Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dead space 3 pc ahah

tomkat

Öne çıkan mesajlar

Duyumlarıma göre oyunun normal zorluk seviyesi çok kolaymış. Onu seçen baştan başlamak pahasına daha zora çekiyormuş. Bunun yanında oyun içinde sağlık paketlerinin olmadığı zorluk seviyesi varmışmış. Craft etmek gerekiyormuşmuş. Diğer oyunlar kadar gerilimden ziyade aksiyona bağlamışmış oyunda. Ama güzelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

bug degil feature yorumu gelmis ea'den lol

ea said:

“The resource-earning mechanic in Dead Space 3 is not a glitch. We have no plans to issue a patch to change this aspect of the game. We encourage players to explore the game and discover the areas where resources respawn for free. We’ve deliberately designed Dead Space 3 to allow players to harvest resources by playing through the game. For those that wish to accumulate upgrades instantly, we have enabled an optional system for them to buy the resources at a minimal cost ($1-$3).”

oyunu oynayan var mi bu arada? bir tek ben mi eskisi kadar iyi olmadigini dusunuyorum? ya da biraz daha action agirlikli oldugunu?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben oynadim

tukurdugumu yalamak gibi olmasin ama eglendim yani

ama kesinlikle bi survival horror degil

silah craftlama guzel olmusm baya bi opsiyonun ve modifikasyonlar var

cok da kisa surmuyo oyun co-op ve side questler sayesinde

grafikler kotu ama temiz

kotu desem de benim lafima bakmayin yani ben crysis 3 gibi oyunlari kistas aldigim icin grafik departmaninda

cok kotu bi sey bekliyodum ama fena degil

60 dolar verilmez ama
Sosyal ağlarda paylaş

Grafikleri güzel, optimizasyonu iyi oyunun. Klavye mouse ile gayet rahat oynanıyor.
Resource için küçük robotlar var (baya tatlı robotlar bu arada ahah), salıyorsunuz bibip bibip takıla takıla gidiyorlar. Sonra bir bench bulup içine giriyorlar, alıyorsunuz topladıkları resourcelarla. Resource sıkıntısı hiç çekmedim, micro transactiona mecbur bırakacak bir durum yok oyunda şimdilik.
Oyun genel olarak fena gelmedi bana, uzaylı bölümler gayet lezzetli. Ama ilk DS'deki bulmacalar falan hikaye, aksiyona daha yakın bu. Sıka sıka ilerliyorsunuz yani orası çokta iyi olmamış çünkü adamımız hala 110 yaşındaymışçasına hareket ediyor sdf.

İnanılmaz bir oyun değil, ama yerden yere vurmalık bir durumu yok söyleyeyim. Korkmayın yani seriyi seviyorsanız indirip oynayabilirsiniz.
60 dolar etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
şu forumda gördüğüm kadar hiçbir yerde sağdan soldan terimler öğrenip de kullanan görmedim. o kadar korkunç bir şekilde kullanıyorsunuz ki kendinizi küçük düşürdüğünüzü fark etmiyorsunuz bile. küçük çocuklar annesinden, babasından, abisinden laf duyar da bırbır tekrar eder ama ne anlama geldiğini bilmez ya. tam o durum yani.

bir insan para vermediği bir şey için nasıl buyers remorse yaşayabilir? buy etmedim. buyer değilim. bir remorse yok, bir satın alma da mevcut değil.

http://3.bp.blogspot.com/-hOrHY7ZYxrQ/UOr98Mbs5wI/AAAAAAAAAXM/HXKS50rnOAk/s1600/You+keep+using+that+word....jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

şu forumda gördüğüm kadar hiçbir yerde sağdan soldan terimler öğrenip de kullanan görmedim. o kadar korkunç bir şekilde kullanıyorsunuz ki kendinizi küçük düşürdüğünüzü fark etmiyorsunuz bile. küçük çocuklar annesinden, babasından, abisinden laf duyar da bırbır tekrar eder ama ne anlama geldiğini bilmez ya. tam o durum yani.

bir insan para vermediği bir şey için nasıl buyers remorse yaşayabilir? buy etmedim. buyer değilim. bir remorse yok, bir satın alma da mevcut değil.

dead space için değil simcity için dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...