goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 3. sayfa haberi ama açmaya değer buldum gene de. yazık. malesef B sınıfı teenslasher filmi seviyesinde olmuş olay http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22545056.asp Görgü tanıklarının ifadesine göre, arkadaşlarıyla birlikte go-karta binmek üzere piste gelen gelen Tuğba Erdoğan, araca binip tur atmaya başladı. Emniyet kemerininin üst şeridini göğsü yerine boynuna geçirdiği ileri sürülen genç kız, araçla hızlanarak turunu sürdürdü. Aşırı hızlı bir şekilde yol alan Tuğba Erdoğan, bir virajı dönüşü sırasında bariyere çarptı. Çarpmayla birlikte kemer Tuğba Erdoğan’ın başını koparttı. Kopan baş bedenden ayrılıp pistte yuvarlanırken, genç kızın go-kartı 5 metre kadar ilerledikten sonra durdu. İnanılmaz kaza sonrası pistte bulunanlar şoka girdi. Tuğba Erdoğan’ın arkadaşları, sinir krizi geçirdi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. yani doğal seleksiyon falan diyeniniz olacak da hiç mi akıl vermemişler abi. boynuna takacağına hiç takma diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 zor ya,Allah ailesine yardım etsin az önce bende okudum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 off çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://www.haberturk.com/gundem/haber/818099-go-kart-pistinde-korkunc-olum-13 Video ve fotolar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi nasıl bi kemermiş o, kaçla gidiyormuş kız nasıl ya. çok fazla ihtimalin bir araya gelmesi lazım böyle bişeyin olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 off çok kötü :S gokarta binmem lan bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Dünde haberlerde gösterdi ya abi doğum yaparken bebeğin kafası kopmuş gövdesi kadının rahminde kalmış bu nasıl bir eror dur yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 final destination ölümü gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abiiiii resimlerde gokartın içinde oturan birisi var ama kafası yok! çok korkunç ya. poşet falan geçirmişler birde sanırım. tamam gokart hayatımız sonra erdi bu haber ile. öldürseler gitmem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 boyuna kemer geçirmek nasıl oluyor ya. benim bindiklerimde kemer bile yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Boyle resimleri yayinlamak dogru degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ki boynuna dolasa bile gokart ile önünde ilerleyen araca çarpma da nasıl oluyor da boyun kopuyor. edit: 1- Gokart zaten yavaş alet. 2- Aynı yönde ilerleyen araca çarpma, bağıl hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 oha bu erasmustan arkadaşım galba :/ pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 İnatla foto ve vidyoların koyulması, ikisinin de %65 inin sansür olması inanılmaz. Koymak düpedüz şerefsizlik, koyulan şeyin yarısını sansürmelek komik. Anneniz babanız kaynar suda ölsün ya yapacağınız habere sokayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi dikkat ettiyseniz habertürk 10-15 tane fotoyu 3-4 tur dönmüş. bunu farkedene kadar beş tık daha verirsiniz diye. kansızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 GERGE said: Boyle resimleri yayinlamak dogru degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ne olacak abi,tekil hiti 500bin alır bu resimlerden dolayı,belki katkısı 50-100 bin dolar olur.rtük yarın,500-1000 tl ceza verir,ayıptır günahtır deyu biter,geçer,gider paraya tapınmanın sonucu bunlar işte Allah böyle medyanın ta belasını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi nasıl bi ölüm bu ya:( kız boynuna geçirdiğine göre boyu bir hayli kısa olsa gerek :S bu go kart araçlarında bazı modellerde turbo özellik oluyor. izmittekinde vardı çocuk sormuştu turbosunu aktif edeyim mi diye. motorda bir şeyi çeviriyor motor daha devirli çalışıyor falan.. ben burda işletmecinin de hatası var diye düşünüyorum normalde kontrol etmesi lazım kontrolu geçtim kask gibi ekipmanlar şart pistlerde allah rahmet eylesin valla çok kötü bi durum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ailesinin başı sağolsun, çok feci bir kazaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sacma geldi bana biraz. tam olme nedeni kesinlik kazanmadan hizlica haber yapayim diye yazmislar. saclari gokart motoruna kapilip olen de var ki daha gecen sene olmadi mi tr de bir yerlerde? kemer motora sikisip da kesip atmis olabilir kafayi. yoksa aractan firladi da boyunda takili kalan kemer kafasini koparmis olsa o zaman fotolarda araca oturuyor vaziyette olmazdi. her ne olursa olsun gelisme gostermeyen bir ulke Turkiye. Sans eseri yasiyor insanlar. 24 yasinda uni ogrencisi bir kiz oldu gitti iste yok yere. Daha da ustunu nasi ortecegiz diye dusunurler ama ertesi gun yine ayni sekilde devam ederler. Ne de olsa Allah'in takdiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 habertürkte sansür hiç yok. bayağı kötü ya konulması cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya nekadar hızlı gidecekte nasıl girecek bariyerede kafası kopabilecek. Bir garip geldi banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi şoke oldum, kanım dondu fotoğrafları da gördükçe. dha sağolsun biraz bi blurlayıp yerdeki kafayı da göstermiş, saçları falan duruyor. çıldırdım gerçekten fotoğrafı görünce. böyle bişi olamaz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yuh:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar