Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok bilmiyorsun o anlamda değil hani o an panikten neye basıcağını bilmiyorsun dedin anladım ben.

@Lectre Hunterda 3 trap bunları atmak için launcher, pet saldırma çekme, pet stun, arcane shot, 3 farklı sting, kill command, killing shot, flare, disangage, dmg invul olduğun açtğn bıçaklar, daha çok var da baya olduğu oynamayalı şimdi kasmıyım hatrlamaya en az 25-30 tuş vardı ve istisnasız hepsini kullanıyodun her arenada.

Edit: he yazdktan sonra aklma geldi son expansionun başlarnda hunterla tüm petleri çağrı üstünden geçiyodun gearsz adamlarn onu kastettiyse 3-4 tuş doğru :p
Mesaj tarihi:
best riven na başladı gençler izlemek isteyenler.

http://www.twitch.tv/leaguepedia/popout

http://www.twitch.tv/leaguepedia2/popout

http://www.twitch.tv/leaguepedia3/popout
Mesaj tarihi:
Lectre said:

ahaha bende khayı tercih ederdim şahsen, hani eğlenceli gayet.

bir sorum var bu arada, elimde soraka ve kayleden başka support champ yok, 3.5k ip var şuan sizce sona mı alayım yoksa luluya mı kasayım? birde sona ile support oynamak eğlenceli duruyor öyle mi :p

lulu ya da leona al, sona ile sadece supp oynayabiliyorsun, başka bi rol yok. lulu ile ap/top bile oynarsın, ha keza leona ile de aynı şekilde çılgın atabiliyorsun. ayrıca lulu ve leona kadar eğlenceli de değil sona. gerçi 4800 ip istiyorlar sanırım, ama değer :)
Mesaj tarihi:
Aslında Sona'nın olayı verdiği pasif bufflar ve ultisinin TF'de ki yardımı. Sağlam Sona ulti atarsan TF de bir anda rakipten 3 kişiyi stunlayabilirsin. Olayın seyrini öyle bir değiştirir ki..
Mesaj tarihi:
Promenader said:

Lyv said:

hiç aram oynamadın sanırım. random champ veriyor zaten önersek de saçma olur.

özelde genelde random yapmıyolar, ondan arada orada atıyorum.

bilememişim pardon
Mesaj tarihi:
stimpak said:

Lectre said:

bir sorum var bu arada, elimde soraka ve kayleden başka support champ yok, 3.5k ip var şuan sizce sona mı alayım yoksa luluya mı kasayım? birde sona ile support oynamak eğlenceli duruyor öyle mi :p

lulu ya da leona al, sona ile sadece supp oynayabiliyorsun, başka bi rol yok. lulu ile ap/top bile oynarsın, ha keza leona ile de aynı şekilde çılgın atabiliyorsun. ayrıca lulu ve leona kadar eğlenceli de değil sona. gerçi 4800 ip istiyorlar sanırım, ama değer :)

benimde lulu alasım vardı zaten, sıfırladım ipyi 6300 lulu bakalım alayım kasınca.
Mesaj tarihi:
stimpak said:

Lectre said:

ap sona mid biçer öyle diyeyim :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...