razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 yaşlanmış ve zayıflamış. kansızlık yaramamış, ben kratos gibi bişi bekliyodum karlı ormanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 (düzenlendi) akacak gibi duruyor nays Eylül 9, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 (düzenlendi) Debra yoktu diye aciklamamislarmiydi ya, baya Debra Morgan var ahah Meh 1 bölüm oynamış hayalet memory falan olarak çıkacak muhtemelen Eylül 10, 2021 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 abi niye panik yaptın nasıl olacak zaten asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Her bölüm hayalet debra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Olsun debra ben mutlu oldum gorunce, babasi ile anilari yerine bu sekil nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 sonunda geldi 9. sezon ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 fena değil, 1-2 zorlama sahne vardı ilk bölümün konseptine oturtalım diye kastıkları. Spoiler geyiği vurmaktan vaz geçince umarım tırtlık yapıp silah sattığı adama vurdurtmazlar dedim, gitti sevmeye sevindim yapmamışlar diye. sonra daha leşi çıktı lol. çok kasıştı ya dexter'ı yoluna sokalım derdine, hayır adam da tek başına avlanıyomuş sabah sabah, diğer tüm mekanlarda sürekli kankileriyle gördüğümüz ortamcı adam yani, ava da arkadaşlarıyla çıkacaktı da şans işte demek. debra da tez zamanda kaybolur umarım. ama kesin tüm sezon yandan fırlayacak babası yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Ozlemisiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2021 yenisi çıkmış haber vermiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 nazar değmesin ama mütiş ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 ilk iki üç bölüm özlemişiz işte en azından üzmüyor diyordum. iyice yükseliyorum ve sanki her zaman aldığım dexter tadını alıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Bu son bolum cok kotuydu be.. iyi gidiyordu ama bir anda bu bolum dusurdu ortalamayi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 kotu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 pof izlemesem mi acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 (düzenlendi) Spoiler dexter vuruldu ama gebermeyecek, polis vicdan azabi yapip alip iyilestirecek fena spoiler verdim, izlemeden acmayin Ocak 10, 2022 nutella yerim tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 valla ben bayıldım ya muhteşem bitti bence. olması gereken dexter bitişi oldu. millet niye beğenmemiş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Spoiler harrison üzerinden yeni dexter çekecekler büyük iht. böyle bi sezon ile geçiş yapmak mantıklı o yüzden. dex olmadan direkt yeni çocuk ile çekseler millet garipseyecekti. ayağımızı alıştırdılar bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 millet esasında başka şeyi puanlamış, fena değildi yine Spoiler çocuğunun normal biri olmak istiyorum diyip de sonra dexter'ın yaptığı şeyi yapmasıyla sonuçlandı (kötü olanı öldürmeyi doğru bulduğu için öldürmek). bu aynı zamanda oğlunun (eğer devam edecekse) kendi dark passenger'lığı için ilk kurbandı ve zirvede başlamış oldu (en büyük seri katili öldürerek). güzel bir detay daha var ki, o da normal sayılan bir insanın da, söz konusu kötüyü öldürmek olduğunda buna onay verdiğini ve hatta destek olmak için kendini riske atarak yardımcı olduğunu göstermeleri hoş olmuş. polis amiri çıkıp da oğlu teslim olmaya çalışırken sen doğru olanı yaptın (dexter'ın neredeyse hep yaptığı) diyip göndermesi yani. bi de finali gerçek kötü kabul ettikleri kurt'ün throphy odasıyla pekiştirerek kontrast yaratmaları dexter'ın biraz daha aklanmasını sağlıyor. hani işte asıl kötü böyle diyerek. tabii dexter'ın tüm olaylar bağlansın ve böyle sonuçlansın diye sevgiye ulaşmak için masum birini öldürmesi en kötü yönüydü. oğlunun da süper duygusuz bir şekilde anında 180 dönmesi de sırıtıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Spoiler dediğin gibi en kötü ve tepki çeken şey basitçe bayıltıp anahtarı alabilecekken masum birini öldürmesi hiç dexlik değildi. ya da kaçmayıp kurt un oğlu da babası ile birlikte çalışıyodu vs gibi bir durumla ikna edebilirdi. butcher da zaten o imajda bi seri katil. şef ömrünü adayıpta yakalamayı beceremediği kurt gibi onlarcasını temizleyen birisini yasal olarak aklayamasa da kayıplara karışmasına göz yumabilirdi. batistayı kurt durumunu öğrenmeden erkenden uyandırması yüzünden butcher kimliği açık olmuştu artık o yüzden kayıplara karışmak şarttı. harrison zirveden başlasın diye kodu unutup saçma bi durumla geçiştirdiler orayı sonuç olarak. dexter ilk defa gerçek manada butcher olduğunu itiraf edip kaçınılmaz noktada kaldı. o yüzden panikleyip survive içgüdüsü ve oğlunu yalnız bırakmama içgüdüsü ile yaptı diye tessellimiz var. oğlunun bakışı ve sorgusu ile kendisi de farkedip avladığı adamlara dönüştüğünü anlayıp oğlunun kod için babasını bile affetmemesinden tatmin oldu. en azından burada dex lik bi tutum sergilemiş oldu. 1-2 dediğim sıkıntılı şeyi yok sayarsak bence iyi bir sezondu. kurt ü sevdim düşman olarak. kül dex bağlantısı vs zekice düşünülmüş bence. şefinde olayı çözmesi basitçe ketamin değildi bazı yorumlarda çok basit denmiş ama batistanın şüpheli olduğunu söylemesi, molly nin çavuşu aklayacak delilleri sunması ve dövdüğü çocuğun iğne detayını söyleyip ketamin sürecini başlatması güzel yedirilmişti. hiçbiri gökten vahiy inmiş gibi hissettirmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 9/10 Uzuldum bitince gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Aynen bi hüzün bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 ne sağdınız ya diyip arattırdım prequel yanı sıra sequel de duyurmuşlar öeh. prequel yıl sonu, new blood devamı da yazın gelecekmiş. onda michael c hall da var, artık orijinal serideki babası gibi takılır oğlunun etrafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar