Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 kolsus baya pattiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Gelecek film hakkında Ben apocalys ile olan mücadeleleri çok hatırlamıyorum biri bana bir özet geçebilirmi ? Birde X-Menin sinister diye bir düşmanı yokmuydu ? Yanlış hatırlamıyorsam bir de gözcü olaylarından sonra mutanları hasta edip öldüren fakat sonra insanlarıda hasta eden bir virüs yapılıyordu hatta bishop bunu önlemek için bir daha geri gidiyordu diye hatırlıyorum ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Age of Apocalypse'den uyarlananacağı söyleniyor. Çizgi romanlarda AOA, Xavier'in gelecekten gelen oğlu tarafından öldürüldüğü ve Magneto'nun onun yerine X-Men'in başına geçtiği alternatif bir zaman çizgisinde yer alıyor. Sonra Apocalypse ve adamları gelip ABD'yi ele geçiriyor. Hikaye bu dönemdeki mücadele üzerine kurulu. Tabii filmler çizgi romandakinden hayli farklı olabilir. Yalnız bu haliyle tek bir filmde ele almak için çok uzun bir hikaye gibi duruyor. Days of Future Past sadece iki sayıda anlatılan bir olaydı, Age of Apocalypse ise şu anda Comixology'de 51 sayılık paket olarak satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Hım yani iyiler ve kötüleri gene kol kola görecegiz bu durumda demekki. İşallah bishop ve şu kapı kapı açan kızda olurlar kadroda. Eski filmlerden kanatlı çocuk ile 2. filmdeki teleportcuda olmalı onlarsız x gitmiyor ve tabii gambitsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 xmen karakter bilgine hayran kaldım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 gambit olacak hatta apocalypse'den sonra kendi filmini de çekiceklermiş. Chaning Tatum oynayacak hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Kart atan adamla mavi dudaklı büyük robot gibi adam demek istedin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 rspu karı geliyo mu sonraki filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 dreagloth said: xmen karakter bilgine hayran kaldım dostum İş yerinde hatırlayamadım şimdi adlarını. Angeldı 3 teki eleman 2 dekide nightlı bir şeydi galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Livered said: İşallah bishop ve şu kapı kapı açan kızda olurlar kadroda. Eski filmlerden kanatlı çocuk ile 2. filmdeki teleportcuda olmalı onlarsız x gitmiyor ve tabii gambitsiz. çokiyi jajajasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 film cok iyiydi ama yaaa gambit gelsin artik bir de kiytirik yan rolde de degil adam akilli gelsin yetti gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ben begendım fılmı ozellıkle sonunu spo güzel toparlamışlar diğer filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Livered said: keşke Yalnız bu sentinel ve zaman yolculugu olayından en az 3 film çıkardı gibime geliyor. Sanki tek film biraz haksızlık gibi olmuş. Apocalpysten evvel 1973 ten sonrası anlatan bir film güzel olurdu esasında. Xavierın okulu tekrar açması, genç jeanne , genç storm vs. Hatta jeanın gençkenki phoenixle olan içsel çatışması bu filme yansıtılırdı profun onu önlemesi. Gençleri istiyoruz ve mümkünse her sene x-men gelsin . daha dur cable die bi amca da var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 gayet tatmin olarak ayrildim filmden donem muzik seçimleri ayrı basarili 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 progamer said: gambit olacak hatta apocalypse'den sonra kendi filmini de çekiceklermiş. Chaning Tatum oynayacak hatta. Yine daha iyi biri seçilebilirdi bence ama bu da olur. Yoksa Wolverine filmindeki Gambit resmen kepazelik ötesi bir oyuncu seçimiydi görüntü olarak. Kasıtsız olarak bu kadar kötü tercih yapmak hakikaten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Çening iyidir, hem yakışıklı hem karizmatik hem komik adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 iyi de, bi gambit degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 gambit için çok iri bu herif beğenemdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Bugün gidicem filme de. Gene mi gambit'in hakkını yemişler sdf. Açık ara frontman lan adam. Bass gitarist yaptılar herifi, sesini de kıstılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 sdfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 En iyi x men filmi oldu benim icin. Harika otesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 abi film çok güzel de x-men filmi gibi değil işte ya. 3 karakter odaklı bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 3D si nasil? hic sevmiyorum 3D'yi. imax olsaydi keske 2d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 First Class hala en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 walla sinemada artık 3d izlemiyorum gozlerimin ağrısından keyif alamıyorum. 2d vardı tepe nautilus cinemaximumda hemen daldım içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar