Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskimeyen oyunlar listesi

tomkat

Öne çıkan mesajlar

bazi eski oyunlari bugun oynamak iskence gibi geliyor ama bazilari da halen ilk gunku gibi oynanabiliyor

iyi yillanan oyunlari bi listeleyelim buraya, bulmasi kolay olsun

ornek:

kotu yillanan: time commando, cyberia (ikisini de cok severdim ama kontroller falan rezalet)

iyi yillanan: doom serisi(3 dahil), quake serisi(4 dahil), red alert vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar çok var ki...

İlk aklıma gelenler
Fallout
Baldur's Gate
Diablo
KOTOR
Jedi Knight
Monkey Island
Need For Speed Underground
Roller Coaster Tycoon
Thief
SWAT 2
Heroes of MM 3
SimCity 3000
Theme Hospital
The Last Express. Mesela bu oyun rotoscope çizim grafikleri kullanıyordu, bugün bile sırıtmaz görsel olarak. Adventure yönü zaten nefisti, şimdi arasan böylesini bulamazsın.

Düşündükçe uzatabilirim bu listeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

lan adam günümüzde de sıkıntısız oynanabilenler demiş, fallout demişiniz. fallout fanları oynar tabi her türlü de ben yakın bi zamanda yükledim hiç oynamadım neymiş bu bi bakayım diye, oynanmıyor aga, mouse bi garip hareket ediyor, 24 inç ekranda karakterler ufak tefek pikseller halinde falan, mide fesadı geçirmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

lan adam günümüzde de sıkıntısız oynanabilenler demiş, fallout demişiniz. fallout fanları oynar tabi her türlü de ben yakın bi zamanda yükledim hiç oynamadım neymiş bu bi bakayım diye, oynanmıyor aga, mouse bi garip hareket ediyor, 24 inç ekranda karakterler ufak tefek pikseller halinde falan, mide fesadı geçirmiştim.

Gog.com
Çift click, Install'a basıyorsun, sonra play'e basıyorsun. Arada bir de next var galiba.

Ekstra olarak:
Killap patch var (Fallout Restoration project dedikleri).
http://www.killap.net/
Siteden gir yükle çek, unofficial patch ve kendi patchini çek demesi lazım. O kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...