Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşım hamile, ne yapacağım?

kumathros

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

hamilelik zaten genel olarak kesin değil
yani kadın fizyolojisi hazıur değilse içeride boşalınsa hamile kalınmaz
ama tamamen şans işi işte
sen riski arttırdıkça şansı arttırıyosun
dışarı boşalmakta öyle
prezarvatif takmakta
her zaman risk var

kesinlikle katılıyorum. biliyosunuzdur hapishane duvarını delip (20 cm) yan kadınlar koğuşundaki kadını hamile bırakan bir milletiz.ve o çoçuk şu an üstün zekalılar okulunda şaka gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Ahah suark risklerin adamı cıktı. ama bu kadar cocuk yapmayı riske edip yapamamıs olmak. suark yoksa?

ya o olabilir, olsada rahatlasam. Sonrasında zaten tüp bebek zart zurt var sdsfs.

Kısırlık dostum, bi erkeğin sahip olabileceği en güzel şeylerden biri, sonrasında tedavi edilebildiği sürece =)
Sosyal ağlarda paylaş

Boşalma öncesinde de bir miktar sperm dışarıya çıkar. Ki bu miktar bu olayda da olduğu gibi hamileliğe sebep olabilecek miktar. O yüzden dışarı boşalmak bir korunma yöntemi değildir, bir halta da yaramaz. Bu konuda taviz vermeden PREZERVATİF KULLANIMI ŞART.
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

BonePART said:

hamilelik zaten genel olarak kesin değil
yani kadın fizyolojisi hazıur değilse içeride boşalınsa hamile kalınmaz
ama tamamen şans işi işte
sen riski arttırdıkça şansı arttırıyosun
dışarı boşalmakta öyle
prezarvatif takmakta
her zaman risk var

kesinlikle katılıyorum. biliyosunuzdur hapishane duvarını delip (20 cm) yan kadınlar koğuşundaki kadını hamile bırakan bir milletiz.ve o çoçuk şu an üstün zekalılar okulunda şaka gibi..

ahah o cocugun olayi gercek mi? ben de akibeti ne oldu diye merak ediyodum
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

screwy said:

Ahah suark risklerin adamı cıktı. ama bu kadar cocuk yapmayı riske edip yapamamıs olmak. suark yoksa?

ya o olabilir, olsada rahatlasam. Sonrasında zaten tüp bebek zart zurt var sdsfs.

Kısırlık dostum, bi erkeğin sahip olabileceği en güzel şeylerden biri, sonrasında tedavi edilebildiği sürece =)

bi arkadaş daha geçen gün diyordu, öğrensem kısır olduğumu intihar ederdim diye..
bunca yıl condom kullandığım için intihar ederdim diye ekledi sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

Boşalma öncesinde de bir miktar sperm dışarıya çıkar. Ki bu miktar bu olayda da olduğu gibi hamileliğe sebep olabilecek miktar. O yüzden dışarı boşalmak bir korunma yöntemi değildir, bir halta da yaramaz. Bu konuda taviz vermeden PREZERVATİF KULLANIMI ŞART.

oda yırtılıyor ama :(
2 kere geldi başıma. gayet insancıl bir şekilde sevişirken oldu hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...