Regalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Auril said: valla pamuk olarak da migrosta ne bulduysam aldım ipek pamuk %100 organik / anamı babamı bellesinler ki organik- yazıyor üstünde aldım geçtim sorgulamadım çok, ama türkiye burası, hmm ipek bende bilemedim şimdi O pamuk olmaz kimyasal işlemden geçmemiş pamuk olacak capon pamuğu al muji felan misal istanbul için Telefon Tel: (0212) 343 91 80 Adres: Akkavak Sk. 13-A Nişantaşı Şişli / İstanbul -------- Telefon Tel: (0216) 510 48 46 Adres: Acıbadem Mah. Çeçen Sk. Akasya AVM Zemin Kat Üsküdar / İstanbul -------- Telefon Tel: (0216) 478 27 40 Adres: Bağdat Cad. Erguvan Apt. No:327/A Erenköy Kadıköy / İstanbul zaten soruyorsun pamuk varmı elektronik sigara içinmi abi diyorlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 bunları da kaynatıp falan kullanıyorlarmış yaw uğrastırma beni şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Muji yi kaynatmıyorsun, al bir paket 140 tanesi 15TL. 1 sene unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ya baktım da tel sar, ohm ölç, pamuk tıka, makine seç, şarj et derken olaydan soğudum bre. Giriş seviyesi bir kit var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Onlari yapman sart degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 samaella said: ya baktım da tel sar, ohm ölç, pamuk tıka, makine seç, şarj et derken olaydan soğudum bre. Giriş seviyesi bir kit var mı :D giriş seviyesi satıyorum ben ijust2 bütün pati hype yaptı fasttesch den yaklaşık 40 dolarese alıyorsun benden 1 ay az kullanılmış yedek coiller vs 150 ye alıyorsun piyasada 250+ bulursun belki :P ha teslimat 2 ay sonra , bende 2 güne kargo sdf kargo senden tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 kimsenin bardağından su içemiyom abi 2. el corkcork yaptığın şeyi nasıl alıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 şeyimi sürdüm hep zaten arada hmm neyse sen 2 ay bekle gelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 alkolle siliyon geçiyo olm allalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Auril'in tükmüüünden tiksinmezsen (incomin BALTA) güzel fiyat..adsfsfs. Harbiden zaten ilk aldığın aletide alkolde 1 kere temizlemek iyi. BU anlamda sıkıntı olmaz. esigara forumlarında millet lahmacunlu lahmacunlu satıyo walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 fiyat 200 oldu sdf tükmüğümü ekledim fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Tükürük ne abi, basın alkolü temizlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Makers of Marlboro Laying Off Workers to Invest in More Vaping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ModMic'ın kutusuna VTC Mini + STM tam sığıyor, yanında da likit/coil koyucak ufak bir miktar alan daha kalıyor, inanılmaz oldu: http://imbecillicusrex.files.wordpress.com/2014/08/2014-08-29-17-47-35.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 başlık ağzıma püskürdü ohooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 benimde bi kutu ayarlamam lazim, ozellikle yedek batarya tasınması gereken gunler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Direk ufak deri el çantaları var süper oluyor mod tank sığıyor yanına pil alet edevat likit vb koyacak yer kalıyor. Söle bişi gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 bu askılı erkek cantalarından almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 6mg nicotin bana hafif geliyo. Likit tüketimim arttı yaaa :( 9mg daha stabil gibi benim için. Öyle zart diye gökkuşağı çıkmıyo işte. Lanet olası cugara. Ha hala malbuş aramıyorum bu iyi bişey. Günlük gibi oldu benim için bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 5-6 mg ağır geldi bana ya. Zaten Camel White içiyordum, 3 mg'la devam edicem. Bu arada en ufak boy cam huni, tanktan şişeye likit boşaltırken master race. Tankı da suyla yıkadıktan sonra 2 IPA spreyliyorum üstüne, cillop oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 @Bright Benim için o iş biraz da likitle alakalı. Yani ağır gelip gelmeme meselesi. Likit iyise 6mg bile içebilirsin sen mesela :D Ha burda VG/PG oranıda etkili tabi ama, sen zaten Camel White içtiğin için 3mg gayet makul senin adına. Gerek yok üstüne. 12mg likit beni bayılttı mesela. Feci ağır geldi. Ama 9mg tüm likitler an itibarı ile aroması kötü bile olsa çekiyorum. Sadece tüketim düşüyo aroma kyanaklı :P Özünde boktan işler. Ama bağımlılık işte. Hoş sigara içmedikten sonra harbiden kurban olayım bu e-likit işine orası ayrı.Sigara "SUX"..İçmeyin..İçirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 @regalya 0.5 ohm tarzı subuhomlar cigere cekim, 1ohm ustu agizdan cigere icin degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Auril said: hatta yapıştırayım adamım sakallıyı hemen https://www.youtube.com/watch?v=RCqNcKZAZjM abi rta headle sarsana niye kasıyosun prebuild headle sarmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bombilo said: @regalya 0.5 ohm tarzı subuhomlar cigere cekim, 1ohm ustu agizdan cigere icin degil mi? daha çok hava beslemesi ile alakalı ama genel olarak öyle subohm daha çok ciğere yönelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 benim subtank mini hava besleme kanallarından hafif juice leak ediyor, nerde hata yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar