Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

android cihazlarda oynanacak oyunlar

Bone

Öne çıkan mesajlar

df said:

multiplatform multiplayer kütüphanesi oluşturuyorum şu an. 2 aya biterse seri bir şekilde oyun çıkartmayı düşünüyorum. satranç fln da sokuştururum araya. ai olmadan çok kasmaz zaten multi olacağından. sadece ui.

gamyun falan tarzı puan-profil muhabbeti de olan ve her türlü oyunu barındıran oyun eksikliği var şu an zaten. okey ayrı, tavla ayrı, kağıt oyunları ayrı falan..

hatta facebook'la falan da çalışsa baya patlar gider
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede zaten mobil oyun pazarının %90'ını 101/okey ve batak oluşturuyor. kütüphaneyi oluştururken okey yapıyorum o yüzden.

her oyun bi uygulama içinde olayını yapmak avantajlı değil bence. benim istediğim database bir oyunlar ayrı olması. tek hesap üzerinden giriş yapılabilecek hepsine ve puan vs ortak olacak. ios/android ve facebook aynı anda birbiri ile oynayabilecek gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
auralux benzeri birkaç oyun var da kusura bakma, hiçbirinin adı aklıma gelmedi. sporelusu var böyle hücresel gibin, geometrik şekillerden oluşanı falan vardı. ne desem bu oyun türüne, multiwinia clone mu desem. onu alan bunu da aldı şeylerine bakarsan bulursun belki.

kingdom rush harika hakikaten. devam oyunu da çıkmıştı son zamanlarda.

vay anasını dungeon keeper ucuza bi bakiiim ona. grafik havasını oturtmuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...