Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulağında böcek çıkan adam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kulaklarımı temizletesim geldi resmen ben rahatladım videoyu izlerken. Çok garip lan, nasıl olabilir?

Rahatsız edici olabilir

http://www.youtube.com/watch?v=r1cRFYwio_4

Ben bazen kulak çubuğu ile girişince rahatlıyorum, adam 10 senelik orgazmın toplamını yaşamıştır.
Mesaj tarihi:
en sonunda ufak bir yaprak çıkartıyormuş gibiydi, bi baktım ucundan böcek de geliyor.
nasıl girmiş oraya kadar ya.
kulakta ufak kir olunca rahatsız eder, adamın kulağında hazine gizlenmiş.

-Deno- said:

geçen yıl kaybettiğim usb de çıkacak diye bekledim ama çıkmadı.

lol
Mesaj tarihi:
kulak çöpü kulaktaki kirleri daha ileri ittiği için kullanılmasını önermiyordu tanıdığım bir kbb doktoru. doğru mudur bilmiyorum ama ben aşırı rahatsız oluyorum, sürekli bir şeyler sokup temizleyesim geliyor. kulak içi temizliğini daha pratik hale getirmek lazım. hürp diye çeken ev tipi makineler mi yapsak.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

kulak çöpü kulaktaki kirleri daha ileri ittiği için kullanılmasını önermiyordu tanıdığım bir kbb doktoru. doğru mudur bilmiyorum ama ben aşırı rahatsız oluyorum, sürekli bir şeyler sokup temizleyesim geliyor. kulak içi temizliğini daha pratik hale getirmek lazım. hürp diye çeken ev tipi makineler mi yapsak.

Babam doktor, yıllardır yalvarıyorum bir vakumlatalım kulaklarımı diye bir kere yaptırırsan o hisse çok alışırsın ömür boyu onu ararsın diyor ve şevk kırıyor.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

kulak çöpü kulaktaki kirleri daha ileri ittiği için kullanılmasını önermiyordu tanıdığım bir kbb doktoru.

tam bu yüzden kulağı tıkanan tanıdığımız vardı, temizletmek zorunda kaldı
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

"roket adam" said:

Babam doktor, yıllardır yalvarıyorum bir vakumlatalım kulaklarımı diye bir kere yaptırırsan o hisse çok alışırsın ömür boyu onu ararsın diyor ve şevk kırıyor.

benim de şevkim kırıldı şimdi...
Mesaj tarihi:
Abi böcek möcek noluyo ya.. gerizekalımısın anlamıomusun girdiğini böceğin kulağına? belkide anlaşılmıyor ve birçoğumuzun kulağında var abi bunlardan...
  • Yeni Oluştur...