Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 2911'de petrol ve kan ney laaan off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 22 yaşında alman evladı şöyle bir video ve fikirle gelebiliyorken biz hala bir türk bin dünyaya bedeldir kafasındayız. şöyle olan video. http://shortfilmsin.com/video/21510/R8217HA-SICK-Sci-Fi-Film-Short-Film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 cidden ama yani milletin bitirme projesi bile animasyon ve konu olarak bundan daha iyi. youtubedaki kiwi animasyonun konusu şundan 20 kat iyi. yaratıcılık var en azından http://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ardeth said: khalad said: zamanla gelişicek sinema anlayışımız o yüzden bu tarz filmlere geçiş filmi gözü ile bakmamız lazım. yinede çok kötü hadi animasyona bakariz da konu ne olacak abi konu? bu kadar yaraticiliktan yoksunsan git memur ol. iki seyi birlestirmis 1- Turkiyenin osmanli gibi tekrar dunya lideri olmasi ergen hevesi 2- Insanligi yaptigi kotulukler yuzunden cezalandirmak isteyen kotu gibi aslinda iyi gibi ama tam degil karmasik adam duzenli olarak sinema vs izleyen cozgiroman okuyan herhangi bir insan su senaryoyu fragmandan anlar zaten. turkiyedeki bu yaraticilik kitligi ciddi bir sorun Amerikan filmlerinden özenti işte tamamen başka birşey değil. Senaryo konusunda ilerleme kat etmeleri biraz zaman alıcaktır çünkü roman ve hikaye konusunda yazarlarımızın eserleri ya çok dramatik yada saçma sapan şeyler. Hollywood tarzını benimsemek yerine kendine has güzel bir tarz bulabilirseler daha mantıklı çalışmalar çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Bırak Hollywood'u benimsesin şimdilik ona bile muhtaç durumdayız şu anda ama bari doğru düzgün yapılsın.Sırf yapmak için yapılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 mass effect terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 cikmis mi bu? yoksa bitirmek icin mass effect 4 u falan mi bekliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 manve said: cikmis mi bu? yoksa bitirmek icin mass effect 4 u falan mi bekliyorlar? Çakma yönetmenin dediğine göre Türkiye bu tarz bir filmi göstermek için daha hazır değilmiş o yüzden sadece yurt dışındaki seminerlerde izletiyormuş. Yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 16 mayıs yazıyo http://www.uk2911.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 trailerda bi sahnede t.c.g savanora mı ne yazıyo. Lan uzay gemisine sırf adı gemi diye t.c.g kısaltması eklemek sadfghbfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 mass effect e türk add-on u yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 yönetmen : micheal şahin derun akıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 şöyle bir röportajı var. http://www.aksam.com.tr/ekler/pazar/uzay-kuvvetlerini-gorunce-tim-burtonin-agzi-acik-kaldi/haber-233853 "yazıdan bi parça" said: Herkes birbirini tanır, ‘Spider-Man 3’e çağırdılar. E-posta şöyleydi; “Oscar kazanmış bir filmin devamında çalışmak ister misiniz?” Cevap yazdım; “Oscar’ı size kim kazandırdı lan?” diye (gülüyor) “Ya Michael gel işte standart mektup” dediler sonra. Tabii samimiyet var aramızda ondan, saygısızlıktan değil. ABD ve Avustralya iki iş yaparım, bütün sene gezerim. Patlamalarda uzmanım bilhassa. Bütçeler çok daha büyük tabii orada. Zaman daha fazla. Burada yapımcı 7 günde dizi çekiyor. Efekt yapamazsın ona. 7 günlük iş, 70 günlük işe benzemez. asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 youtubedaki teaserın yorumlar neden devre dışı acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 cem uzanın yiğeni olduğundan şüpheleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 adam ne sallamış röportajda ya. sorsak kimse tanımaz LA'de bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 said: Dahası Oscar’a çağırdılar, aday ol diye. ahahaha gel al gel senide aday yapak sfdgs ne yazmış adam ya said: ANGELINA JOLIE KAN İÇER Angelina Jolie ile Tomb Raider’da çalıştık. Boynunda bir tüpte eski kocasının kanı var. İçiyor! Kan içer o, öyle bir huyu var. Ama kafa hatundur. Biz dalga geçerdik beraber. “Karavan’a gelirim tatlım” falan diye espri yapardım, o da “İstediğimi alırım” derdi. Yani boynumdan kan alacak (gülüyor). sdfghdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 progamer said: said: ANGELINA JOLIE KAN İÇER Angelina Jolie ile Tomb Raider’da çalıştık. Boynunda bir tüpte eski kocasının kanı var. İçiyor! Kan içer o, öyle bir huyu var. Ama kafa hatundur. Biz dalga geçerdik beraber. “Karavan’a gelirim tatlım” falan diye espri yapardım, o da “İstediğimi alırım” derdi. Yani boynumdan kan alacak (gülüyor). lcd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=juxmu2wNFkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 said: STALLONE KOMPLEKS YAPMIŞTI SYlvester Stallone ile çalışmıştık. Stallone ve Snipes’ın donduruldukları bir sahne var. Özel efektçiler fiberimsi bir madde yapıyorlar. Üstüne sürüp kalıp alıyorlar. Bire bir aynı şey çıkıyor. Tanesi 60 bin dolar falan. Geldiler Stallone ile Snipes’ın kalıbını aldılar. Stallone tutturdu, “Bu ben değilim” diyor. Bir daha kalıp alındı. “Yok, olmamış” dedi gene. Stallone’la sohbetim vardı; özel efektçiler rica etti, “Ne istiyor, lütfen öğren?” diye… “Abi ne iş?” dedim. Meğer Wesley Snipes uzun diye kompleks yapmış, söyleyemiyor. Bacaktan uzattılar o zaman... Dağıtımcı geldi, film gelmiyor diye isyanlarda. Kalıbı bir gördü, gülme krizine girdi. “Sly bu sen misin, aç bacaklarını göreceğim” diye tutturdu. Sonra kavga ettiler ciddi, “Adam bütçeyi sen mi ayarlıyorsun hıyar?” diye bağırdı çağırdı. Bana da “Hallet bunu” diyorlar, ancak flu atabildim. Hâlâ güleriz arkadaşlarla bir araya gelince. adam ya Teyo pehlivan, muhabbeti 10 numara biri ya da gizli yetenek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Bu adam Matrix'te uncredit olarak çalıştı, ondan sonra g.tü bu kadar kalktı. Ben de bu meslekte olan biri olarak yazabilirim ki şunu uncredit çalıştığın hiç bir iş sana bu kadar ne force verebilir ne de ileri ki işlerinde kaile alınacak bir title. Kandırdığı 4 3D modeller ile yaptığı çakma film işte. Modeller den de belli olduğu gibi mass effect'ten direk çalıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ZETA-JONES SIRT SIVAZLAR Catherine Zeta Jones’la da bir projede çalıştık. Onun özel bir efekti vardır. Böyle suratına bakın, hep parlar. O olmazsa arıza çıkarır. Sanki hare vardır başının etrafında. Gelir yanımıza sırtımızı okşar şöyle bir… “Canım, benim efektimi güzel yapacaksınız değil mi?” “Aman dikkat edin” diye motive eder, muhabbet eder. asdFGHJKLŞi ne kafası bu ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 aklıma bu geldi ya. adamların allahı arakken bir iron man çorlamışlar çok mu. http://www.haber7.com/teknoloji/haber/951928-lise-ogrencisi-askere-ozel-zirh-tasarladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 mersinli küçük tony stark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar