerde tekrar buffladılar.

LA ranger Lightning Arrow atıyor işte chain lmp falan takıp bayağı geniş bir alan aoe vuruyosun. life steali falan var. daha elemental itemlere based bi build.

RoA ranger Rain of arrows skilli kullanıyo, biraz daha küçük alana yukarıdan ok fırlatıyo. attack speed ve fiziksel damaja based bi build bu da.

RoA end game de biraz daha avantajlı, reflect moblar bazen ekran dışında olunca LA de görmeden ölebiliyosun.

roa biraz daha safe, görerek kontrollü oynuyosun. ama bayık biraz oynanış style ı.

yukarıda yazdıklarımdan en zevklisi discharger nerf gelmediyse.
Sosyal ağlarda paylaş

yükledim yine talent reset vermişler bütün ağaç sıfırlanmış, iyi fırsat aslında çok ölüyodum o yüzden bırakmıştım da ne yabacam şimdi hiçbi fikrim yok dsfg unuttum oyunu.

hala oynayanlar mesela bi baksın, şu build iş görür mü?
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/73959

adam ocak 2013'te postlamış aradan öküz gibi zaman geçmiş çok şey değişmiş olabilir.

Her ne kadar ice summoner ters, ice shatter yapıyo summon yapacak mob kalmıyo dense de tam olarak öyle olmuyo(du) ve ben ice summoner oynamak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

auralara eskisi gibi abanılmadığından (ama ona göre nerflendi moblar) şu mana veren aurayı kullanıyorum buildim crit buildi, survival biraz az gibi ama mana regen freeze ile control ve crit dmg multiplyr ile güzel dmg çıkyıor.http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMA37CCEEGWBUKusyycVkqVBK-bES18g836uJMy0UVHtQTkIo5k96a2-l3G3fNgbZ2ARtftIOFzi4wFW1crB2PmgcBUc1MRULvWO-Hi96crbRnB86Kjf8YRlg5Ioi5d8ow25Rm0OPv11U_edwL-34RCw46-wcWIQvIdLL-GrhXX14ZWY-wYw21w1cBRcFLjhIhrtvcRL52j_Ks=

ice spearı lmp ile main attack olarak kullanıyorum,freezing pulse kullanmıyorum baya bildiğin ranged oluyorsun yani ice spear+lmp ile ve sağlam dmgi var
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

yükledim yine talent reset vermişler bütün ağaç sıfırlanmış, iyi fırsat aslında çok ölüyodum o yüzden bırakmıştım da ne yabacam şimdi hiçbi fikrim yok dsfg unuttum oyunu.

şimdi okudum gaza geldim de acaba eskiden gelent skill reset mi seninki. betada geldiydi bir ara.

öyleyse meh
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna döneyim dedim. 2-3 bişey yaptım bazı itemler legacy olmuş yenisinin rolleri çok düşük.

tonla legacy item var yapayım hemen dedim yeni bi build. 5 exalteda the bringer of rain aldım renkleri ayarlarken bi kaç bişey vendorluyodum yanlışlıkla o da gitti. 5 exaltedı çöpe attım bildiğin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...