Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

sahsen 6l olayina hic girmeyin zaten yapamazsınız muhtemelen. Stokta 1500 tane falan fusing iniz yoksa hic girmeyin o ise.
fusing e harcayacaginiz para ile dunya kadar item alırsınız.

ozet olarak 2 tur crafting var iste;
1-alc+chaos yada alc+sour+alc

bu en ucuzu ama tamamen random rolladigi icin statlari hic kontrol etme imkanınız yok.

guide dada anlattigi gibi en tutarlı yontem soyle;
2-trans+augment+alteration+regal+exalt+exalt+exalt

bu en iyisi. Eger elinizde item leveli yuksek 5linkli falan bir item varsa 2. yontemle duzgun birseyler yapabilirsiniz.Ama baya pahali bir yontem bu da. 200 e yakın alteration harcadim cok saglam iki tane mod yakaladim regal bastim cok kotu bir mod geldi.Ama yine de en tutarlisi. trans+augment bastiktan sonra bu modlar iyi mi kotu mu ben anlamadim simdi diyorsanız;

surdan prefix:http://www.pathofexile.com/item-data/prefixmod

surdan suffix:http://www.pathofexile.com/item-data/suffixmod

trans+augment(bazen augmente gerek kalmadan trans prefix+suffix verebiliyor) bastiktan sonra atiyorum bowsa iteminiz;

Polar Thicket Bow of Sniper

gibisinden bir isme sahip olacak. "Polar" prefix modu "of sniper" suffix modu oluyor. Onları verdigim linke yazarsanız mod levelini kontrol edebilirsiniz.

Mesela "Polar" prefix alabilmeniz icin itemlevel in 65 uzeri olmasi lazim gibi gibi.
Craft yapacaksanız regal basmadan once koyun buraya bakariz nasil deger degmez mi diye
Sosyal ağlarda paylaş

sunu da ekliyeyim,

trans+augment yaptiktan sonra 1 tane prefix 1 tane suffix modu olacak itemin. Diyelim chest craftlayacaksın hem life versin hem %armor/evasion rate versin diye beklemeyin. İkisi de prefix cunku. Birinden birini secip regal basmanız lazim.
Regal Prefix de suffix de verebilir o da %50
Sosyal ağlarda paylaş

birde soyle birsey gordum trade forumunda poe nin. Adam mesela cok sahane 6l chest craftlamis 2k armor falan veriyor. isteyen olursa 1 exalt karsiliginda mirror basip vereyim diyor. Mirror falan duserse o sekilde degerlendirebilirsiniz bence cok guzel bir imkan olsa yapardim ben
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

su oyunda neden dps stati yok silahlarda? oturup kendim mi hesaplayim simdi.
silah bendeyse sikinti degil ele alir bakarimda, trade de neyim gorunce adama k.o stayla kardes bi silaa ver bi si denicem denmezki.

Düm gemleri ve elbiseyi çıkar düz attackında yazan dps işte var yani bakmayı bilicen. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bize kesin bölüm lazım. Class, crafting, skill, oyun içi iletişim her şeyi burada tartışıyoruz amenna ama arada kaynıyor bir çok şey. Başlık açsak, 1 gün sonra geride kalıyor. Bilmeyen adam gene buraya yazıyor. PoE bölümü şart. Trade topiği açıldı ama gene buraya da yazılıyor doğal olarak. Sesimiz duyulmalı!
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Abi supportera roll back yok naaptiniz adamin durum baska cuatomer service hatasindan account baska biirine verilmiş sadece ona roll back yapmışlar

bingildak said:

supporter title nereden çıktı, nasıl okuyorsunuz. adamın durumu tamamen alakasız. biri adam gibi davranıp GGG support görevlisine account'un e-mail adresini değiştirmiş. hesap kendisininmiş gibi gösterip, e-mail'ını "gerçekten" ona ait olan bir e-mail'a aldırmış.

kısaca GGG supportta çalışan biri çok ağır bir şekilde sıçmış. hacklemeye çalışan adam e-mail'ı kendi üzerine alınca şifreyi değiştirmiş ve accountu hacklemiş.

tamamen GGG tarafında olan bir sorun. adamların support ekibinin noobluğu. kullanıcı tarafında hiçbir açık yok. tamamen GGG tarafında.

diğer hacklenenlerin durumu farklı, GGG tarafında herhangi bir bilgi sızdırılması yok. eğer öyle olsaydı hepimizin hesapları şimdiye kadar boşaltılmış olurdu zaten, küçük bir azınlığın değil. GGG nin tek hatası bu tarz hacklenmelere karşı daha iyi bir korunma sistemi geliştirmemiş olması (yani bir kişi oldu da yanlış bir linke tıkladı, veya başka bir sayfadaki şifreyi kullandı yine de e-mail confirm gibi veya authenticator gibi bir şey ile kullanıcı tarafındaki hack i de azaltabilirler)

ben yeni karakter kasıyorum bu arada, eklersin devam edersen.

yoo ben adamin title'i var diye,itemlarini verdiler diye degil.yeto GGG calisanin yaptigi su rezilligi gorunce,ustune chris'in oraya attigi post,hic guvenim kalmadi adamlara.allah'a emanet resmen acclarimiz,saka gibi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...