tomkat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bazi eski oyunlari bugun oynamak iskence gibi geliyor ama bazilari da halen ilk gunku gibi oynanabiliyor iyi yillanan oyunlari bi listeleyelim buraya, bulmasi kolay olsun ornek: kotu yillanan: time commando, cyberia (ikisini de cok severdim ama kontroller falan rezalet) iyi yillanan: doom serisi(3 dahil), quake serisi(4 dahil), red alert vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 age of empires 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 O kadar çok var ki... İlk aklıma gelenler Fallout Baldur's Gate Diablo KOTOR Jedi Knight Monkey Island Need For Speed Underground Roller Coaster Tycoon Thief SWAT 2 Heroes of MM 3 SimCity 3000 Theme Hospital The Last Express. Mesela bu oyun rotoscope çizim grafikleri kullanıyordu, bugün bile sırıtmaz görsel olarak. Adventure yönü zaten nefisti, şimdi arasan böylesini bulamazsın. Düşündükçe uzatabilirim bu listeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 age of 2 ile heroes 3 15 sene sonra da oynanır. başka oyun yok öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Yukardaki liste + pokeMMO !!! asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bende heroes 3 yazcaktım birde tony hawk pro skater 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 red alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 commandos bütün adventurelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 duke n. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 simcity 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Abe Oddworld mü o. ne oyundu be heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 lan adam günümüzde de sıkıntısız oynanabilenler demiş, fallout demişiniz. fallout fanları oynar tabi her türlü de ben yakın bi zamanda yükledim hiç oynamadım neymiş bu bi bakayım diye, oynanmıyor aga, mouse bi garip hareket ediyor, 24 inç ekranda karakterler ufak tefek pikseller halinde falan, mide fesadı geçirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abe serisini daha geçen ay tekrar bitirdim. kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Quake 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Icewind Dale II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 age of empires counter strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 eskiyen oyun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 planescape torment ilk sayfada yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 sc cs aoe Q3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 reampage said: planescape torment ilk sayfada yoktu. +1 Birde sanki monkey island serisi unutulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Xenocide said: lan adam günümüzde de sıkıntısız oynanabilenler demiş, fallout demişiniz. fallout fanları oynar tabi her türlü de ben yakın bi zamanda yükledim hiç oynamadım neymiş bu bi bakayım diye, oynanmıyor aga, mouse bi garip hareket ediyor, 24 inç ekranda karakterler ufak tefek pikseller halinde falan, mide fesadı geçirmiştim. Gog.com Çift click, Install'a basıyorsun, sonra play'e basıyorsun. Arada bir de next var galiba. Ekstra olarak: Killap patch var (Fallout Restoration project dedikleri). http://www.killap.net/ Siteden gir yükle çek, unofficial patch ve kendi patchini çek demesi lazım. O kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 swos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Imzama bak, grafikler gunumuzle yarisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar