DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 komplo teorisi de çok güzel film bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mad Max serisi var ayrıca diyecektim denmiş evet sevmeyen ölebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Vay be yediler koskoca oyuncuyu iki dakikada... Vasat oyunculuk filan sdf. Sevilmemesinin sebebi sosyal yaşamındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=7d2xwCJU_Kw http://www.youtube.com/watch?v=ET6a38eRucY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben severim mel gibson'ı, cehennem silahı serisi negzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 alkolik ve eşine karşı şiddet uygulamış olmasıyla pek bir alakası yok. Hollywood dediğin yer yahudi cemaatinin etkisinin en çok olduğu sektör. E haliyle sen canını sıkarsan yahudi kardeşlerimizin burnundan getirirler adamın. Stüdyoların, finansörlerin, yapım şirketlerinin çoğunun üst düzey yöneticisi yahudi. Ciddi bir kısmı ateisttir bu yahudilerin. Ama işte aileden bir taraf yahudi olduğu için illa cemaatin içindeler. koskoca amerikada 5 milyon yahudi var adamlar tüm sektörlerde çok sağlam yerdeler. Almanya gibi bir sanayi ülkesinde 4-5milyon Türk var çoğu kebabçı, kolpa rapçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 nicolas cage niye hep kofti filmlerde oynuyor birde eskiden iyiydi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 braveheart ve patriot dışında filmini izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Yoo ben severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Borastus said: nicolas cage niye hep kofti filmlerde oynuyor birde eskiden iyiydi o da. paraya muhtaç o yüzden. baya bi borç batağındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 öyle evlat bende de olsa kendimi dandik filmlere verirdim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 adamın ses kaydı ortaya çıktıydı yahudilerin hepsi ölsün gibi şeyler söylediği. herif baya ırkçı ve karısını döven biri olarak yansıyınca bir kere medyaya. Kariyeri baya bitti gibi oldu. Sonra işte Jodi Foster bir filminde oynattı ve direct to dvd get the gringo yu çekti fln. İşte yavaş yavaş geri dönüş yapmaya çalışıyor. Nic Cage boktan filmlerde oynuyor çünkü parası yok asdaf. Dolandırılımış sonra da develte baya bir borcu armış fln işte o yüzden her rolde oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bildiğin faşo bu adam. Türkiye dışında faşist insanlar sevilmiyorlar pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Braveheart'tan sonra sevilmemek gerçekten başarı. Düşünün o film bile kurtarmıyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 samaella said: adam oyuncu zaten yahu. Çıplak silah serisi yeterli ve bence adam orada kendi karakterini oynuyordu :D çıplak silah? http://www.youtube.com/watch?v=wFQepa2TLrU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ahahah sama yikil lan. git lol oyna sen pis noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Bence çok kötü bir kariyeri yok, sevilir / sevilmez orasını bilemiyorum tabi.. Lethal Weapon Serisi Mad Max Serisi Braveheart Patriot Conspiracy Theory What Women Want (ilginç bir konusu vardı, kadınların düşüncelerini duyuyordu vs. eğlenceliydi) Apocalypto (yönettiği film / imdb puanı 7.8 ki imdb için çok iyi bir puan bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kariyeri degil problem, kisiligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi kişiliğide bi missiobn imposibbledaki yaksıklı neydi onu döver mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bence kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 riggs ethen hawkın azını burnunu kırar, kac cıkaksa tek taraftan cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 cok allahci bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 liam neeson var yeni nesil aktörlerden onu beğeniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Yeni nesil aktör? Liam Neeson? Dafuq?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 liam neeson dede diyoruz biz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar