Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demin açık ara geride olduğumuz bir oyunda baron pitde 3v5 adam kaybetmeden aceledik

hafif ıslanmadım değil

lissandra ortalama bişey olmuş sanki

Q: ap ratiosu iyi, dmgı iyi, cdu düşük ve projectile speedi çok iyi ama rangei iğrenç kısa ve manacostu çok yüksek main spell için
W: bayağı güzel bu skill
E: cdu iğrenç ve projectile speedi çok yavaş
R: rangei ÇOK kısa

lategamei şahane ama işte earlygame lane kazanmak imkansıza yakın
Mesaj tarihi:
Kaede said:

demin açık ara geride olduğumuz bir oyunda baron pitde 3v5 adam kaybetmeden aceledik

hafif ıslanmadım değil

lissandra ortalama bişey olmuş sanki

Q: ap ratiosu iyi, dmgı iyi, cdu düşük ve projectile speedi çok iyi ama rangei iğrenç kısa ve manacostu çok yüksek main spell için
W: bayağı güzel bu skill
E: cdu iğrenç ve projectile speedi çok yavaş
R: rangei ÇOK kısa

lategamei şahane ama işte earlygame lane kazanmak imkansıza yakın

baronu da çaldık mhmm
Mesaj tarihi:
Tori said:

Akhlaur said:

Bu aram reroll ne ? Yeni gelmiş ?

Howling Abyss'de random championla oynuyor herkes. Team setupda random championu beğenmeyip tekrar roll atma hakkı. 250 puanda bir roll hakkı alıyorsunuz, her oynadığınız maçta biraz puan geliyor. Ayrıca ne kadar çok championa sahipseniz o kadar da ekstra puan geliyor.

aram ın ne anlamı kaldı ki o zaman lol
Mesaj tarihi:
Lyv said:

aranızda ranked game e girer girmez SUPP PLZ PLZ diye heyecanlanan arkadaşlar varsa lütfen heber etsinler. onları çok merak ediyorum

aaa ben, pls don't ban blitz, imma hook dem bitchez diyorum.

ilk blitzcranki banlıyolar sonra :/
Mesaj tarihi:
Lyv said:

aranızda ranked game e girer girmez SUPP PLZ PLZ diye heyecanlanan arkadaşlar varsa lütfen heber etsinler. onları çok merak ediyorum

Zorla iteliyorlardı ya hep, adam gibi bir ad carry ile gidemeyince sonra report for feeder diye ağlıyorlar. Dönsem mi dönmesem mi kararsızım ya, hala Woad Ashe misin bu arada sen? Senle hiç gitmedik lane'de zaten de ben üç aydır elimi sürmedim oyuna, alıştırma yapmam lazım sanki biraz. 2 GB patch yükleyecek daha şimdi. =(
Mesaj tarihi:
püf noktaları var mı? kovalarken w kullanmıyorum hiç mesela direk ilk skillin buffı yeterli oluyor, mana problemini şimdi çözdüm daha, ult güzel gayet onda bir sorun yok, 1v1 kalırsam işte direk qw + e spam gidiyorum. bilmediğim, yapsan iyi olur dediğiniz? çünkü hani gerçekten hafif kasmak gerekiyor, zaten runesüz oynuyorum low level ahah.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...