applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 abi vallahi cok iyi hallediyordum o işi, aylardır kola yok,ekmek cok az,tatlı hic yok falan, son 2 gündür bisey oldu karsı koyamiyorum, kola da içtim ekler de yedim ooohhhh :D acısı cıkcak gerci bunun bench'in altında sdsfs 2 gündür yediğim ekler bana yaza kadar yeter artık yok baska :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 komşu fırının franbuazlı kurabiyesi mükemmel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Bazen dünyanın en gerizekalı insanı gibi davranabiliyorum ama onların dışında çok süper bi insanım gibi. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 wastyrx said: Bazen dünyanın en gerizekalı insanı gibi davranabiliyorum ama onların dışında çok süper bi insanım gibi. Eved. Görüyorum artırıyorum Neden ben çok iyiyim. Neden bana hep iyi şeyler öğretildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 gollarımı açaydım da gitme diyeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 kafamızdan artık lazım olmayan şeyleri silip yer açamıyomuyuz? en azından geri dönüşüm kutusuna falan atabilsek.. icq numaramı artık hatırlamak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 cuma güzel gün yagğ!!! ayrıca 74107474 icq numaramdı. belki hatırlatmasan hafızam yenilenmeyecek bi kaç seneye silincekti. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 xaty said: kafamızdan artık lazım olmayan şeyleri silip yer açamıyomuyuz? en azından geri dönüşüm kutusuna falan atabilsek.. icq numaramı artık hatırlamak istemiyorum 54419957. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 84303196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 108035371 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 5 basamaklı icq arıyorum , satan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 313131 vardı benim bi arkadaşta, kullanmıodur artık. can diye bi çocuk, c4 clanındaydık cs falan takılırdık. onlinesa bi sorıyım istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 84232487 ama şifresini hatırlamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 eskiden imzamdaymış icq numaram, google'a yazdım bir 13 yıl önceki postlarımı buldum, insan kendinden utanıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mr_Hand said: Yazın sabah koşuyorum bu aralar akşam. =) Sucuk gibi oldum yağmurda dün sdfdg o değil de, bildiğim kadarıyla paso vücut dengeni değiştiriosun böyle yaparak =) fikslesen ya zamanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 xaty said: kafamızdan artık lazım olmayan şeyleri silip yer açamıyomuyuz? en azından geri dönüşüm kutusuna falan atabilsek.. icq numaramı artık hatırlamak istemiyorum domatesi kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 emin misin? sonra dokunmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Dworgian said: Mr_Hand said: Yazın sabah koşuyorum bu aralar akşam. =) Sucuk gibi oldum yağmurda dün sdfdg o değil de, bildiğim kadarıyla paso vücut dengeni değiştiriosun böyle yaparak =) fikslesen ya zamanını ya of öm olarak cevapladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ya ben kardiyo vs yapmaya gaza geldiğim dönemde araştırmıştım da, çoğu yerde şey diyor. "vücut normalde sabah uyandığında kaslar soğukken fiziksel aktiviteden ziyade beyinsel aktiviteye uygun olur. gün içnide kasların en uygun yapıda olduğu saat akşamüstü 16.00 civarıdır. tabii isterseniz uzun süre sabah yürüyüşe çıkar ve vücut sisteminizini adapte olmasını sağlarsınız ama yine de en sağlıklısı bu kabul edilir." hani ne derece doğrudur bilmiyorum. sadece yabancı fitness sitelerinde fln böyle okumuştum ve "demek sabahın körü kalkmaya zorlamak gereksiz" demiştim de kendi kendime. /summon Killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Baya bi sıkıldım ya bugün niye geçmiyor hiç günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 su ev tasima mevzusu bitsin kurban kescem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 sultanahmet soran turist sezonu açılmış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 tisikkirlir tax return. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 heyecan iyi bir şey değil günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar