-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ya sokayım iş güç değiştirdik diye assassino'yu hala bitiremedim, buna da başlarsam assassino'ya dönmem biliyorum. ALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 demin oyunu yüklerken 50gb boş yer vardı yer yok diye hata verdi rome total war 2 sildim 90gb oldu bakalım hata vericek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ps4 grafikleri ve performansindan memnun kaldim. Devrim niteliginde değil ama canlı dünya aspectinde en iyi oyun olabilir. Skyrim bu kadar canlı hissetmiyordu. Vegetation abanıldığı için mi emin olamadim. Fakat bazi sacma sapan seyler oldu. Mesela level 1 de göreve giderken ana yolda lvl 5 mob pack i var. Öldürebiliyorsun ama tek vuruşta öldürüyorlar mesela. Onun dışında arayüzler daha iyi olabilirmis. Inventory neden pul pul,shop arayüzleri neden bu kadar özensiz anlamadim. Yapmasi en basit seyler. Item compare etmek icin kagit kalem gerekiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Efektif bir sekilde parry yapabilen var mi ben tutorialda dikkat etmemisim. Maymun gibi her seyi dodgeliyorum. Ha facial expressionlar çok iyi olmus gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Her soru isaretine giden her seyi lootlamaya calisan ben cok gunler oynarim bunu :) Guzel oyun.. Pary sag klik pc de ama ps4 bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 oyunu yüklerken disc 3 de file reading error hatası verıyo ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 -Deno- said: ya sokayım iş güç değiştirdik diye assassino'yu hala bitiremedim, buna da başlarsam assassino'ya dönmem biliyorum. ALLAH vahvah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 bingildak said: Yapmasi en basit seyler. Item compare etmek icin kagit kalem gerekiyor gibi. vardır bi tuşu onun, ikide compare vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 var compare icin bas diye tus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 compare için tuş var pc de shift, block olayıda pc de mesala mouse sağ tuşa basılı tutarak yapabiliyorsun ek olarakta tam melee attack gelirken basarsan counter attack yapıyor. Oyun iyi ya da crashlar oluyor bazen stabilite patchi lazım acil. Allahtan loading göz kırpma süresi kadar oyunu yeniden açtığında bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 save'ler şişiriyo mu gene oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 inventory de bug var. oyunda hiçbir şey olmuyor ama inventory de çakılıyor bazen. hover da kalıyo kitleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ooh almadım mutluyum, Steam ilk yaz indirimine kadar major patchler gelir komple, bir de %25 gördü mü alır geçeriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Pc de mi bu? Ps de yasamadim inv de problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Norak said: http://i.imgur.com/tW1evVQ.png fake ama backgroundu varmış bu olayın http://www.escapistmagazine.com/news/view/110469-Polish-Prime-Minister-Gives-Obama-Witcher-2 bizde anca arapça işleme hediye edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Bende sifir bug su ana kadar.. Ne cokme ne inventory vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 alt + tab yapınca oyuna geri dönemiyorum -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 haritada dolaşırken bitki görünce aha gidip alayım diyen bir ben mi varım, bitki toplamaktan oyunu oynayamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 bende de ayni sorun var sagi solu lootlamaktan dogru duzgun oyun oynayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 witcher 2 de ki tercihlerimizi oyunda seçmek için simulate witcher 2 saves mi demek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 evet, oyunun biraz ilerleyen bir bolumunde bir npc gelip bir takim sorular soruyor vermis oldugun secimlere dair. verdigin cevaplar sekillendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Vendy said: alt + tab yapınca oyuna geri dönemiyorum -.- bordesless window yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ben direk witcher 2 save i import ettim, oda witcher 1 den importtu =p o kadar geriye uzanıyormudur bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 bitki toplamak o kadar onemli degil gibi su an, cunku bir kere potion yapmak yetiyor... potion bittiginde meditasyon sirasinda alkol harciyarak dolduruyorsun, tekrar bitki harcamaya gerek kalmiyor, cok obsesif takilmayin bence o acidan (bunu dedim ya ilerde 100 celandine isteyen bir seyler cikar simdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 oyunda seçtikleriniz karma marma birşeyi etkilemiyor sanırım. Yani merchanta ödülümü ver ulan la seni kurtardık koçum ya bu yeter demek arasında kendi tatmininiz hariç bir şey olmuyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar