hattok Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Of video harika salisbury gibi ap açık alan. Kesin harita tasarımcısı yine aynı yaaaa çok güzel çıldırcam. ÇIK ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 dev kasmasın diye shadow kapatmış ashjduasıohdasuı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Abi bu oyun size göre değil bence ya. Oyunun oyuncu kitlesi belli. Bence boşuna boklamaya çalışıyorsunuz oyunu Oyun içerik bakımından 10 numara gidiyo daoc 2 resmen. Kim takar gölgeleri grafiği yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 gerçekten içerik 10 numara. 4 yıl sonra ortada stable client yok, hala pre-alpha. şu videoya bakılırsa en az 3 quarterı daha var. oyunun kitlesi olan güruh ilk çocuğunu kucağına aldı ahsduashd. hala oyun gelecek. kickstarterda destekleyenler vasiyet olarak çocuklarına bırakabiliyor mu acaba keyleri, bunu danışmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Bıngıl bıngıl önce tühh kaka der sonra early access le oyuna girer.O yüzden salla :p Eğer kickstarterı desteklediysen ve birine bırakmak istiyorsan bize ver de işe yara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 hedef 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Daocta 6 aylık betalar vesairelerle baya bir süre almıştı çıkarken. Adam gibi çıksın daoc gibi senelerce oynuyalım. Eksik iş yapıp patlatıcaklarına ör: Warhammer Online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mina said: Bıngıl bıngıl önce tühh kaka der sonra early access le oyuna girer.O yüzden salla :p tüh kaka değil abi, objektif olarak bakıyorum araştırıyorum işte. beğeniyorsam basarım tabii neden basmayım. keşke iyi olsa da beraber güzel güzel mmo oynasak yine. şu oyunun olduğu duruma "iyi" diyorsanız objektif değilsiniz demektir çünkü 2013'de başlamış bir projenin 2017'de hala stable clienttan yoksun olması ve pre-alpha statede olması kabul edilecek türden bir durum değil. hani sizi anlıyorum çok seviyorsunuz daoc serisini, iyi bir şey çıksın istiyorsunuz - dediğim gibi ben de isterim de ortada olan sonuç belli yani. belki çıktığında şaşırtır, ben o zaman seve seve 60 dolar vermeye razıyım. dert olmaz tam zıttı mutlu olurum. iyi şeyler üreten adamları desteklemekten sonra derece zevk alıyorum. yine de bu ve shreds of avatar tam bir vurgun oldu milyonları cukkaladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Ya ben açıkçası adamlara güveniyorum Daoc+warhammer severik halen oynadığım 2 oyun, Camelot unchained'te aynı şekilde geliyor,herkeze tabiki hitab etmicek zaten kendi açıklamalarıda öyle bu oyun herkeze göre değil. Hali hazırda bekleyen daoc kitlesi var ve bekliyorlar.Redditte kimse hadi acele edin de çıkarın diye avaz avaz bağırmıyor,doğru dürüst çıkarın diye supportluyorlar. Camelot Unchained Reddit sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 "I think most of us are willing to wait to make sure the projet is not rushed.... Cus in reality we probably will be playing this game for the next 10 years if it's well done :)" ne güzel demiş adam :D ki o 10 yılı bi 2 3 ile çarp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 aynen hacıt 60 yaşında bu oyunu oynuyor olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Arkadaş sarcasm da yaparmış aman da aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 sen de hemen kızıyosun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 XD niye kızayim abi jhdsfhjsa deli misin internette tanımadığım adama sinirlencem dediği şeylerden dolayı :D İnterneti ciddiye almak hata :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 :D gülücüğe odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 ilk 4 kelimede ikna olmuştum ama takip eden kelimeler bozdu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 16 yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Laraken said: ilk 4 kelimede ikna olmuştum ama takip eden kelimeler bozdu işi. abi seni ciddiye almıyomuş. bence ağır laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Asdljfhlashdfjkhlşasdf ABİ XDDD yok canım harasları ciddiye almıyoruz yoksa bülent arıç cosplay'i yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Yok birader , eğri oturup doğru konuşalım, Bu animasyonlarla bir yere varmaz bu oyun. 4 senedir sadece bunu yaptılarsa, artık ne lazım bilemiyorum. Ki bunu düşünen bir tek ben değilim, youtube yorumlarından belli oluyor. Zaten daha ilk çıkan videosundan şu Poposundan kanat çıkan ırkın koşma animasyonunu görünce, bundan bir şey olmaz şüphesi oluşmuştu, şu yeni video resmen perçinledi. 4 senede DAOC un kendisini yeni grafik motoruna geçirirlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 grafik ve animasyonları günümüz için bok gibi. 2 milyon dolara Division kalitesi beklenmiyordu tabii de, ilk 3D MMORPG'ler gibi de yapmasalardı. Açıp Anarchy Online oynarım bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 yine liseliler oynar sadece beklentisiyle yapmışlardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Bence daoc un yaşattıklarını aynen yaşatıcaz lafını yanlış yerinden anlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Bone said: grafik ve animasyonları günümüz için bok gibi. 2 milyon dolara Division kalitesi beklenmiyordu tabii de, ilk 3D MMORPG'ler gibi de yapmasalardı. Açıp Anarchy Online oynarım bunun yerine. Hacım zaten olay o. Grafik Yhaa .s diye gezenlere hitap etmiyor oyun. Ayrıca AO efsanevi ötesi bir oyundur hala oynayabilirsin yani. En son visual update geliyordu ne alemde bilmiyorum UO,AO,DAOC (warhammer saymıom) Bunlar baş yapıt kim ne derse desin. Ötekilerde işte falanca sistemi olan dandik mmorpg. :D edit : Yıllarca eq oynadım bak eq'i bile katmadım içine sen düşün xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar