-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 blood off yaptım kankağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 oyun çok ucuz başladı yahu. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Dün şöyle bi 40 dk. falan oynadım. Gerilim ve mermi sıkıntısından eser yok. Hikaye de biraz zorlama geldi bana. Böyle devam etmez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 oynayanlar gameplay hic degismemis diyolar crouch bi de roll eklemisler extra grafikler de konsol copu optional gorevler de eklemisler co-op'u merak ettim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Duyumlarıma göre oyunun normal zorluk seviyesi çok kolaymış. Onu seçen baştan başlamak pahasına daha zora çekiyormuş. Bunun yanında oyun içinde sağlık paketlerinin olmadığı zorluk seviyesi varmışmış. Craft etmek gerekiyormuşmuş. Diğer oyunlar kadar gerilimden ziyade aksiyona bağlamışmış oyunda. Ama güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 keh keh keh http://www.bbc.co.uk/news/technology-21367852 bug sayesinde bedava in-game silah aliniyo diye agliyo EA abi zaten single player diil mi editersin ne biliim trainer falan kurarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bug degil feature yorumu gelmis ea'den lol ea said: “The resource-earning mechanic in Dead Space 3 is not a glitch. We have no plans to issue a patch to change this aspect of the game. We encourage players to explore the game and discover the areas where resources respawn for free. We’ve deliberately designed Dead Space 3 to allow players to harvest resources by playing through the game. For those that wish to accumulate upgrades instantly, we have enabled an optional system for them to buy the resources at a minimal cost ($1-$3).” oyunu oynayan var mi bu arada? bir tek ben mi eskisi kadar iyi olmadigini dusunuyorum? ya da biraz daha action agirlikli oldugunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ben oynadim tukurdugumu yalamak gibi olmasin ama eglendim yani ama kesinlikle bi survival horror degil silah craftlama guzel olmusm baya bi opsiyonun ve modifikasyonlar var cok da kisa surmuyo oyun co-op ve side questler sayesinde grafikler kotu ama temiz kotu desem de benim lafima bakmayin yani ben crysis 3 gibi oyunlari kistas aldigim icin grafik departmaninda cok kotu bi sey bekliyodum ama fena degil 60 dolar verilmez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 dead space 1 nerdeee 3 nerde, franchise batırmak son zamanların modası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 cunku yeni jenerasyon dan dun ilerlemek istiyor survival horror devri kapandi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 tomkat said: survival horror devri kapandi artik amnesia bişeyleri ispatladı sanıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 oynayamadılar ki oyunu :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 razzRaziel said: amnesia bişeyleri ispatladı sanıyorduk evet suratta webcam ile korkma numarasi yapinca youtube'dan saglam para kaldirilacagini kanitladi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Evet 50k view ile kazanion manyak paralar adfdsaddf Amnesia'nın ikincisinden ümitli dilim ama sözde çıkacaktı şu ana kadar ve hiç haber yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Grafikleri güzel, optimizasyonu iyi oyunun. Klavye mouse ile gayet rahat oynanıyor. Resource için küçük robotlar var (baya tatlı robotlar bu arada ahah), salıyorsunuz bibip bibip takıla takıla gidiyorlar. Sonra bir bench bulup içine giriyorlar, alıyorsunuz topladıkları resourcelarla. Resource sıkıntısı hiç çekmedim, micro transactiona mecbur bırakacak bir durum yok oyunda şimdilik. Oyun genel olarak fena gelmedi bana, uzaylı bölümler gayet lezzetli. Ama ilk DS'deki bulmacalar falan hikaye, aksiyona daha yakın bu. Sıka sıka ilerliyorsunuz yani orası çokta iyi olmamış çünkü adamımız hala 110 yaşındaymışçasına hareket ediyor sdf. İnanılmaz bir oyun değil, ama yerden yere vurmalık bir durumu yok söyleyeyim. Korkmayın yani seriyi seviyorsanız indirip oynayabilirsiniz. 60 dolar etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bedeveye geldi var mi oynayacak coop yapalim fena degil beni sardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Hani bu da kötüymüş de simcity sevebilen bunu hayli hayli sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://blogs.citypages.com/blotter/butthurt%20report%20form.jpg lütfen doldur ve yastığının altına yatmadan önce koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 butthurt olacak neyim var iğrenç oyunlara para vermedim, cüzdanım dolgun kaldı. buyer's remorse var birilerinde ama :( bu arada oyuna gerçekten kötü diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 şu forumda gördüğüm kadar hiçbir yerde sağdan soldan terimler öğrenip de kullanan görmedim. o kadar korkunç bir şekilde kullanıyorsunuz ki kendinizi küçük düşürdüğünüzü fark etmiyorsunuz bile. küçük çocuklar annesinden, babasından, abisinden laf duyar da bırbır tekrar eder ama ne anlama geldiğini bilmez ya. tam o durum yani. bir insan para vermediği bir şey için nasıl buyers remorse yaşayabilir? buy etmedim. buyer değilim. bir remorse yok, bir satın alma da mevcut değil. http://3.bp.blogspot.com/-hOrHY7ZYxrQ/UOr98Mbs5wI/AAAAAAAAAXM/HXKS50rnOAk/s1600/You+keep+using+that+word....jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 sagdan soldan gordugunuz inigo montoyalari koyunca oouuuwww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 koca interneti avcunuza sığdırdınzı iki dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 varsa coop atacak pst - origin : dr3amfury milletin canı sıkılmış asdasd parmaklar ishale bağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bingildak said: şu forumda gördüğüm kadar hiçbir yerde sağdan soldan terimler öğrenip de kullanan görmedim. o kadar korkunç bir şekilde kullanıyorsunuz ki kendinizi küçük düşürdüğünüzü fark etmiyorsunuz bile. küçük çocuklar annesinden, babasından, abisinden laf duyar da bırbır tekrar eder ama ne anlama geldiğini bilmez ya. tam o durum yani. bir insan para vermediği bir şey için nasıl buyers remorse yaşayabilir? buy etmedim. buyer değilim. bir remorse yok, bir satın alma da mevcut değil. dead space için değil simcity için dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 abi cuma akşamı boş vaktimde bedavaya aldığım dead space 3 u denemem ile aldığım simcity'nin ne alakası var? simcity'i aldım diye başka hiçbir şey oynamamam mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar