Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 max payneden arak gibi olmuş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ucunu ups'e bağla. ekeltrik gidince veya afet anında falan yansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sinusoidal dalga formunda mı yerleştirilmiş ledler, başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Chemical said: gece işemeye, su içmeye sçmaya falan kalkınca koridorun spotlarını açamıyordum, lan şöle ufak bi ışık olsa da gece onla görsem önümü dedim, el fenerleri çalar saat aldım ama onun da çalar saatini kurduktan sonra elime almaya korkuyorum yanlışlıkla kapatırım diye. saat 11 de yanıyor, sabah 6 da sönüyor 10mm kırmızı ledlerle yaptım 5 tane var. ledleri spotların yanına yerleştirdim lol gibi bişey çektiğinden faturaya yansımaz diye düşünüyorum. güç kaynağı olarak 1.2 (A) 12V led sürücüsü var. Timer olarak bauhausdan aldığım mekanik prize takılan timer var. Elektriği koridordaki buat kapağından çekip asma tavana kablo götürdüm, spotlardan birine kadar kabloyu itip, gözüken ucuna 2 li priz bağladım. timer'ı prize taktım, üzerine de güç kaynağının fişini taktım. Sonra bunları alıp asma tavanın içine ittim. Önce spotların aralarını ölçtüm, biraz pay bırakarak 5 ledi seri şekilde ikili kabloya hayva lehim makaron vs dizdim salkım gibi hazırladım, power supply'a gidecek konektörlerini falan da bu aşamada yaptım. Spotları söktüm, matkapla asma tavana 10mm delikler deldim, sonra ledlerin kablosunu plastik bi sopanın ucuna takıp, ilk spot deliğinde ikinciye, oradan üçüncüye diye öbür taraftan çıkana kadar götürdüm. Ledleri deliklerine soktum, sabitledim, bişeyler yanmasın diye kabloları spotlardan ve trafolarından uzağa ittim, ledlerin konektörü power supply'a bağlayıp onu da asma tavanın başka bi köşesine ittim. Spotları geri taktım, bitti. http://4.bp.blogspot.com/-2Ale6AOinRk/UMxz4TsQaCI/AAAAAAAAAJY/0f2tKAsMwEc/s1600/577907_452515514810803_47681134_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Waow çin keranesi... şaka maka güzel olmuş valla beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Güzel olmuşda biraz fazla olmuş sanki. Eve kız falan gelirde bu halini görürse ya hemen koridorda sana sahip olur ki bu çok az olan ihtimal ya da topukları vura vura kaçıp polise sığınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Benim de aklımda böyle bir şey vardı koridor için ne güzel yapmışsın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Chemical said: gece işemeye, su içmeye sçmaya falan kalkınca koridorun spotlarını açamıyordum, lan şöle ufak bi ışık olsa da gece onla görsem önümü dedim, el fenerleri çalar saat aldım ama onun da çalar saatini kurduktan sonra elime almaya korkuyorum yanlışlıkla kapatırım diye. saat 11 de yanıyor, sabah 6 da sönüyor 10mm kırmızı ledlerle yaptım 5 tane var. ledleri spotların yanına yerleştirdim lol gibi bişey çektiğinden faturaya yansımaz diye düşünüyorum. güç kaynağı olarak 1.2 (A) 12V led sürücüsü var. Timer olarak bauhausdan aldığım mekanik prize takılan timer var. Elektriği koridordaki buat kapağından çekip asma tavana kablo götürdüm, spotlardan birine kadar kabloyu itip, gözüken ucuna 2 li priz bağladım. timer'ı prize taktım, üzerine de güç kaynağının fişini taktım. Sonra bunları alıp asma tavanın içine ittim. Önce spotların aralarını ölçtüm, biraz pay bırakarak 5 ledi seri şekilde ikili kabloya hayva lehim makaron vs dizdim salkım gibi hazırladım, power supply'a gidecek konektörlerini falan da bu aşamada yaptım. Spotları söktüm, matkapla asma tavana 10mm delikler deldim, sonra ledlerin kablosunu plastik bi sopanın ucuna takıp, ilk spot deliğinde ikinciye, oradan üçüncüye diye öbür taraftan çıkana kadar götürdüm. Ledleri deliklerine soktum, sabitledim, bişeyler yanmasın diye kabloları spotlardan ve trafolarından uzağa ittim, ledlerin konektörü power supply'a bağlayıp onu da asma tavanın başka bi köşesine ittim. Spotları geri taktım, bitti. Ya nası o ledleri gömdün tavana anlamadım ama çok temiz işlçilik olmuş. Yapmışken renk değiştiren ledlerden yapsaydın keşke, sürücüleri ile beraber satılıyor yapımarketlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Marifet onları dizmekte değil, karanlıkta ışık açmadan yolunu bir baykuş edasıyla bulabilmekte. Bizim evde o şekilde yanan ışıklar olsa geceleri çok acayip rüyalar görürüm ben, uyku tutmaz, sıkıntı basar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Frostbite said: Waow çin keranesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Elektrik kesilince güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 deadwoll said: Marifet onları dizmekte değil, karanlıkta ışık açmadan yolunu bir baykuş edasıyla bulabilmekte. aynen, ben zaten elimi duvara sürmeden bile bulabiliyorum odaları gerçi tuvalet yakın baya benim odaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 OCD'im azdı ya o nasıl bir yamukluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 spotları apartman yapıldıında takanın zekası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abi oturduğunuz evde nasıl yolunuzu bulamıyorsunuz lan. gece 0 karanlıkta bile 0 takılma ile paldır küldür mutfağa tuvalete gidebiliyorum baykuş edası ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bizim eve de tak, çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yamuk olmus ilkokul projen evde torpil yakan eleman aklima geldi ayrica nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 gerci dumduz koridor, herhangi takilmalik esya falan da yok. cok da lazim degilmis gibi duruyor ama fena olmamis, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 karanlıkta tuvalet kapısına kafayı vurmadan gece gece tuvalete kalkmanın anlamı yok. o kafa vurulacak uyku sersemliği sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Kapıya yan değilde direk karşıdan dikine vurduğunda çok acıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 O zaman temiz olmuş. Helal kardes. Tam geçiş zamanında hatun getir o koridora. Olaylar kendiliğinden gelişir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 oha üşenmeyip böyle bişi mi yaptın... tavanı söküp mü ledler için yer deldin, yoksa kabloları ve ledleri taktıktan sonra tavanı mı alçıpanlayıp boyadın? alarmlı el fenere gelinceye kadar cep telefonlarında fener appı var. gerçi senin için evi baştan inşaa etmek sorun değildir nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Film banyo etmelik koridor geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 aslında 2 tanesini iptal ederse yamukluk gider sanki ? yada belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abi kusura bakma da bayaa kötü olmuş bence ya. yamuk yumuk yerleştirilmiş dünyanın en ucuz ışıkları. babamın evine böyle bişi yapsam evlatlıktan reddeder. kendi evime yapsam misafir alamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar