Wispy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Teemo bildiğin aids ya. 2 tüf tüf atıyor, bir mushroom patlıyor hooop 50% hp
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 mobafire'dan başka guide vs sitesi var mı düzgün ?
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 solomid edit: ama mobafire'ın dizaynı açık ara döver. edit2: bir de solomid'de popüler herolar haricinde hala item ve skill buildler season 2'ye göre olanlar. o yüzden oturana kadar mobafire'ın top rated'larını tercih et. solomid'de yazan adamlar hem solomid'in hem de +5000 izleyiciye stream yapan tipler olabiliyor, o da başarılı bayağı.
Narius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mobafire leş ya solomidde featured guide varsa ona bak. Güncel bulamazsan lolking ya da lolproda da iyi oyuncuların guideları mevcut ama güncelliğe dikkat etmek lazım update olmuş gözüksede s2 buildleri falan olabiliyor.
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 dün başladım, hero önerin, guide önerin bakalım.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 -Deno- said: dün başladım, hero önerin, guide önerin bakalım. solomid.com şurda search'E hero ismini yazıp arat, çok puan almış ve yakın zamanda güncellenmiş guide'ları aynen uygula başlangıç için ap-master yi miss fortune annie garen teemo akar
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ilk basta Annie cok mantikli ucuz ve direk ezebiliyorsun, ashe de cok ucuz ama karin agrisi caitlyn almak daha mantikli eglenceli, lux alinabilir support mid kasilabilir, beles tristina ve alistar kacmaz.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 youtubedan ekliyorsun alistar geliyor unchained skiniyle facebooktan ekliyorsun tristana geliyor riotgirl skiniyle
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Tristana skinin yanında karakter de mi beleşe geliyor? Bir de Ashe'nin yeri çok ayrı, sırf şu arrow oyunu açma sebebi. DEM SKILLSHOTZ 6.30 8-) http://www.youtube.com/watch?v=BF2ICI8zr0Q
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ashe'yi levellarken tavsiye etmeme sebebim biraz rune bazli olmasi crit runelari gerekiyor bence. Onun disinda oynamasini bildikten sonra iyi bir champ tabiki. Bu arada evet champlarda beles geliyor.
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 aslında base crit chance arttıkça pasifinin getirisi azalıyor. crit rune iyi bi seçenek değil o yüzden bence. klasik ad arp armor runelerı daha iyi olur.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 division atlamanın imkansız olduğunu öğrendim bugün 5. kez up a kaldım 1 tane kazanıyorum diğerine dünyanın en salakları geliyor mm bilerek yapıyor sanırım :p
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi ashe'nin pasifi iyi guzelde team combatda ne kadar efektif olur bilemedim bak :S
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 takım savaşlarına zaten kasmış oluyosun abi runelar earlyde lanede önemli biraz da seçim aslında per level alıp late gamede güçlü olmak da isteyebilirsin de bence earlyi düşünüp rune almak daha mantıklı
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 dusuncelihayvan said: division atlamanın imkansız olduğunu öğrendim bugün 5. kez up a kaldım 1 tane kazanıyorum diğerine dünyanın en salakları geliyor mm bilerek yapıyor sanırım :p Devam abi devam. Ben de gold5'ten gold4'e 5. denememde çıkmıştım aynı senin gibi 1 kazanıp 2 kaybediyordum. Sonra tekrar 100 puan için 2 maç kazanıyordum. Böylelikle aynı yere gelmem 3win-2lose ile tekrar gerçekleşiyordu durduk yerde 1winlik bir kazancım oluyordu. 4-5 kere böyle tekrar etti işte. Sonra bir çıktım kendimi gold4 yerine gold3'te buldum. Önceden bug olduğunu düşündüm ama sonradan gizli eloya göre yerleştirdiği kanısına vardım. Hala bilmiyorum yalnız bug mı değil mi.
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 çok kötü oynadıkları maçlarda "there goes my promotion :(" diyenlere bir de sadece benim kasıp diğer herkesin çılgın gibi feedlediği oyunlarda başlattığım surrenderların 1/4 bitmesine deli oluyorum. Ne güzel yaa, ben sıçayım, birisi bana oyun kazandırmak için yırtınsın.
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bu arada önceki konuda bir arkadaş hangi takımın nerde olduğunu nasıl anlarız diye sormuştu, başka bi arkadaş da fark etmiyor, her türlü bota adc/sup gidiyor gibi bi açıklama yapmıştı hatta. Onunla ilgili de şey diyecektim: fark ediyor, şöyle ark ediyor. Blue team altta purple team üstte oynuyor. Purple veya blue olduğunu draft modda pick yaparken görüyorsun. Karşı takımdaki summonerlara bak morlarsa blue sizsiniz. Veya başka bişey daha vardı, telefondan yazdığım için kontrol edemiyorum ama anlaşılıyor. Ha mor veya blue olmak neyi değiştirir dersen, ben support oynarken blue takımdaysam genelde nunu alıyorum, alttaki golemleri oyun başında adc ye aldırabilmek için. Q ile başlayıp biraz tankladıktan sonra büyük olanı ısırıyorsun hp azalmamış oluyor. Diğer supp larla o golemleri keserken sıkıntı olabiliyor. Ha oyun başı 2 golem kesmişsin çok mu derseniz oyun zaten ufak şeylerin birbirini tetiklemelerine dayalı, sürekli bir domino etkisi var. O golemleri adc kesip karşısındaki adc den önce level atlıyor mesela, bunu karşısındakini outplay etmek için kullanabilir.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sonunda 15 ms'lik ping ve 20 mbit'lik download'lık nete sahibim fakat mouse bozuldu sdf.
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 son bişey daha, forumu okuyorum ama pek fazla cevap yazmıyorum, genelde biriktirip topluca okuyorum. 7/1 sona oynadım ama kaybettik diyen arkadaş var. Eğer ap carry olarak midde oynamışsan tebrikler ama support olarak 7/1 oynamışsan kötü oynamışsın. Ben istemeden aldığım her kill için adc den özür diliyorum. Istemeden almakla kasıt da şu, karşının adc si ve supp ile 2v2 fight oluyor, her şeyi boşaltıyorsun, o sırada ölüyor vs.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Saol Jkidd. Bundan sonra support iken aldığım kill'leri carry'e bırakacağım. Aydınlandım resmen.
Öne çıkan mesajlar