Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 OS X versiyonu cok gecikmez umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 oyun gog'da da satışta, ilgilenenlere duyurulur :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 oyun olmuş gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Satın alıyorum şu anda, 1,5 saate biter. "İlaç gibi geldi" lafı o kadar oturuyor ki şu anki duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Üzerinize afiyet ben öküz gibi beğendim. Senaryolardaki hikayeler fazlasıyla tırt. Çok standart forgotten realms kalıp hikayelerinden fırlama karakterler var gibi duruyor. Ama oyun bayağı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 abi önceki oyundan ne farkı var? ben daha cok keyıf aldıydım onda yani shadow magici diorm hatta o daha güzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Valla ben çok beğenemedim ne combatı tam olmuş ne de yönetim olayı oturmuş.Civilization ile heroes arasında kalmış , 2sinden de yarım yamalak sistemleri almışlar ama uygulama kısmı olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 combat çok git vur, güçlü olan alır gibi, bunda harita ve açılarında etkisi var biraz-birimler çok yürüyor, haritalar küçük kalıyor- ama iyi ya çıktığından beri devamlı oynuyorum, biraz daha ayar gereke bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Combatta gene bişiler var, flanking falan eklemişler eski oyunda varmıydı hatırlamıorm da işe yarıo. Ha ama manticorelar benim uçan dracoların eline veriyor heh. Yalnız eski oyunda olup bu oyunda göremedğim şunlar var kötü olarak; Townlarda teleport olayı yok, eskiden onu kurunca ışınlanabiliodun, Baya etkili bişeydi. Townlarda güvenlik namına bişi yok, bu büyük eksik, ordu bırakmak zorundasın, zaten teleportta yok. Terraforming olayı eski oyunda cok guzeldi, yavaş yavaş casterın bulundugu yerden yayılıyodu. Şimdi texture texture yapıosun. Kötü olmuş beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Suark said: Ha ama manticorelar benim uçan dracoların eline veriyor heh. Adama 2 ordu uçan Dracolar ile gittim, düşman şehrinde beni bekleyen 7 tam ordu var ve her turn 3 ünite daha basıyor düşman şehri. Bu tip oyunlarda sadece bunu sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 per notchson diye hero var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Yahu bu Treasureların dağılımı çok kötü, Unicorn çiftliği kurmaya yetecek Unicorn'um var ve hala Unicorn çıkıyor! Save-Load fln da değiştirmiyor loot'u. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Campaing oynuyorum Arcane Forge'da yok. (Ya da Campaing'de Arcane Forge yapmanın yolunu bilen?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 unicolar belki değişmiyordur ama diğerleri değişiyor, hatta unicornun da değiştiği oldu bende save-load ile, diğer bineklerin çoğu içi yumurta lazım zaten, oda ya büyü yada üst seviye zindanlardan düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 dün gece gaza gelip aldım eski serilerle oynanış aynı hiç zorlanmadan adapte oldum 2 turnde. serilerde kaliteyi bozmadan devam ettiren nadir developcuklara da saygılarımı sunarım , gözüm kapalı dlc falan alırım çıkarsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Yakında undeadler eklenecek. Fakat ayrı bir ırk yapmak yerine, necromancer classı ekleyip her ırkı undead yapma potansiyeli vermişler. http://ageofwonders.com/dev-journal-cities-of-the-dead/ http://ageofwonders.com/dev-journal-first-necromancer-units/ http://ageofwonders.com/dev-journal-the-bone-collector-and-deathbringer/ http://ageofwonders.com/halloween-journal-necromancer-skills/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Eternal Lords ismindeki expansion çıktı. İki yeni ırk, Tigran ve Frostling, eklendi. Bir de yeni class olarak necromancer eklendi ki o da aslında classdan ziyade undead ırkı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 alalım mı ne yapalım, ne diyorsunuz? %75 görmemek için direniyor resmen oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar