sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Vi topta çok iyi tank olarak kasacaksan hele hele çok fena passive'e yüklenmek mantıklı tank kasarken hem tank olup hemde dövüyorsun birde Vi'nin ultinin rangei çok yüksek kaçanı falan yakayalıp hurra diyip götürebiliyorsun. top tank build bu şekilde benim http://www.mobafire.com/league-of-legends/mastery-tree-planner#&tree1=1-3-0-0-4-0-0-0-1-0-0-0-0-0-0-0-0-0&tree2=0-3-4-0-2-2-0-0-1-1-0-0-3-3-0-0-0-1-1&tree3=0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&v=2 runelarsa armor magic res attack damage arp
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 büyük hizmet vi jungle miniguide kurt, mavi,* hayalet,* kurt, kırmızı,* golem. *lara geldiğinde bi etrafına bakın gank atarmıyım diye, gank yoksa yeterince para çıkar gene bu yolda. skill order E,Q,W başla. REWQ sırasında maxla. direk wriggle çıkabilirsin, 1300 yoksa madred + bot alıver. early game berserker a çevir botu. ilerde zorlanıyosan değiştirirsin ninja/mercurye. --şu arada dakka 7ye geliyodur, karşı taraf maviden başlyan junglesa direk 7.15 de mavisinde kes adamı, kendi midini de çağır-- karşısı dövüyorsa mallet (giants beltten başla), dayak yiyolarsa botrk çık önce pata küte girersin zaten. kalan itemlar için takıma/karşıya bak, support ypamıyosa bulwarkı kesin sen yap. bulwark ypamıyosan bi guardian angel yap, rahat rahat kule altında aggrola milleti. 150 armor/100 mr civarına geldiysen ve ortada ağır feed yoksa rahatça döversin. yürüyerek yakalıcagın adama boşuna Q ile uçma, düz vur, E, düz vur, shift+Q bas bırak,E, düz vur. böyle aa resetleye resetleye git. op mop diyen olursa 'surrender and honor me' çek bitir.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kthxbye said: Akhlaur said: kthxbye said: iyide 1v1 değerlendiriyosan sadece adc yi sorunun var, ashe tf de ve lane kontrolünde oldukça iyi hero, heleki mobilitysi düşük olan heroları keklik gibi kitelıyor, aoe cone projectile slowuyla tf başlatıyor ultisi zaten iyi vs. Kendini riske atmadan kendi laneinde farmını düzgün yaparsan oldukça iyi hale geliyor he god tier değil tabiki ama çöp tierde değil gideri var ashe'nin. Öyle tabi özelliksiz hero değil sonuçta ama bana göre çok yetersiz bir hero ya.Kaçış mekanizması çok yetersiz, burst bi dmg i yok zaten, ultisi ile iş yapabiliyor doğru da diğer adc ler ile kıyasladığım zaman herhangi bir durumda genelde diğer heroları tercih ediyorum takımımda. varus tada kaçış mekanizması yok ama top tier olmasada good tier Ama varusun oombatta etkisi çok daha fazla asheye kıyasla.
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ARAM iyi olmuş, kafa dağıtmak veya hızlı bi oyun için baya iyi. Herşey hızlı gelişiyor, 15-20dk arasında hızlıca bitiyor. Ama bunu uzunca oynadıktan sonra diğer oyuna dönmek zor olabilir. Bi de "ARAM" niye? Güzel bi isim bulamamışlar mı? Caps açık kalmış
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Sanguin said: Vi Jungle/Top için guide önerecek var mı? mobafire a bak demeyin onu bizde biliyoruz. Ben şunu kullanıyorum, bunu kullanıyorum dediğiniz ve memnun olduğunuz guidelardan bahsediyorum. best vi constantinople olarak veriyim sana guide machete + 5 heal pot skilller E>Q>W kurt > az hp kaybedip iyi smiteless alabilirsen mavi > red invade eğer smiteless alamazsan mavi > wraith > kurt > red early ganklerin Q cd sinin uzun olması nedeniyle adamların hatalarına bakıyor. R geldikten sonra daha kolay yapmaman gereken başarısız gank girişimleri. öldüremiyorsan bile elinden geldiğince hasar ver kill alamazsan ve herşey normal giderse mavi respawnından önce spirit stone ve bot alıp maviyi mide ver ve 6 kas. ulti geldikten sonra 95% kill alabilirsin bir laneden. iyi kullan. bu noktada farkediceksin ki cdr hayvan gibi önemli Vi için. erken bi brutalizer ve elder lizard yap elder lizard geldikten sonra camp temizleme hızın tavan yapıcak. eğer tek E de herkesi vuramıyorsan Q ile girip hepsini tek sıra haline getirip öyle vur. temizleme zamanı çok önemli itemlar karşı takıma göre çok değişmiyecek ama sırası önemli istisnasız ilk item elder lizard sonra kazanıyorsan ilk brut, çekişmeli geçiyorsa ilk phage ilk büyük item mallet. aradan mercury boots çıkaramadıysan o burada gene duruma göre öndeyseniz black cleaver bitir, çekişmeli geçiyorsa randuin son itemı oyunun geldiği duruma göre sen seçersin. çok tankylerse botrk, tek tanksan ve fazla focus yiyorsan warmog vs gerisi zaten oynadıkça kendinden geliyor. maviden top lanei gankliyceksen kendi tarafındaki cliffden busha Q ile girersen 90% riverdaki ward seni görmez Q, E ve R birer stack W ekler ve E autoattack sıfırlar Q ve R ile mümkün olduğunca kişinin üstünden geç Q yu shift ile atarsan minimum mesafede ekstra burst kazanırsın falan filan
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Annesiz riot, bad behavior yüzünden 5 maç suspend etmiş beni chatten sdşlfjsdh
Sanguin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 deadwoll said: Annesiz riot, bad behavior yüzünden 5 maç suspend etmiş beni chatten sdşlfjsdh Aynısı bana da oldu. Honor badge varsa onu da alıyorlar, tüm honorlar da sıfırlanıyor:S Vi guide için emeğini eksik etmeyen herkese teşekkürler!
