Komutan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IgAdu_9bcXc http://www.ageofwonders.com/aow3live/topic/age-of-wonders-3-announcement/ Key features include: ● Explore, expand and exploit a living fantasy world. Discover wondrous locations and gather legendary heroes. ● Develop your domain, with many classes having the ability to change terrain and climates to suit your needs. ● All new 3D graphics that provide a crisper and more detailed overview of the world and battle maps. ● New styles of play are possible with the introduction of RPG style leader classes like warlord, theocrat, rogue and sorcerer, along with a wide selection of specializations. ● Command a variety of races. Pick your starting race and shape your people’s destiny using your leader’s unique skills. ● A brand-new tactical battle system renders each battlefield and siege in great detail; new rules include flanking and a massive set of special unit abilities. ● An epic story campaign with two playable factions;. Choose the mighty Commonwealth Empire or join the Court of the High Elves, founded after the reunion of the Dark Elves and Wood Elves. ● Compete online in extensive multiplayer modes and scenarios. ● High replay value through random maps, difficulty modes and tools allowing user created content. Age of Wonders 3® has not yet been rated and has an estimated late 2013 release date on PC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 MY BODY IS READY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 OLM NASI BEKLİCEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://i.qkme.me/359i67.jpg WE AREEEEE THE WARLOOOOORDDDSS WE AREEEEE THE WARLOOOOORDDDSS hilafsız 3-4 gün önce "ah ulan tireyomf yenisini yap şunun artık!" diye hayıflandım şöyle 2-3dk tekrar 15. kere filan. oh oh teaser dediğin böyle olur heh. DRETNOT! karl franz çay içiyor ya ahah çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 HELL YEAH ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 OOOOOO ÇOK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 aow yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ne dandik bi seri bu ya trailerda da gondordan çalmışlar bi de şöyle bişey var agaejmatgfhf hghbfdgdsa şaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 şu seri cok underrated kaldı lan hep üzülürüm cok iyi seyler düsünmüstü adamlar cok sevindim hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 başlığa üç kere girdim üçünde de bi anlık rage ile doruk'u öldürücektim hep son anda hatırlıyorum adamın şaka yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sorma benim de banlayasım geldi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 oh be abi süper. allahtan kickstatera falan düşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 İnşallah Disciples 3 gibi olmaz sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 disciples 3'ü ve 5'ten itibaren homm serisini tamamen alakasız şirketler yaptı, bunu aynı şirket yapıyor. bir tek bu seri kaldı üç büyüklerden yapımcısı batmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 en sonunda turn based-rpg yapiliyor age of wonders 2 den beri yoktu piyasada elle tutulur bişi. yalnız birinci oyunun ruhu ikinci oyunda pek yoktu,umarım daha da ruhsuz bir hale gelmemiştir. ama kral oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kalabalık unitler gördüm ama tek tek adam yerine ünit kafasına geçmesinler sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 son günlerde gelen haberlerle insanlıga olan inancımız yenilendi ..amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hype'ınıza limon sıkmak gibi olmasın ama heroes grade birşey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Heyecanlandırıyor, kalbi güp güp attırıyor. Güzel bi' turn-based'a hasretiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 in triumph we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 arcane said: hype'ınıza limon sıkmak gibi olmasın ama heroes grade birşey olur. http://img210.imageshack.us/img210/5791/aow3suggestion.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Macbook'u satiliga cikartiyordum ki OS X versiyonu da cikiyormus diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hadi aow2 çevirek bunu kutlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 varsa isteyen ben gelirim de 1vs1'e kalmayalım gene. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar