Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Wolas

Öne çıkan mesajlar

pontipati919 said:

aysuguler said:

pontipati919 said:

selam aysu

Merhaba umarım bu mesajı çekiliş için yazmamışsınızdır :( çünkü çekilişe katılım sadece facebook sayfasından yapılıyor..:(

nerelerdesiniz dicektim aysu hanım

teşekkür ederim sorduğunuz için:)kusura bakmayın lütfen kısa bir dönem için kayboldum ve uzun bir süre için döndüm :)
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyin sahtesi arkadaş ateşi görmek istiyorum yanık kokusunu istiyorum duman istiyorum!

elektronik ne yahu sırf nikotin bağımlısı olsam şişe şişe içerdim zaten en azından benim bağımlılığım ateşe ve dumana o yüzden nargile gözümde en üst sırada sonra pipo

ayrıca bugun elektronik sigara kullanan yarın sahte çük kullanır

hep amerikanın oyunları bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

24/06 - 30/06 Sigarayı Bırakalım Çekilişi...Her hafta düzenli olarak yapılacak olan çekilişlerin ilkini haber vermek istedim.

Ovale Türkiye ekibi olarak amacımızın herşeyden önce insanlara sigarayı bıraktırmak olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden bugüne kadar belli aralıklarla çekilişler yaparak kazanan şanslı kişilere birer elektronik sigara ve e-likit hediye ediyorduk ama bu çekilişler çok uzun aralıklarla oluyordu. Bundan sonra ayda/iki ayda bir çekiliş yapmak yerine her hafta bir çekiliş yaparak kazananlara birer esigara ve elikit hediye edecek, her hafta bir kişiye sigarayı bıraktıracağız!

Bu haftanın çekiliş kayıtları başlamıştır - bu çekilişe katılmak için 30/06 Pazar günü geceyarısına kadar bu mesajın altına keyifli bir not düşmeniz yeterlidir. Yalnız biliyorsunuz mümkün olduğu kadar çok kişiye sigarayı bıraktırmaya çalışıyoruz o yüzden bize bu konuda yardım edenlere çekilişte daha fazla kazanma şansı vereceğiz. Bu mesajı beğenenlerin isimlerini çekiliş torbasına iki kere, mesajı paylaşanların isimlerini üç kere koyacağız. Kısacası bu mesajı beğenip paylaşırsanız kazanma şansınız toplamda 5 kat fazla olacak!

Hep dediğimiz gibi; sigarasız günlerde görüşmek üzere

Ovale Türkiye Ekibi

Not: Katılımlar Ovale Türkiye Facebook sayfasından yapılmaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bundan 3 ay önce falan e-sigara aldım. gerçi burada daha önceden satan yerler yasa muhabbetine hepsini göndermişler üreticilerine. bir arkadaşın abisi istanbul'dan getirdi falan. neyse 8-10 gün kullandım. amaç sigara paketi almamaktı. 8-10 gün sigara paketi almamak ise günde 1 paket içen adam için süper bir işti. sonra içmedim. eskişehir'e gittim bir ara 4-5 gün sigara içtim. sonra gene içmedim hiç. şimdi olay şu. normali yerine bunu koydum. işyerinde falan görüşmeler/toplantılar dahil her canım sigara istediğinde 3-4 derin nefes çektim. sonra sigarayı bırakmış olduk.

işin ilginç yanı ilk e-sigarayı ararken herkesin konu hakkında bir bilgisi olmasıydı. yok zararlıymış, yok ciğerlerde su topluyormuş, öldürürmüş falan. bildiğin ne e-sigara ne normal sigara içmeyi bıraktım lan durduk yere. 8-10 günde. ne zararlısı vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Elektronik sigara noobu olarak karşınızdayım,biraz okumaya çalıştım ama karman çorman bir sürü ekipman var ,karar veremedim hangisini alıp deneyebilirim.

Kırmızı winston içiyorum günde 1 paket civarı ,bundan az nikotin ölçülerinde ne önerirsiniz ? Nasıl bir başlangıç yapabilirim ?

Bir yığın yazılmışken öneri istemek kolaya kaçmak olacak biraz ,kusura bakmayın artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Geçenlerde joyetech eroll edindim.Gerçekten 2 hafta boyunca bir dal sigara içmedim fakat bir süredir likitim yok paramda yok.Maaş yatsın likit depolamayı düşünüyorum eve.Aklınıza sigarayı gerçekten keser mi ? Ben günde 5 paket sigara içiyorum bu ne be böyle ? Aynı hazzı vermez ki lan ? soruları geliyorsa silin atın onları

Ekleme yapayım bari.İnternetten sürekli kartla alış veril yaptığınız ve likitine güvendiğiniz bir site varsa atabilir misiniz ? İki siteden alış veriş yapmaya çalıştım.İkisi de kapıda ödeme yöntemini kullanıyordu fakat kargolar yola çıkmamış bile
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...