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 daha dün 40 maç chat banım bitti gece gene 40 aldım afdsdf Neyse aram da hızlı gidiyor. Zaten oyunun chatlik bir olayı yok sadece sövmeye yarıyor daha iyi böyle :P
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 türk serverına beklerim. aylardır evde besledikleri evcil hayvanlarına kadar sövdüm milletin tek uyarı bile almadım. arada girip deşarj oluyoru vallahi
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Abi bu one champ to rule them all, özellikle adc'ler için geçerli değil. Neden böyle bir yanılgı içine düşüyor insanlar. Her adc'nin hatta her champin ezdiği veya ezildiği lane compları var. Evet, oyun sonunda bazı adc'ler daha ölümcül. Ama karşına öyle pis geliyor ki (misal vayne karşısına cait) farm vs hiç bişi yapamıyorsun. Özellikle purpleda çok fena öyle bir counter durumunda, aşağıdaki takım pushladığı zaman Y'ye basmadan göremiyorsun karşı takım adc'sini. Tekrar düşündüm de kogmaw olabilir the one adc hehe. Bu arada ARAM tam işten geldiğim, 2 maç atıp kafa dağıtayım haritasi. Çok iyi oldu böyle.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Wispy ye katılıyorum.Adc lerde durum hiç öyle değil bence de.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Promenader said: trde kim var aramcı ? tr de aram atıyorum ben buaralar, Solidhammer in game nick isteyen eklesin
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kogmawın kaçıcak skilli yok yanında peel queen veya thresh falan yoksa ı ıh
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 deadwoll said: Annesiz riot, bad behavior yüzünden 5 maç suspend etmiş beni chatten sdşlfjsdh benide benide, badgelerimde gitti hepsinden 100+ vardı. birde muhabbet dönerken böyle o 5 mesajlık kotanın dolduğunu farketmiyorsun ya adam bir şey söylüyor söyleyemiyorsun o koyuyor adama :D voice chat yok muydu lolde yahu? ben "god should ban ur mother for giving birth to a retard" demiştim assistsiz 0/12 sonaya. tribunalı koymak lazım oyunlara. neyse bittide promote oldum sonunda
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Myshkin said: türk serverına beklerim. aylardır evde besledikleri evcil hayvanlarına kadar sövdüm milletin tek uyarı bile almadım. arada girip deşarj oluyoru vallahi ahahahahah. abi bir örnek verir misin bende cümle içinde kullanıcam ne olursun ^^ bu arada annie ne güzel champmiş ya.
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aram süper ya. mid or feed diye retardlar da yok. kim kime, dum duma.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 45dk aram yapan varmı henüz ? asdf 1 oyun oldu bir karşıya bi bizim base e fıtık oldum -.- ama aram gerçekten güzel olmuş Random hero olması, oyun uzunluğu (genelde 20-25dk) only tf, towerların balanceı falan güzel. Direk klasik moba mapine alternatif olucak kadar kaliteli, he strateji falan kurulmuyor tabide genede tf koordinesi ve hero hakimiyeti önemli tuttum bende (tu)
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=63Y-goZDGVE
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Heuahueahu müzüğüde cuk oturmuş. Dyrusu izlerken bile bu kadar gülmedim sanırım niye bilmiyorum.
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hazır indirime girmişken şu nickten kurtulayım artık diyorum, önerisi olan var mı ?
hgokberk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 doubre kirr. tripre kirr. quadra kirr. penta kirr. sevimsiz herifler.
Öne çıkan mesajlar