harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ben boşuna demiyorum bu çocukta gazdan başka bişey yok ne diye yattı ? ne diye kalktı ? ne diye takımın hızını bozdu ? ilgi fakiri mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 o değil de metroya işeyen 3 tane angut vardı. buradalarsa kendileri lütfen ilk gittikleri köprüden aşağıya atlasınlar ki boşuna hava israfı yapmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 10. dakikadan besiktasin hakkini mi yedik lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 alla allaaa bu mehmet surekli içeri giriyor sağ bomboş kalıyor delimidir nedir çıldırcam arkadaş, görmüyormu bunu birileri ya.bomboş sağ taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Noldu lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 şike var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Deathblade said: ... Drogba da gelirse "legendary comeback" yapmak için gelir diyorum. Yaşlandı diyenlere göstermek için... geliyor değil, gelecek, kupadan sonra, imza attı burası Galatasaray, kimseye vitrin olmaz , ancak podyum olur CL 'de final garanti tabi ki terimin yerine de biri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 seninle tanışmak istiyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 lan harry allahta seni güldürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 adam forumda derbiden daha populer. Birde melo kendine gelmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 az maçı anlatın ya biz fakirlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yiyoduk valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 kuşlara tecavüz ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Toraman garibim baktı bekte iş yok, hem stoperlik hem beklik yapmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 suan işte sneijder gibi adamımız olmadıgı için sıkıntılı dakikalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 oha ne olmuş... bu gidişle ikinci yarıyı da izleyemeyeceğim, şuradan çıkıp eve gitmem zaten min 40 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Abi yeminlen şu maç böyle biterse sameti dövmek lazım.Mis gibi kadroyu bozdu manyak herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi orta saha üçlüsü hariç aslında yapması gerekeni yaptı gibi birşey, ama işte bunu GS maçında yapmaması gerekiyordu. Gerçi izleyemiyorum lan, neler dönüyor sdfdsfas özet geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 var ya allahtan sneijder sahada değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Beşiktaş beklendiği gibi kasap misali oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 takım yine yokları oynuyor kimin nerede ne oynadığı belli değil ortaya karışık birşey yapmaya çalışıyorlar topu alan kafasına göre takılıyor terim efendi de çıkar maçtan sonra ahkam keser " bu maçlarda oyuncular sahada istediklerinizi , söylediklerinizi yapamıyor " diye oysa ki şu anda takıma kimi koysan sırıtmaz taraftara yazık, bu soğukta o kadar doldurmuşlar tribünleri bari şınaydırı sok, bir iki hareket yapar da ısıtır ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 walla ilk 20 dakika topla oynama %75 gs seklindeydi. tahmin edersiniz oyunun ne halde olduğu işte son 15 dakikadır biraz dengeledi beşiktaş ama oyuna hakm değil kesinlikle. iki takımda ağır hata yapıyor savunmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Beşiktaş tarafındaki yardimci tam bir seref yoksunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yalnız gökhan ı beğendim ben, uğur boral dan sonra ilaç gibi gelmiş oraya, ama mehmet akgün nedir hocam maçtan önce sabri diyordum mehmet nerde duracağını bilmiyor, sağ kanat bomboş, hilbert sağ bek oynamaktan sağ açık oynmayı unutmuş saahada boş boş geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 koreografi yaptı mı Galatasraylılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar