Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bilmiyorsun dediğin q w kombosu mu ? Biz ondan bahsediyoruz çünkü.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 abi o kadar gank vs geldi o oldu bu oldu derken gp alayım dedim önceden baya oynuyordum freedir sub accounttur. çok iyi ya, srsly :D
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Yok bilmiyorsun o anlamda değil hani o an panikten neye basıcağını bilmiyorsun dedin anladım ben. @Lectre Hunterda 3 trap bunları atmak için launcher, pet saldırma çekme, pet stun, arcane shot, 3 farklı sting, kill command, killing shot, flare, disangage, dmg invul olduğun açtğn bıçaklar, daha çok var da baya olduğu oynamayalı şimdi kasmıyım hatrlamaya en az 25-30 tuş vardı ve istisnasız hepsini kullanıyodun her arenada. Edit: he yazdktan sonra aklma geldi son expansionun başlarnda hunterla tüm petleri çağrı üstünden geçiyodun gearsz adamlarn onu kastettiyse 3-4 tuş doğru :p
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 rog oynuyordum ben masal anlatma bana ^^
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Arena demeyin çıkar vindicator gladyatörleri şimdi HAHAHSHSFASĞSDA
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Lan bu yeni ARAM yüzünden normal oyun oynamaz oldum. Ne güzel bi şey ya salon futbolu gibi ammunae.
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ahaha leblanc geldi tek roll vardı attım udyr geldi ya
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 best riven na başladı gençler izlemek isteyenler. http://www.twitch.tv/leaguepedia/popout http://www.twitch.tv/leaguepedia2/popout http://www.twitch.tv/leaguepedia3/popout
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Lectre said: ahaha bende khayı tercih ederdim şahsen, hani eğlenceli gayet. bir sorum var bu arada, elimde soraka ve kayleden başka support champ yok, 3.5k ip var şuan sizce sona mı alayım yoksa luluya mı kasayım? birde sona ile support oynamak eğlenceli duruyor öyle mi :p lulu ya da leona al, sona ile sadece supp oynayabiliyorsun, başka bi rol yok. lulu ile ap/top bile oynarsın, ha keza leona ile de aynı şekilde çılgın atabiliyorsun. ayrıca lulu ve leona kadar eğlenceli de değil sona. gerçi 4800 ip istiyorlar sanırım, ama değer :)
Sanguin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Aslında Sona'nın olayı verdiği pasif bufflar ve ultisinin TF'de ki yardımı. Sağlam Sona ulti atarsan TF de bir anda rakipten 3 kişiyi stunlayabilirsin. Olayın seyrini öyle bir değiştirir ki..
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 aram için max 4800'lük bi champ öneriverin
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 hiç aram oynamadın sanırım. random champ veriyor zaten önersek de saçma olur.
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 sona'nın ultisi eskiden daha geniş alana vuruyordu sanırım nerflemişler. bildiğin karşı takımın alayına stun atabiliyordun feci imbaydı
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Lyv said: hiç aram oynamadın sanırım. random champ veriyor zaten önersek de saçma olur. özelde genelde random yapmıyolar, ondan arada orada atıyorum.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Master yi ile baya ölmeden takılıyon aram da ya.
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bi de ap gidersen inanılmaz op oluyor yi aram'da
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ahaha mordeyle karşı takımın ad carryi alınca pentayı çekiverdim
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Promenader said: Lyv said: hiç aram oynamadın sanırım. random champ veriyor zaten önersek de saçma olur. özelde genelde random yapmıyolar, ondan arada orada atıyorum. bilememişim pardon
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Promenader said: ahaha mordeyle karşı takımın ad carryi alınca pentayı çekiverdim serin hikaye (tu)
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 stimpak said: Lectre said: ahaha bende khayı tercih ederdim şahsen, hani eğlenceli gayet. bir sorum var bu arada, elimde soraka ve kayleden başka support champ yok, 3.5k ip var şuan sizce sona mı alayım yoksa luluya mı kasayım? birde sona ile support oynamak eğlenceli duruyor öyle mi :p lulu ya da leona al, sona ile sadece supp oynayabiliyorsun, başka bi rol yok. lulu ile ap/top bile oynarsın, ha keza leona ile de aynı şekilde çılgın atabiliyorsun. ayrıca lulu ve leona kadar eğlenceli de değil sona. gerçi 4800 ip istiyorlar sanırım, ama değer :) benimde lulu alasım vardı zaten, sıfırladım ipyi 6300 lulu bakalım alayım kasınca.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Seperate said: eastte lag sorunu yaşayan var mı ? westte dün yaşadım ben biraz, alakalı mı bilmiyorum ama
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 stimpak said: Lectre said: ahaha bende khayı tercih ederdim şahsen, hani eğlenceli gayet. bir sorum var bu arada, elimde soraka ve kayleden başka support champ yok, 3.5k ip var şuan sizce sona mı alayım yoksa luluya mı kasayım? birde sona ile support oynamak eğlenceli duruyor öyle mi :p lulu ya da leona al, sona ile sadece supp oynayabiliyorsun, başka bi rol yok. lulu ile ap/top bile oynarsın, ha keza leona ile de aynı şekilde çılgın atabiliyorsun. ayrıca lulu ve leona kadar eğlenceli de değil sona. gerçi 4800 ip istiyorlar sanırım, ama değer :) ap sona mid biçer öyle diyeyim :)
Öne çıkan mesajlar