xaty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 fifa'da origin'e bağlantı sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ya bu paketi alıcam fakat işyerinde olduğumdan alamıyorum yardım edebilcek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 eve gidince alirsin daha vakti var. Su ftl gibi dediginiz oyun fena degilmis sariyor. Tower defence de guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hexage.reaper Begendim ben baya keyifli bi hack&slash. Quest leri yapıyorsun, wilderness da ara questler de cıkıyor vs baya basarili. Level 10a kadar ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Transport Tycoon çıkmış sonunda Yorumlara bakılırsa performans sıkıntıları var ama çözerler onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 star commander ya, epeydir mobil oynadıgım en iyi oyun sanırım, ve zor epey, bugun 0'dan başlıcam rom değişince gitti oyun, normalde 0'dan hayatta başlamamda bu oyun sardı epey. 0.99 dolarken kaçırmayın bundeledan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yaf beyler link verin oyun önerirken,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 humble bundle bir tek playstoreda yok oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 reampage said: star commander ya, epeydir mobil oynadıgım en iyi oyun sanırım, ve zor epey, bugun 0'dan başlıcam rom değişince gitti oyun, normalde 0'dan hayatta başlamamda bu oyun sardı epey. 0.99 dolarken kaçırmayın bundeledan bende tavsiye ederim bu oyunu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 reampage said: star commander ya, epeydir mobil oynadıgım en iyi oyun sanırım, ve zor epey, bugun 0'dan başlıcam rom değişince gitti oyun, normalde 0'dan hayatta başlamamda bu oyun sardı epey. 0.99 dolarken kaçırmayın bundeledan markette aratınca çıkmıyor, sitesine girince de coming soon diyor android'e. siz heralde apple'da oynuyorsunuz? android'e ne zaman çıkacak? bi de çıkınca android'e alabilicez heralde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 https://www.humblebundle.com/ burdan alıcan abi 0.99a direk patlat. debut zaten apksini verio indiriodsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yok oradan alacağımı biliyorum da nasıl oluyor yükleme işi diye soruyor idim. apk veriyorsa ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sabonis said: yok oradan alacağımı biliyorum da nasıl oluyor yükleme işi diye soruyor idim. apk veriyorsa ok evet mail adresine link yolluyorlar. Telefondan o link e tıklayip indiriyorsun .apk yi sonra yukluyorsun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 apkya gerek yok google markette humble bundle app var ona login ol tüm oyunlar listeleniyo hesaptaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Çogzel. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.com2us.sliceit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Silphatos said: apkya gerek yok google markette humble bundle app var ona login ol tüm oyunlar listeleniyo hesaptaki abi zibilyon tane oyunum varmış eyvalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 reampage said: Silphatos said: apkya gerek yok google markette humble bundle app var ona login ol tüm oyunlar listeleniyo hesaptaki abi zibilyon tane oyunum varmış eyvalla evet bende de hb'nin şu ana kadar verdiği tüm android oyunları var, 50'den fazla sanırım saymadım ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 baya bir vaktim yolda geçecek bayramda, böyle saracak uzun uzadıya sıkılmadan oynayabileceğim bir şeyler gerekiyor. tcg baktım ama iyilerinin hiçbiri mobile'a daha çıkmamış. fiyatı falan önemli değil oyunun her türlü tavsiyeye açığım. böyle aşırı grafik vs. olmasada olur hatta daha iyi olur sarj sıkıntısı çekmem. internetim olmaz büyük ihtimal, çekeceğini sanmıyorum. singleplayer, saracak bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 tetrix console Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yolculuk nereye bingildak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ya hiç sorma bizim elemanlardan birinin acil danimarkaya gitmesi gerekti mal gibi operasyon yapacam bayramda antalyada sanki benim işimmiş gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 max payne 1 oynuyorum ben iyi nostalji oldu. birebir port etmişler. angry birds star wars bile daha çok ısıtıyor teli nasıl bi optimize yaptılarsa artık. baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 abi telefonda shooter oynayanlara saygım sonsuz ama hiç anlayamadım yani ne zevk verdiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 jrpglere bak android için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 shooter ben de ilk defa oynuyorum ama aim almana bile gerek yokmuş nere atsan adamı vuruyor =) aim assist in dibini görmüşler. hikaye için oynuyorum ben. nostalji oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar