stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 preload bitti, hazırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Aynen steam cok yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 19 mayıs release olunca kargo firmaları çalışmayacak ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 sanırım konsola alıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konsol için takas tabiki. 30 TL ver, oyna bitir, 30 TL daha ver Batman al, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 bir sürü content pack gelecek ya, bitir atlık durumu yok bence. 50 dolares elim gitmiyor ama sonunda olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 hayır bi de destiny exp çıkıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konsola al konsola. Openworld moddable oyun dediğin konsola alınır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 yozgatlı mısınız ya ne konsolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 mod desteği var mıymış lan hiç görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 off o zaman sike sike steam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Gece bırakmıştım inmiş. Allahtan rockstar gibi süründürmüyo steam. 1 hafta geçmez ama şimdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Darksun said: 19 mayıs release olunca kargo firmaları çalışmayacak ama :p evet, bunu o an (düşünemedi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 steamde 80 tl abi neden dnr'dan alıyorsunuz kutulu olsun diye mi, 20 tl ucuz diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Bu dr deki steam e eklenebilecek mi acaba ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Üzülerek söylüyorum ama bu oyun patates çıkıcak gibi bir his var içimde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Darksun said: Bu dr deki steam e eklenebilecek mi acaba ya? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 axedice said: Konsola al konsola. Openworld moddable oyun dediğin konsola alınır (tu) DFSAGASDFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 dr'den ne zaman oyun alıp da steam'e ekleyebildiniz abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 bingildak said: dr'den ne zaman oyun alıp da steam'e ekleyebildiniz abi :) Only everytime? Empire Total War u falan ekleyebilmiştim öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 bingildak said: steamde 80 tl abi neden dnr'dan alıyorsunuz kutulu olsun diye mi, 20 tl ucuz diye miAral dışında birinin getirdiği her oyun alınmalı bence. Başka türlü rekabete giremeyecekler çünkü aral ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Dr'den kaç oyun aldım hepsini ekledim yahu. Gog drm free olmasa kesin eklenir derdimde şimdi bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 ben üstü kapalı soru sormuştum aslında hiç dr'den oyun almadım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Yanlış hatırlamıyosam steam'e eklenemicekti W3, gog'a eklenebiliyordu. Forumlarında sorulup cevaplanmıştı bu soru ama maintenance'da şuan, kontrol edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 oyundsan oyuna değişiyor o. bazı oyunlar only steam olduğu için nereden alırsan al steam e eklemen gerekiyor. ama ea, ubisoft, gog gibi kendi sistemi olanlar eklenmiyor. bu da eklenmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar