hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 bu oyunun pvpsi ultima online sphere ve dark souls un pvpsinden iyi mi şimdi? öyleyse döner eski versiyonunu bile oynarım aç gibi pvp arıyorum(moba sevmem moba demeyin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=JiZWQ-pvEPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 mac'e cıkar mı acaba? DAOC olsa macte oynicamda yokki :( LOTRO yükledim anca o çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Classlari reveal etmeye baslamislar. http://camelotunchained.com/v2/class-reveal-votes/ http://camelotunchained.com/v2/class-reveal-devout/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 release datei bellimi bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 when it is done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 2 günlük beta başladı gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Burdan bikaç kişi backlemişti sanırım, bu da closed beta ama sözümü geri alıyorum gelmeyin. Büyüsü kaçmasın. Baya kötü şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 projeye inanıncını kaybetmek istemeyen beta girmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 girdin mi sen de patlar muhtemelen bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ben başından patlayacak diyip girmedim, gidişat patlayacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mage gelmiş. Platemail giyilebilcek sanırım :D http://camelotunchained.com/v2/class-reveal-votes/ Abi çok pis daoc özlemi yaratıcak yaaa bir ton class var yine.Daoc'un en sevdiğim özelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 ben backledim bunu. camelot gelecek dertler bitecek. ama adamlar geçen mail atmış, shop açıldı tshirt satıyoruz diye. daha oyunu yapmadılar merchandise peşinde düşmüşler, orda sağlam bi küfür ettim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 bu herifler durmadan mail atıp duruyo da noldu bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Oyun çıksada Kerem El-Kayed için uykusuz geceler başlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Lan oyun daha stress testlerini yaparken patlatmayın artık bekleyin azıcık patlar demeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 patladı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 patlamadı kü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Patladi demeyiniz, iki gram yaşama sevinci geldi şunun sayesinde. Yakarım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 bu oyun lö sex sırf bu oyun icin gidip windows kasa satın alcam XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Windows kasa XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Yarım ingilizcem ile anladiklarımı yazacağim . Eksik yanlis varsa düzeltin lütfen , öğrenelim Karakter yaratirken 'Banes and Boons ' isimli kısımda en az 5 en cok 20 puanlik secim yapmanizi istiyor . Örneğin 100 olan görüş mesafenizi 1 er puan verip en fazla 5 düşürebilirsiniz. Alacaginiz negatif etkilerden gelecek bu puanlar ile pozitif etkiler ekleyeceksiniz karakterinize . Bu etki +1 dexterty , bonus yara açma sansi vb olacak . Bu kısım küçük de olsa karakter yaratmada çeşitlilik sağlıyor .Maksimum 20 ile sınırlamasalardı daha iyi olurdu. Boylece gorev dagilimi yapilabilrdi . Gruptaki gözcü arkadas disindakiler görüş mesafesinden kısabilir. Çatışmadan uzakta kalacak büyücüler extra yaralanma debuff ına gidip buralardan gelecek puanlarla hasarlarına bonus alabilirdi vb ... Bir de yetenek dizayn etme secenegi sunmuşlar oyunculara ... Bir videoda cleric yeteneklerini gosteriyordu . mace atack , swiftness , healing , life drain , dart , touch vb 5-6 tane yetenek var . İki yetenegi kombine ediyorsunuz ayrica tek hedefli mi , alan etkili mi , dalga seklinde mi , fountain mi vb oldugunu seciyorsunuz . Bu kısımdaki yapılabileceklerin çogu kapali su an . İlerde gelistireceklerdir umarım ki şu haliyle cok az yetenek var .. Healing wave , healing touch , healing dart gibi yeteneklere sahip olabiliyorsunuz . Cost , hasarlari ve cooldownları secimlerinize gore degisiyor tabii. Benim icin büyük bir eksi sınırlandırıcı class sisteminin bu oyunda da olması Gelişmeleri , izlenimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 -Deno- said: Windows kasa XD ayn XDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bu oyunun akibeti nedir takip edip bilen var mı sitesinde birsey bulamadım ? release ne zaman betadamı beta kacta vb bilgi verebilek kimse var mı ? almaya deger mi? degerse hangi paketten almak lazım 35 lik mi 60 lık mı yoksa... ve daha bir suru sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar