imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 şunu izlemiştim. çok üzüldüm abi. ben oynayamam bu oyunu bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 _Rave said: Yok abi sürttüre sürttüre düşünce ölmüyosun.Ben öyle cherno meydandaki en yüksek binanın tepesinden düştüm,bişey olmadı.Ama bazen laga girip zombilerin yaptığı gibi 2.katta duvarın içinden geçip bahçeye çakılınca direk gg oluyosun. Hatta bikerede chernoda yerdeki molozların arasında pusuya yatmaya çalışırken öldüm falan. Arma serisi bugtan temizlenemez ya, 10 küsür sene önceki Operation Flashpointte acaip buglıydı bugünkü Armalar da feci buglı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bir arkadaşı rify deki geminin oradan alıp airstripe getirdik. adeta operasyondu. elinde kürekle gezdiği için gelemiyordu korkudan havalanına. teşekkür etti. sevaba girdim dayz de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=213180299 şu videoda benzin istasyonunu patlatıyorlar. ama bir hata mesajı çıkıyor. patlatmaktan kastım : BOOOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 "Tatar Ramazan" said: _Rave said: Yok abi sürttüre sürttüre düşünce ölmüyosun.Ben öyle cherno meydandaki en yüksek binanın tepesinden düştüm,bişey olmadı.Ama bazen laga girip zombilerin yaptığı gibi 2.katta duvarın içinden geçip bahçeye çakılınca direk gg oluyosun. Hatta bikerede chernoda yerdeki molozların arasında pusuya yatmaya çalışırken öldüm falan. Arma serisi bugtan temizlenemez ya, 10 küsür sene önceki Operation Flashpointte acaip buglıydı bugünkü Armalar da feci buglı. Operation flashpoint ilk olduğu için çok güzel gelmişti ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://oyungezer.com.tr/haber/36167-dayz-cagri-hatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 millet elini falan kaldırıyor abi. ben direk saldırırım ilk fırsatta. kahramanca ölürüm daha iyi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 30 dolara kıyamıyorum lşu oyun için bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Kıyamıyorsanız almayın abi oyunu, düşünecek bir şey yok oyun mükemmel ama çok eksik. Gerçekten alphanın alphası, ben oynamıyorum mesela şu anda content olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Her zaman umut vardır... http://b1303.hizliresim.com/17/w/ljj8k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 arkadaş player driven unscripted tarzı bu gibi oyunlarda da "content yok" tribi beni benden alan bir yaklaşım. WOW gibi bir MMO değilki bu, themepark değilki, heryerden bosslar çıksın yok raidler olsun falan. Bu oyunun güzelliği kendi content ini kendin yaratıyor olman. Yani full halinde eğer deli bosslar vs bekliyorsanız bu oyunu yanlış umutlarla bekliyorsunuz diyeyimde.. Fakat doğru harbiden alphanın alphası, server değiştirirken bir anda resetlenip tüm lootunuzu kaybetmeye, neblim merdivenlerden düşmeye hazırlıklı iseniz size koymayacaksa ( zira bana koymuyor 7 senelik EVE online tecrübesinden, sürekli ölünce komple loot kaybetmeye alışkın birisi olarak ) oyun gayet eğlenceli fakat grup ile daha da eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Lord_Argos said: Her zaman umut vardır... http://b1303.hizliresim.com/17/w/ljj8k.jpg ahahahahha SO MUCH DRAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 KaRa_DaVuT said: arkadaş player driven unscripted tarzı bu gibi oyunlarda da "content yok" tribi beni benden alan bir yaklaşım. WOW gibi bir MMO değilki bu, themepark değilki, heryerden bosslar çıksın yok raidler olsun falan. Bu oyunun güzelliği kendi content ini kendin yaratıyor olman. Yani full halinde eğer deli bosslar vs bekliyorsanız bu oyunu yanlış umutlarla bekliyorsunuz diyeyimde.. Fakat doğru harbiden alphanın alphası, server değiştirirken bir anda resetlenip tüm lootunuzu kaybetmeye, neblim merdivenlerden düşmeye hazırlıklı iseniz size koymayacaksa ( zira bana koymuyor 7 senelik EVE online tecrübesinden, sürekli ölünce komple loot kaybetmeye alışkın birisi olarak ) oyun gayet eğlenceli fakat grup ile daha da eğlenceli kasmanın anlamı yok. oyunda content sınırlı. rehine aldın, şehir bastın, force feed yaptın, açlıktan öldün vs eee? bunları zaten 2 günde yaşayıp bitirebiliyorsun. oyunda suan adam akıllı silah olarak mosin ve m4 var. bu bile contentin eksikliğini gösteriyor. rare item yok ortada, herşeyi kolayca bulabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Xaenin said: Kıyamıyorsanız almayın abi oyunu, düşünecek bir şey yok oyun mükemmel ama çok eksik. Gerçekten alphanın alphası, ben oynamıyorum mesela şu anda content olmadığı için. sdlfjks o kadar eksik ki ben de oynamıyorum, duruyor kenarda. Yatırım yaptık işte 30$'lık. Mükemmel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Loxias Aslında Rare item var oyunda. TTSK shirt ve TTSK pants rare, cok az cıkıyor, aynı sekilde 60 lık m4 şarjörleri, long range scope lar da öyle. Fakat genel olarak bu oyunu diğer MMO larla aynı kefeye koymak, "no content no endgame" demek yanlış bence. Ben şahsen oyunun şu halinden bile inanılmaz zevk alıyorum. Benim survival olarak aradığım coğu sey alpha asamasında mevcut. zevk meselesi yani. Ha ama sen WOW gibi istiyorum GAMEDEV Driven content olsun raid olsun, themepark olsun dersen, bu oyun hayalkırıklığı olur senin için finished hali ile de. Çünkü oyunun kendi alanı bu değil zaten title ı "unscripted survival MMO" yani önceden belirlenmemiş kurgulanmamış çok oyunculu kurtulma mücadelesi (o ne lannasıl bir türkçe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 DayZ gibi oyunlarında kendine has contentleri var, illa 40man Raid gelmesi gerekmiyor. Bir bisikleti, aracı, heli crashı insan arıyor, oynarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 mesela birisi sizi karısı yapabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 olmican arkadasim, gerekirse oleceksin, ama teslim olmayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 belki besler beni silah verir falan diye kimsenin esiri olmayın. çürük elma yediriyor namussuzlar. aküla nın dediği gibi. teslim olamyın kaçın koşun ölün!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kelepçelerken silahı elinden alıp, arkadaşına karşı kalkan olarak kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 erkek olmayanların oynayabileceği bir oyun değil. adam oyunu. İNSAN TANIMA OYUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 pantulum gitmesin diye gotunu verenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 vururum acımam ölürüm ağlamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Vingthor said: erkek olmayanların oynayabileceği bir oyun değil. adam oyunu. İNSAN TANIMA OYUNU adamın adam olduğunu bi kavgada bi parada bide burada anlarsın gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 BALLOTA çocuğuyuz heryerde vuruşuruz! mod gelecek kaçıyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar