Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bölüme halen bakan assassin oynamış kişiler varsa onlara sormuş olayım assassin olarak tank rolünde mi oynamak daha zevkli geldi size, yoksa dps rolünde mi? bir de filmlerde gördüğümüz darth maul sizce tank buildine mi daha yakın, yoksa dps buildine mi? rpglerde/mmorpglerde drain life hoşuma giden bir özelliktir, dark charge'da drain life var, ama onu kullanınca da threat generation artıyormuş, tanklar için bir özellik sanırım. aklımda dps gibi bir buildde ilerlemek vardı ama dark charge yüzünden acaba tanka mı kaysam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 çabuk yattıodu dart maul dps herahalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bone said: bir de filmlerde gördüğümüz darth maul sizce tank buildine mi daha yakın, yoksa dps buildine mi? şunu izninle imza yapıcam bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 peki filmlerde gordugumuz zeki muren bahcivan mi, sarkici mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bone :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Kaede said: şunu izninle imza yapıcam bone dediğimde enteresan olan ne ki? hangi buildin oynanış şekli filmdeki aksiyonun tadını veriyor onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Akito said: bone :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/34564048.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 patide swtorla ilgilenen bile yok herhalde, sırf troller akmış hemen. neyse kitlensin bari topic de oyuncu forumlarında sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 darth maul bariz net dps, tank modunu kapayıp dps modunu açmıştı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Tank specti bence çatır çatır 1v2 yapıyordu. 1v1 kalınca dps chargea geçti yattı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 assassin ve tank... eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ben dps buildi ile oynuyordum ancak tank itemları giyiyorsun pvpde, öbür türlü anında gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Eskiden tam tersiydi ya değişti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bone said: patide swtorla ilgilenen bile yok herhalde, sırf troller akmış hemen. neyse kitlensin bari topic de oyuncu forumlarında sorayım. he azını seveyim artık bişi sormaya korkuyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ayican said: Bone said: patide swtorla ilgilenen bile yok herhalde, sırf troller akmış hemen. neyse kitlensin bari topic de oyuncu forumlarında sorayım. he azını seveyim artık bişi sormaya korkuyorum burda Kayıt Tarihi: 14/10/2012 12:41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ee nolmuş, 10 senelik üye mi olmak gerekiyor aptal aptal troll çabalarıyla karşılaşmamak için, ki onun da işe yaramadığı ortada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?53,2024757,2024761#msg-2024761 daha önce abnlanmıştım bi kaç kere oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Tank build + Dps Gearla oynanıyordu PvP'de. 3 buildta zevkli. Filmdeki estetiğe pek yaklaşamıyorsun ama ne olursa olsun animasyonları zevkli. Madness sağlam dps spec ama yorucu. Deception bufftan önce kötüydü,son durumu bilmiyorum. Darkness, raidlerde filan hepsinde rahattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 kevinromeo yazmis zaten tank build + dps gear ile oynuyordun hem pvpde hem pve questingte cok rahat oluyordu hatta baya imbaydi. boyle verdigin toplam dps, pure dps olan classlara cok yakindi. darth maul havasini veren buildde zaten bu iki tane jedi knightla kapisabiliyordun ayni anda. aylar gectigi icin buildler degismis olabilir. suan yardimci olamayacam o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 xenus diyeceklerimi aynen yazmıs ancak su an pvp de assasın cok iyi degil ben r75 assasıni bıraktım nerdeyse full wh gear vardı, powertech oynuyorum su anda pyro olarak full elite wh gear nerdeyse ve teketekde alamadıgım char yok healer katili zaten direk burst damage oldugu icin healerların eli ayagı karısıyo 5k 5k vurdukca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar