aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 df said: vardır ya yoksa söyleyin yapayım bi ara talep varsa =P yaparsan multiplatform olsun bari. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 multiplatform multiplayer kütüphanesi oluşturuyorum şu an. 2 aya biterse seri bir şekilde oyun çıkartmayı düşünüyorum. satranç fln da sokuştururum araya. ai olmadan çok kasmaz zaten multi olacağından. sadece ui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 df said: multiplatform multiplayer kütüphanesi oluşturuyorum şu an. 2 aya biterse seri bir şekilde oyun çıkartmayı düşünüyorum. satranç fln da sokuştururum araya. ai olmadan çok kasmaz zaten multi olacağından. sadece ui. gamyun falan tarzı puan-profil muhabbeti de olan ve her türlü oyunu barındıran oyun eksikliği var şu an zaten. okey ayrı, tavla ayrı, kağıt oyunları ayrı falan.. hatta facebook'la falan da çalışsa baya patlar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 türkiyede zaten mobil oyun pazarının %90'ını 101/okey ve batak oluşturuyor. kütüphaneyi oluştururken okey yapıyorum o yüzden. her oyun bi uygulama içinde olayını yapmak avantajlı değil bence. benim istediğim database bir oyunlar ayrı olması. tek hesap üzerinden giriş yapılabilecek hepsine ve puan vs ortak olacak. ios/android ve facebook aynı anda birbiri ile oynayabilecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Emergency https://play.google.com/store/apps/details?id=com.promotionsoftware.emergencymobile Zamanında bilgisayarda severek oynardım. Bir kaza oluyor ve gerekli ilk yardım ekiplerini yollayıp müdahale ediyorsunuz. Güzel bir oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. paylaşıldıysa kusura bakmayın. Ne zaman fırsat bulsam bir iki zindan atıyorum. Dungeon Quest Dungeon Quest, Torchlight gibin oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 tower def arıyorum uzun ve eğlenceli varmı bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kingdom rush var ama paralı. fakat baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.dungeonkeeper_row&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Ddungeon+keeper+android Mobil strateji furyasından nasibini alarak Dungeon Keeper gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 auralux benzeri bildiğiniz oyun var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 auralux benzeri birkaç oyun var da kusura bakma, hiçbirinin adı aklıma gelmedi. sporelusu var böyle hücresel gibin, geometrik şekillerden oluşanı falan vardı. ne desem bu oyun türüne, multiwinia clone mu desem. onu alan bunu da aldı şeylerine bakarsan bulursun belki. kingdom rush harika hakikaten. devam oyunu da çıkmıştı son zamanlarda. vay anasını dungeon keeper ucuza bi bakiiim ona. grafik havasını oturtmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Eufloria var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 osmos hd vardı. benzettim biraz sslerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotgears.flappybird&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 İndirimden Rayman Fiesta Run ev AC: Pirates aldım. İkisi de pek hoş. Özellikle optimizasyon özürlü Gameloft oyunlarından sonra çok iyi geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fingersoft.hillclimb hill climbing. baya baya sardı. deli gibi oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 fifa 14 tamamen beleş olmuş galiba, bugün yükledim baya güzel yapmışlar. multi yok di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fifa14'ü ben de severek oynuyorum çıktığından beri. bir kaç modu paralıydı, onun dışında bedava kalan kısmı bana yetiyordu fazlasıyla bir de ingame alınabilenler var da hiç almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 clash of clansa sardım uzun zamandır telefonu kullanmıodum oyun için ne hikmetse girip millete saldırmak zevkliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 fifa 14 çok zordu ya, baya oldu ama tekrardan indirip denesem mi kontrolleri düzelmiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 şu çıkıcak martta 7$: http://www.youtube.com/watch?v=RLtrCLyWe-g steamede koyacaklar hatta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Hay bu oyunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 android cihazımdaki düşük beklenti halimdeyken bile grafiklerini beğenmeyeceğim bir oyun, hem de warhammer oyunu yapabilecekleri aklıma gelmezdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Humble Mobile Bundle 4 https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar