reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Joker hala gelip tenga reklamı yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sonra duvarlara tırmanırsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 imamizer said: en iyi korunma yontemi sevismemek. kendimden biliyorum, kafam rahat. (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 BonePART said: hamilelik zaten genel olarak kesin değil yani kadın fizyolojisi hazıur değilse içeride boşalınsa hamile kalınmaz ama tamamen şans işi işte sen riski arttırdıkça şansı arttırıyosun dışarı boşalmakta öyle prezarvatif takmakta her zaman risk var kesinlikle katılıyorum. biliyosunuzdur hapishane duvarını delip (20 cm) yan kadınlar koğuşundaki kadını hamile bırakan bir milletiz.ve o çoçuk şu an üstün zekalılar okulunda şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yakında kolum kırıldı napmaliyim diyede konu acicaksiniz ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 screwy said: Ahah suark risklerin adamı cıktı. ama bu kadar cocuk yapmayı riske edip yapamamıs olmak. suark yoksa? ya o olabilir, olsada rahatlasam. Sonrasında zaten tüp bebek zart zurt var sdsfs. Kısırlık dostum, bi erkeğin sahip olabileceği en güzel şeylerden biri, sonrasında tedavi edilebildiği sürece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ahah adam rahat cıktı. e iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kondomlardaki bu %3 riskin açıklaması var mı acaba ? şöyle olma ihtimali var o yüzden böyle gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 difüzyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Boşalma öncesinde de bir miktar sperm dışarıya çıkar. Ki bu miktar bu olayda da olduğu gibi hamileliğe sebep olabilecek miktar. O yüzden dışarı boşalmak bir korunma yöntemi değildir, bir halta da yaramaz. Bu konuda taviz vermeden PREZERVATİF KULLANIMI ŞART. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hastehaneden bi haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Frostbite said: BonePART said: hamilelik zaten genel olarak kesin değil yani kadın fizyolojisi hazıur değilse içeride boşalınsa hamile kalınmaz ama tamamen şans işi işte sen riski arttırdıkça şansı arttırıyosun dışarı boşalmakta öyle prezarvatif takmakta her zaman risk var kesinlikle katılıyorum. biliyosunuzdur hapishane duvarını delip (20 cm) yan kadınlar koğuşundaki kadını hamile bırakan bir milletiz.ve o çoçuk şu an üstün zekalılar okulunda şaka gibi.. ahah o cocugun olayi gercek mi? ben de akibeti ne oldu diye merak ediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 varikosel var bende de hafif. bide dişi kişisinni de koruyucu maddesi fazla salgılanıyosa sperm killer = win ama her ay 2 gün geçti 3 gün geçti gerilimlerini ben de çok yaşadım ya ulan BAK GERİDİNZ SABAH SABH HE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 gencken okul vs. varken baya sorun yapiyordum. insan haliyle korkuyor. simdi cokta tin. kalirsa kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 SeaGle said: Prezervatif korur da, disa bosalma diye bi korunma sekli yok. senko said: geçmiş olsun. zor bir durum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 imamizer said: en iyi korunma yontemi sevismemek. kendimden biliyorum, kafam rahat. http://i.imgur.com/Co9htXr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 go go spiral tabi tek eşlilere çözüm bu. pati erkekleri playboy olduğundan size gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Suark said: screwy said: Ahah suark risklerin adamı cıktı. ama bu kadar cocuk yapmayı riske edip yapamamıs olmak. suark yoksa? ya o olabilir, olsada rahatlasam. Sonrasında zaten tüp bebek zart zurt var sdsfs. Kısırlık dostum, bi erkeğin sahip olabileceği en güzel şeylerden biri, sonrasında tedavi edilebildiği sürece =) bi arkadaş daha geçen gün diyordu, öğrensem kısır olduğumu intihar ederdim diye.. bunca yıl condom kullandığım için intihar ederdim diye ekledi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Apis said: Boşalma öncesinde de bir miktar sperm dışarıya çıkar. Ki bu miktar bu olayda da olduğu gibi hamileliğe sebep olabilecek miktar. O yüzden dışarı boşalmak bir korunma yöntemi değildir, bir halta da yaramaz. Bu konuda taviz vermeden PREZERVATİF KULLANIMI ŞART. oda yırtılıyor ama :( 2 kere geldi başıma. gayet insancıl bir şekilde sevişirken oldu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi nasil yirtiliyor. yanlis boy felan mi aliyorsunuz.havyanlik mi yapiyorsunuz anlamadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 en kötüsüde bir sonuç bekleniyor hala, eğer hamile ise zaman geçiyor sürekli zamazingo büyüyo içeride ya geri dönüşü olmazsa ?. gibi ağır karanlık fikirler sarabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Seele said: gencken okul vs. varken baya sorun yapiyordum. insan haliyle korkuyor. simdi cokta tin. kalirsa kalir. vuuuuuuuu adam fıskiye beyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 eğer piç bi kız arakadaşınız varsa hamile kaldım şakasına da maruz kalabiliyosunuz, yaşadım 1 kez azıma sıçıldı 1 hafta boyunca .. sora bi kaç kez daha pompik gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 pozitif çıkmış kan testi ve idrar testi. doktor bir yanlışlık var demiş, tekrar yapıyormuş ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Patininde amma düzenli seks hayatı varmış arkadaş.Bi benmi aylardır düz duvara tırmanıyorum anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar