Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 muze için yeterli değil. pc lazım tabiki, onun ötesinde afişler lazım dergiler lazım, interviewlar lazım, vs vs vs. ama böle koleksiyon tas catlasa 2-3 tane daha vardır dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 tebrik ettim arkadaşı. niye satıyormuş acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 askere gidiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 valve alsın sergilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Cuce said: BonePART said: stüdyodan çok alıp parçalayıp satıcak birileri alır bence çok büyük bi hobi dükkanı felan gibi parça parça bunun 2 katı fiyat eder çünkü oyun listesine bakmadımkda rare şeyler varsa parcalayıp satmakta baya bi işya, o na mesai harcmıycak olan biri için zaten direk yatırım. 1.5mden alıp 2.5'e satarsın abi mint cond bi nerdeyse hepsi abi yane sonuçta bunu profesyonel olarka yapanlar var alıp satıcam bu kadar hayvani bi yatırım yapıcak adam zaten oyun dükkanı sahibi felan olur adam alıp arşivine koyucak 1 2 sene içinde amorti edip parasını kara geçmeye başlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ya adam arşiv değil müze satıyor resmen. bir yer kiralayıp bunları koysa bilet parasından bir yılda yapardı 550k. helal olsun ama, çok güzel toplamış. dünya imrenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 550k etmezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 metal geara bakayım dedim adam msx sürümlerine bile sahip lan nası bi hastalık bizde olsa kilerde, bodrumda veya evin bir bölümünde fazlalık yapıyo diye ana baba tarafından çöp edilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 tie fighter yok? olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 asklşfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 :D Fin said: askere gidiyormuş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 düşmanının çocuğunu haroine alıştıracağına doğum günü hediyesi olarak bunu vermek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Artariel said: metal geara bakayım dedim adam msx sürümlerine bile sahip lan nası bi hastalık bizde olsa kilerde, bodrumda veya evin bir bölümünde fazlalık yapıyo diye ana baba tarafından çöp edilirdi var abi türkiyede msx mgs si olan ve vitrine koyan bi adam, legend of zelda msx kasetleri bile var orjinal shenmue 1-2 bile var o vitrinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 KenshinHimura said: Artariel said: metal geara bakayım dedim adam msx sürümlerine bile sahip lan nası bi hastalık bizde olsa kilerde, bodrumda veya evin bir bölümünde fazlalık yapıyo diye ana baba tarafından çöp edilirdi var abi türkiyede msx mgs si olan ve vitrine koyan bi adam, legend of zelda msx kasetleri bile var orjinal shenmue 1-2 bile var o vitrinde abi 1 tane var ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 fazla bile bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 lan zaten millet deliye hasret, biz akıllıya. bi de böle delisi de fazla sayıda olmasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Black-ice said: abi ben de almam. ama neden almam. çünkü kafayı yerim ben bunu alırsam. bi odayı gaming rooma çeviriceksin falan bununla. 12 ay çıkamam sonra o odadan. iş, okul, aile, arkadaşlar hepsi uçar gider. lol o kadar konsol seven birisi değilim snes ve 3-4 sevdiğim oyun var o kadar ama konsollarla haşır neşir olarak büyüyenler için gayet heyecanlı olurdu eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yeminle şu da benim 30 yıllık arşiv dfgf babam sonra siyahını aldıydı da ne sevindiydim arkadaş sanki çok değişik birşeymiş gibi. adamda 10 renk ps2 var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://imgur.com/a/936Vz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 alsam müze kurardım direk o konsollarla oynamak için glenlerdenm de temsili ücret alrdım ehehe arada bir yere de cafe bölümü açardım gaming temalı menüler fln de o kadar para yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 azmo'ya söyleyelim bir arap şeyhi kandırsın, finansör yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ucundan da olsa alakalı... şu adama da aynısı yapılsa ne olur acaba ahaha http://9gag.com/gag/6545878 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Karının gücü yetmez 1/800 ü anca o kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 550k $ ı buna veren adam eğer arkadaşımsa, bir daha görüşmem.. yani müsriflik, israflık yani aklına ne gelirse o yani şu olay... madem 500k harcamak istiyor canın hayırlı bişi olsun; [list] [*] o parayla bir sürü hayvan barınağına yardım yapabilirsin. [/list] [list] [*] o parayla ciddi bir sayıdaki aileye gıda yakacak ve giyecek yardımı yapabilirsin [/list] yani anlatmak istediğim şey insanların biraz daha mantıklı olmaları. pff nys grşz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar