Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok korkunçlu değil dimi?? ben acaip zıplıyorun ani şoklarda.. sırf o yüzden almak istemiyrm. asdf

fiyat artmıcak demişsiniz ama ne kadar olacak ki bu?? gerçi arma III'ü 32 dolara almıştım.
Mesaj tarihi:
Abi şu anda zaten zombi falan yok neredeyse oyunda. Olunca da korkunç olmayacaklar zaten, zombinin bir korkunçluğu yok. Ama tek başına olduğunu sanarken bi anda birinin görmediğin bir yerden ağzının ortasına sıkmaya başlaması zıplatıyor genelde yerinden.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Fiyat betaya kadar artmayacakmış, betadan önce alacaklar alsınlar yani bu fiyata.

"It won't increase until Beta. I would strongly recommend AGAINST buying it now. It's buggy, you can buy in few months same price"

Demiş abimiz gerçek bir delikanlı olduğu için.

Rocket delikanlının dibi ya.
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Xaenin said:

Fiyat betaya kadar artmayacakmış, betadan önce alacaklar alsınlar yani bu fiyata.

"It won't increase until Beta. I would strongly recommend AGAINST buying it now. It's buggy, you can buy in few months same price"

Demiş abimiz gerçek bir delikanlı olduğu için.

Rocket delikanlının dibi ya.

Şu çok iyiymiş harbi helal olsun valla.
Mesaj tarihi:
bende girip baktım,

*i feel thirsty*
*i feel thirsty*
*i feel thirsty*
*i feel thirsty*
*i feel thirsty*
*i need a drink*
*i feel thirsty*
*i feel thirsty*

bunun haricinden bir dünya ekipman buldum, tam combat gear çektim üstüme dayz'de böyle ıvır zıvır toplayıp kullanabilmek silah-yemek-ammo tek düzeliğinden çıkmak iyi olmuş gerekliydi de zaten. gear sistemi de iyi gibi. bipod buldum çok hoşuma gitti üstüne adam da vurdum lakin bu su olayı deli etmekte, en son su aramaktan sıkılıp çıktım belki benim şansızlığımdır :)

bir de optimizasyon hala çok başarılı değil ama biraz gelişme var sanki, umut verici. bunların dışında nerdeyse her item ile ilgili bir şey var ileride içerik olarak çok zengin olacağı kesin şu an oyun olarak oynamak için bence erken meraklısıysanız paranız da varsa alın yenilikleri yakından takip fırsatı olur.
Mesaj tarihi:

The standalone, early access version of DayZ has racked up $5.1 million worth of sales in its first 24 hours since launch, with new players joining the zombie survival adventure every hour. 88000 survivors joined in the first 12 hours.

Alayım bende bugün bari ya.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

imamizer said:

zevkli mi bu şimdi?

Ben varım, bir de sen olsan mmmm

ben varım abi. veteranım hemde. tek kurşunla bacağını kırar sürünmeye çalışırken gelir bıçaklarım adamı.

bide heryer dağ bende kürt olduğumdan racial alıyorum oyunda kafadan.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Xaenin said:

imamizer said:

zevkli mi bu şimdi?

Ben varım, bir de sen olsan mmmm

ben varım abi. veteranım hemde. tek kurşunla bacağını kırar sürünmeye çalışırken gelir bıçaklarım adamı.

bide heryer dağ bende kürt olduğumdan racial alıyorum oyunda kafadan.

Aramıza girmezsen...
Mesaj tarihi:
yazuach said:

The standalone, early access version of DayZ has racked up $5.1 million worth of sales in its first 24 hours since launch, with new players joining the zombie survival adventure every hour. 88000 survivors joined in the first 12 hours.

çok sevindim valla
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...