Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi vallahi cok iyi hallediyordum o işi, aylardır kola yok,ekmek cok az,tatlı hic yok falan,

son 2 gündür bisey oldu karsı koyamiyorum, kola da içtim ekler de yedim ooohhhh :D acısı cıkcak gerci bunun bench'in altında sdsfs

2 gündür yediğim ekler bana yaza kadar yeter artık yok baska :D
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Bazen dünyanın en gerizekalı insanı gibi davranabiliyorum ama onların dışında çok süper bi insanım gibi. Eved.

Görüyorum artırıyorum

Neden ben çok iyiyim. Neden bana hep iyi şeyler öğretildi.
Mesaj tarihi:
kafamızdan artık lazım olmayan şeyleri silip yer açamıyomuyuz? en azından geri dönüşüm kutusuna falan atabilsek..

icq numaramı artık hatırlamak istemiyorum
Mesaj tarihi:
xaty said:

kafamızdan artık lazım olmayan şeyleri silip yer açamıyomuyuz? en azından geri dönüşüm kutusuna falan atabilsek..

54419957.
Mesaj tarihi:
313131 vardı benim bi arkadaşta, kullanmıodur artık. can diye bi çocuk, c4 clanındaydık cs falan takılırdık. onlinesa bi sorıyım istersen
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

Yazın sabah koşuyorum bu aralar akşam. =) Sucuk gibi oldum yağmurda dün sdfdg

o değil de, bildiğim kadarıyla paso vücut dengeni değiştiriosun böyle yaparak =)

fikslesen ya zamanını
Mesaj tarihi:
xaty said:

domatesi kıs
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Mr_Hand said:

Yazın sabah koşuyorum bu aralar akşam. =) Sucuk gibi oldum yağmurda dün sdfdg

o değil de, bildiğim kadarıyla paso vücut dengeni değiştiriosun böyle yaparak =)

fikslesen ya zamanını

ya of öm olarak cevapladım.
Mesaj tarihi:
ya ben kardiyo vs yapmaya gaza geldiğim dönemde araştırmıştım da,

çoğu yerde şey diyor. "vücut normalde sabah uyandığında kaslar soğukken fiziksel aktiviteden ziyade beyinsel aktiviteye uygun olur. gün içnide kasların en uygun yapıda olduğu saat akşamüstü 16.00 civarıdır. tabii isterseniz uzun süre sabah yürüyüşe çıkar ve vücut sisteminizini adapte olmasını sağlarsınız ama yine de en sağlıklısı bu kabul edilir."

hani ne derece doğrudur bilmiyorum. sadece yabancı fitness sitelerinde fln böyle okumuştum ve "demek sabahın körü kalkmaya zorlamak gereksiz" demiştim de kendi kendime.

/summon Killer
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...