Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzay Kuvvetleri 2911 (2013)

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

khalad said:

zamanla gelişicek sinema anlayışımız o yüzden bu tarz filmlere geçiş filmi gözü ile bakmamız lazım.

yinede çok kötü

hadi animasyona bakariz da konu ne olacak abi konu? bu kadar yaraticiliktan yoksunsan git memur ol. iki seyi birlestirmis

1- Turkiyenin osmanli gibi tekrar dunya lideri olmasi ergen hevesi
2- Insanligi yaptigi kotulukler yuzunden cezalandirmak isteyen kotu gibi aslinda iyi gibi ama tam degil karmasik adam

duzenli olarak sinema vs izleyen cozgiroman okuyan herhangi bir insan su senaryoyu fragmandan anlar zaten. turkiyedeki bu yaraticilik kitligi ciddi bir sorun

Amerikan filmlerinden özenti işte tamamen başka birşey değil. Senaryo konusunda ilerleme kat etmeleri biraz zaman alıcaktır çünkü roman ve hikaye konusunda yazarlarımızın eserleri ya çok dramatik yada saçma sapan şeyler.

Hollywood tarzını benimsemek yerine kendine has güzel bir tarz bulabilirseler daha mantıklı çalışmalar çıkacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
şöyle bir röportajı var.

http://www.aksam.com.tr/ekler/pazar/uzay-kuvvetlerini-gorunce-tim-burtonin-agzi-acik-kaldi/haber-233853

"yazıdan bi parça" said:

Herkes birbirini tanır, ‘Spider-Man 3’e çağırdılar. E-posta şöyleydi; “Oscar kazanmış bir filmin devamında çalışmak ister misiniz?” Cevap yazdım; “Oscar’ı size kim kazandırdı lan?” diye (gülüyor) “Ya Michael gel işte standart mektup” dediler sonra. Tabii samimiyet var aramızda ondan, saygısızlıktan değil.
ABD ve Avustralya iki iş yaparım, bütün sene gezerim. Patlamalarda uzmanım bilhassa. Bütçeler çok daha büyük tabii orada. Zaman daha fazla. Burada yapımcı 7 günde dizi çekiyor. Efekt yapamazsın ona. 7 günlük iş, 70 günlük işe benzemez.

asdasda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dahası Oscar’a çağırdılar, aday ol diye.

ahahaha

gel al gel senide aday yapak sfdgs

ne yazmış adam ya

said:
ANGELINA JOLIE KAN İÇER

Angelina Jolie ile Tomb Raider’da çalıştık. Boynunda bir tüpte eski kocasının kanı var. İçiyor! Kan içer o, öyle bir huyu var. Ama kafa hatundur. Biz dalga geçerdik beraber. “Karavan’a gelirim tatlım” falan diye espri yapardım, o da “İstediğimi alırım” derdi. Yani boynumdan kan alacak (gülüyor).

sdfghdfg
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

said:
ANGELINA JOLIE KAN İÇER

Angelina Jolie ile Tomb Raider’da çalıştık. Boynunda bir tüpte eski kocasının kanı var. İçiyor! Kan içer o, öyle bir huyu var. Ama kafa hatundur. Biz dalga geçerdik beraber. “Karavan’a gelirim tatlım” falan diye espri yapardım, o da “İstediğimi alırım” derdi. Yani boynumdan kan alacak (gülüyor).

lcd
Sosyal ağlarda paylaş

said:
STALLONE KOMPLEKS YAPMIŞTI

SYlvester Stallone ile çalışmıştık. Stallone ve Snipes’ın donduruldukları bir sahne var. Özel efektçiler fiberimsi bir madde yapıyorlar. Üstüne sürüp kalıp alıyorlar. Bire bir aynı şey çıkıyor. Tanesi 60 bin dolar falan. Geldiler Stallone ile Snipes’ın kalıbını aldılar. Stallone tutturdu, “Bu ben değilim” diyor. Bir daha kalıp alındı. “Yok, olmamış” dedi gene. Stallone’la sohbetim vardı; özel efektçiler rica etti, “Ne istiyor, lütfen öğren?” diye… “Abi ne iş?” dedim. Meğer Wesley Snipes uzun diye kompleks yapmış, söyleyemiyor. Bacaktan uzattılar o zaman... Dağıtımcı geldi, film gelmiyor diye isyanlarda. Kalıbı bir gördü, gülme krizine girdi. “Sly bu sen misin, aç bacaklarını göreceğim” diye tutturdu. Sonra kavga ettiler ciddi, “Adam bütçeyi sen mi ayarlıyorsun hıyar?” diye bağırdı çağırdı. Bana da “Hallet bunu” diyorlar, ancak flu atabildim. Hâlâ güleriz arkadaşlarla bir araya gelince.

adam ya Teyo pehlivan, muhabbeti 10 numara biri ya da gizli yetenek :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adam Matrix'te uncredit olarak çalıştı, ondan sonra g.tü bu kadar kalktı. Ben de bu meslekte olan biri olarak yazabilirim ki şunu uncredit çalıştığın hiç bir iş sana bu kadar ne force verebilir ne de ileri ki işlerinde kaile alınacak bir title. Kandırdığı 4 3D modeller ile yaptığı çakma film işte. Modeller den de belli olduğu gibi mass effect'ten direk çalıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

ZETA-JONES SIRT SIVAZLAR

Catherine Zeta Jones’la da bir projede çalıştık. Onun özel bir efekti vardır. Böyle suratına bakın, hep parlar. O olmazsa arıza çıkarır. Sanki hare vardır başının etrafında. Gelir yanımıza sırtımızı okşar şöyle bir… “Canım, benim efektimi güzel yapacaksınız değil mi?” “Aman dikkat edin” diye motive eder, muhabbet eder.

asdFGHJKLŞi ne kafası bu ak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...