Namessar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Claiborne said: olmamış? "kiz guzel ama triss karakterine gorunus oturmuyor" demek istiyor sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 gog pek kullanmiyorum, steam de oyunlarim birikiyor normalde. orada dursun... derken GoG da 64 oyunum oldugunu gorunce GoG tercih ettim. bosver achievement, stat vs. olmasa da olur. single player oyun zaten. steamden alip gog da sonra register etmek daha mantikli aslinda. ama yine de gonlum dagitimci parasini da adamlara odemek istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 http://pic.fullrest.ru/upl/WqOc8pqx.jpg arka sayfadaki biraz meh. bu olmuş ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Bu kadin en iyi zaten daha once adiyla paylasilmisti. Hani gercekten kotu cosplayler var googleda aratinca cikiyo hatta direk. Ama arka sayfada foto biraz sonuk kalmis yoksa o kadar kotu gorunmedi ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 arka sayfadaki daha çok benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Darksun said: Gog da ki key in steam e eklenebileceğini sanmıyorum yanlız. Yoksa kesin gogdan alırdım , tabi collectors felan alamazsam =p gogdaki eklenmez hiçbir oyunun key 150 civarı gog oyunu var görmedim daha öyle bir şey. ama steam keyi goga eklenir :), good guy cdpr gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 adamların kendi oyunu. herhangi bi key'i gog a eklemesi normal. başkasının steam oyununu da ekliyorsa kendi sistemine o zaman good guy diyebiliriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 kendi oyunu olsa da 1 tane kopya hediye ediyo gibi oluyo. mesela bende witcherların ikisi de gogda vardı önce sonra steamde aldım ikisini de, steamden gelen kodları da hediye ettim. good guy gog gerçi drmfree oldjuğu için her oyunu alana aynı oyundan sınırsız hediye etmiş gibi oluyo, koy usbye yaz dvdye ver arkadaşına. o bile yeterli good guylığına sdf. steamde 1100 oyun olmuş ama gogu çok daha fazla seviyorum communitysi falan muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 df said: adamların kendi oyunu. herhangi bi key'i gog a eklemesi normal. başkasının steam oyununu da ekliyorsa kendi sistemine o zaman good guy diyebiliriz =) ahaha oldu. ea, valve kendi oyununu karşı platformda sattırmazken adamlar böyle bir kıyak yapıyor, bu leş piyasada. digital tonla bonus contenti ile birlikte kendi satış platformunda sahip oluyorsun üstüne DRM-free versiyon. ea gibi yapmasalar bile, bir ubisoftun uplay eziyetine bak birde şu adamlara. adamlar sattıkları oyunu DRM-free satıyor zaten. zaten silph'in dediği gibi 2.oyun yerine koymak gerek gidip hediye edebilirsin. hani böyle bir şey yapmaları sanki yükümlülükleriymiş yazmak iyimiş, minibüste yer verilince teşekkür etmeyen tipler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 gog cdprojekt oyunlarinda steam keylerin redeem edilmesine izin veriyor ve gog account ile steam accountun kimlik bilgisi eslesmesini kontrol etmiyor. kisacasi steam de aldiginiz w2 yi gog daki arkadasiniza beles redeem ettirtebilirsiniz. tabi buna hemen izin vermiyorlar, oyun ciddi bir indirim yedikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Evet sanırım ilk çıktığında steamden alıp gog a ekleyemeyeceğiz, daha sonra eklerler. 1-2 de yaptıkları gibi. Gog dan almak isterimde oradan aldığımı hiç bir zaman steam e ekleyemeyecek olmam kötü ya. Steam de 47.99 dan satıyor mesela. Direkt collector alayım hepsi daha fazla kazansın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 steam de otomatik yama yapması benim tercih nedenim ama ben gogdan aldıktan sonra steame çıkınca, gogdan almış oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 gog'un galaxy client'ini kurarsın oto yama yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 hmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=l7rgbdTTbxs Boss fighta QTE koymamaları iyi, combatı artistik fatalityle bitirme ve unique monsterlara cutscene koyma fikri de güzel. Fakat belli belirsiz ölüm? Bi anda kafayla şehre ışınlanmak? Cık olmamış bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ui'nin son gorundugu noktadan sonrasi bariz konferans icin hazirlanmis "dramatik bir sekilde trailer'i bitiriyoruz" edit'i zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 combat kolpa mi olmus ne devil may cry mi oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 combati 2. oyunda bu sekildi, tam konsol oyunlari tarzinda bir combati var. 3.de biraz daha iyilestirdiler gerci ama gene ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bana griffin fight'ı kestiler gibi geldi yani öyle bitmemeli. niye öyle bok yediler anlamadım devamını göstermek istemediler, silver sword böyle yanar dönerli oluyor, sanırım bir şeyi gizlemek istediler bilemedim. bari açıkça söyleseydiler de yaaa çekseydik dsdfg hani CE trailerında üstüne atlıyordu öyle aksiyonlara girebiliriz diye belki düşünmüştüm. dragon's dogma'da olduğu gibi işte sağlam gore var bu sefer ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ikincinin başlarda kulenin tepesinde 1 tane bebe lord + 15 tane yancısını hardda damage yemeden kesince dedim olmuş bu kombat sdfg. ilkinde teke tek zor alıyodu, 3. de artık daha da kolaylaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 axedice said: http://www.youtube.com/watch?v=l7rgbdTTbxs Boss fighta QTE koymamaları iyi, combatı artistik fatalityle bitirme ve unique monsterlara cutscene koyma fikri de güzel. Fakat belli belirsiz ölüm? Bi anda kafayla şehre ışınlanmak? Cık olmamış bunlar. ya bi de geralt'ın karizma gitmiş biraz. 2'deki geralt ile bunun arasında fersah fersah fark var gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 off çok keyifli olcak ama kimse alkışlamadı lan mekanda hehe bu arada geralt yaşlanmış abi işte hafif kilo almış vs. saç sakal. normal yani bu arada bence o şehire direkt ışınlanmıoruzdur griffini kesince, adamlar orada otomatik kesip şehire dönme cutscene i koymuşlardır, bir daha adam şehire koşturmasın diye.vardır ynai bi olayı onun. hangi oyunda kesiktten sonra otomatik şehire ışınlanıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 çok iyi gidiyordu ama son kısımda batırdılar işte, griffin'de kılıcı çekip ardından town'a spawn olunca millet wtf çekti haliyle otomatik kesmedi bile işte, o kadar adamı ikiye yardı geçti geralt. griffin'in kafasını kestiği kısmı es geçmeleri absürt olmuş. bence fight ortası cutscene gibi birşey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 E3'de fanboy yok sadece basın ve özel davetlileri alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 özel davetli = yaver basın = fanboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar