Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 demin açık ara geride olduğumuz bir oyunda baron pitde 3v5 adam kaybetmeden aceledik hafif ıslanmadım değil lissandra ortalama bişey olmuş sanki Q: ap ratiosu iyi, dmgı iyi, cdu düşük ve projectile speedi çok iyi ama rangei iğrenç kısa ve manacostu çok yüksek main spell için W: bayağı güzel bu skill E: cdu iğrenç ve projectile speedi çok yavaş R: rangei ÇOK kısa lategamei şahane ama işte earlygame lane kazanmak imkansıza yakın
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://www.twitch.tv/gemieee/c/2122123 lol'a geçiyorum ben
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi karılar stream işindeki potansiyeli görünce patlama oldu baya bütün oyunlarda sdfasdsdf
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Kaede said: demin açık ara geride olduğumuz bir oyunda baron pitde 3v5 adam kaybetmeden aceledik hafif ıslanmadım değil lissandra ortalama bişey olmuş sanki Q: ap ratiosu iyi, dmgı iyi, cdu düşük ve projectile speedi çok iyi ama rangei iğrenç kısa ve manacostu çok yüksek main spell için W: bayağı güzel bu skill E: cdu iğrenç ve projectile speedi çok yavaş R: rangei ÇOK kısa lategamei şahane ama işte earlygame lane kazanmak imkansıza yakın baronu da çaldık mhmm
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Tori said: Akhlaur said: Bu aram reroll ne ? Yeni gelmiş ? Howling Abyss'de random championla oynuyor herkes. Team setupda random championu beğenmeyip tekrar roll atma hakkı. 250 puanda bir roll hakkı alıyorsunuz, her oynadığınız maçta biraz puan geliyor. Ayrıca ne kadar çok championa sahipseniz o kadar da ekstra puan geliyor. aram ın ne anlamı kaldı ki o zaman lol
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Lyv said: aranızda ranked game e girer girmez SUPP PLZ PLZ diye heyecanlanan arkadaşlar varsa lütfen heber etsinler. onları çok merak ediyorum aaa ben, pls don't ban blitz, imma hook dem bitchez diyorum. ilk blitzcranki banlıyolar sonra :/
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Lyv said: aranızda ranked game e girer girmez SUPP PLZ PLZ diye heyecanlanan arkadaşlar varsa lütfen heber etsinler. onları çok merak ediyorum Zorla iteliyorlardı ya hep, adam gibi bir ad carry ile gidemeyince sonra report for feeder diye ağlıyorlar. Dönsem mi dönmesem mi kararsızım ya, hala Woad Ashe misin bu arada sen? Senle hiç gitmedik lane'de zaten de ben üç aydır elimi sürmedim oyuna, alıştırma yapmam lazım sanki biraz. 2 GB patch yükleyecek daha şimdi. =(
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Yalnız ashe kadar dandik bi adc yok oyunda.Quinn bile daha iyi.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Akhlaur said: Yalnız ashe kadar dandik bi adc yok oyunda.Quinn bile daha iyi. NEY SDFLGPSD
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 türk serverına geçtiğimden beri bizim ırkın oyun oynamayı bilmediğine kesin olarak kanaat getirdim çok tatlı winler alıyorum askğdngmdsg
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 cassio mu alsam vayne mi? adc ile tecrübeliyim baya, cassiodada sıkıntı çekmem, hangisi daha çok eğlendirir? 5dk içinde cevap verene çukulata
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 wastyrx said: cassio zor sayılabilecek bi hero yok abi zor olması önemli değil, hani vaynede kolay değil sürekli bir şeyleri dodgelıyorsun
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Finklorpeyniri said: Akhlaur said: Yalnız ashe kadar dandik bi adc yok oyunda.Quinn bile daha iyi. NEY SDFLGPSD Bağırmana gerek yok tekrar oku anlarsın.Gayet açık.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 cassio aldım takılıyorum bakalım, çok güzel, dengeli bir champmiş, ama pratik lazım tabiki..
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bir düzen oturtursan iyi takım oyunu yaparsın teamfightlarda
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 püf noktaları var mı? kovalarken w kullanmıyorum hiç mesela direk ilk skillin buffı yeterli oluyor, mana problemini şimdi çözdüm daha, ult güzel gayet onda bir sorun yok, 1v1 kalırsam işte direk qw + e spam gidiyorum. bilmediğim, yapsan iyi olur dediğiniz? çünkü hani gerçekten hafif kasmak gerekiyor, zaten runesüz oynuyorum low level ahah.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bir iki ss koyda bakalım nasıl oynuyormuşsun.
Öne çıkan mesajlar