aysuguler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 pontipati919 said: aysuguler said: pontipati919 said: selam aysu Merhaba umarım bu mesajı çekiliş için yazmamışsınızdır :( çünkü çekilişe katılım sadece facebook sayfasından yapılıyor..:( nerelerdesiniz dicektim aysu hanım teşekkür ederim sorduğunuz için:)kusura bakmayın lütfen kısa bir dönem için kayboldum ve uzun bir süre için döndüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bir yerlerde baş başa birer elektronik sigara tüttürebilir miyiz aysu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 herşeyin sahtesi arkadaş ateşi görmek istiyorum yanık kokusunu istiyorum duman istiyorum! elektronik ne yahu sırf nikotin bağımlısı olsam şişe şişe içerdim zaten en azından benim bağımlılığım ateşe ve dumana o yüzden nargile gözümde en üst sırada sonra pipo ayrıca bugun elektronik sigara kullanan yarın sahte çük kullanır hep amerikanın oyunları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysuguler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 24/06 - 30/06 Sigarayı Bırakalım Çekilişi...Her hafta düzenli olarak yapılacak olan çekilişlerin ilkini haber vermek istedim. Ovale Türkiye ekibi olarak amacımızın herşeyden önce insanlara sigarayı bıraktırmak olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden bugüne kadar belli aralıklarla çekilişler yaparak kazanan şanslı kişilere birer elektronik sigara ve e-likit hediye ediyorduk ama bu çekilişler çok uzun aralıklarla oluyordu. Bundan sonra ayda/iki ayda bir çekiliş yapmak yerine her hafta bir çekiliş yaparak kazananlara birer esigara ve elikit hediye edecek, her hafta bir kişiye sigarayı bıraktıracağız! Bu haftanın çekiliş kayıtları başlamıştır - bu çekilişe katılmak için 30/06 Pazar günü geceyarısına kadar bu mesajın altına keyifli bir not düşmeniz yeterlidir. Yalnız biliyorsunuz mümkün olduğu kadar çok kişiye sigarayı bıraktırmaya çalışıyoruz o yüzden bize bu konuda yardım edenlere çekilişte daha fazla kazanma şansı vereceğiz. Bu mesajı beğenenlerin isimlerini çekiliş torbasına iki kere, mesajı paylaşanların isimlerini üç kere koyacağız. Kısacası bu mesajı beğenip paylaşırsanız kazanma şansınız toplamda 5 kat fazla olacak! Hep dediğimiz gibi; sigarasız günlerde görüşmek üzere Ovale Türkiye Ekibi Not: Katılımlar Ovale Türkiye Facebook sayfasından yapılmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysuguler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Ovale Türkiye ürünlerinin özelliklerini, parça detaylarını rahatlıkla inceyebilmeniz için hazırlanmış olan Türkçe Görsel Sunumlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Ovale Türkiye Ekibi Ovale elips Ovale elips C Ovale emini Ovale mini T Ovale eVic Ovale eGo C Ovale eGo T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bundan 3 ay önce falan e-sigara aldım. gerçi burada daha önceden satan yerler yasa muhabbetine hepsini göndermişler üreticilerine. bir arkadaşın abisi istanbul'dan getirdi falan. neyse 8-10 gün kullandım. amaç sigara paketi almamaktı. 8-10 gün sigara paketi almamak ise günde 1 paket içen adam için süper bir işti. sonra içmedim. eskişehir'e gittim bir ara 4-5 gün sigara içtim. sonra gene içmedim hiç. şimdi olay şu. normali yerine bunu koydum. işyerinde falan görüşmeler/toplantılar dahil her canım sigara istediğinde 3-4 derin nefes çektim. sonra sigarayı bırakmış olduk. işin ilginç yanı ilk e-sigarayı ararken herkesin konu hakkında bir bilgisi olmasıydı. yok zararlıymış, yok ciğerlerde su topluyormuş, öldürürmüş falan. bildiğin ne e-sigara ne normal sigara içmeyi bıraktım lan durduk yere. 8-10 günde. ne zararlısı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Sigarayı bırakmak sorun değil zaten. Tekrar başlamamak önemli olan. Umarım bir daha başlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 tr'de satılan denediğiniz sevdiğini bir likit var mı? uğraşmak istemiyorum yurtdışıyla. aromalı bi şey olsun meyveli falan. link pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Sonsigaran.com dan aliyorum ben. Dekanglarin fiyatlari dustu . Kesiyor beni en azindan@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 abi bulabilyosaniz halo' lar gercekten yuksek kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 cigerlere cok zarar veriyo mu tek merak ettigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Elektronik sigara noobu olarak karşınızdayım,biraz okumaya çalıştım ama karman çorman bir sürü ekipman var ,karar veremedim hangisini alıp deneyebilirim. Kırmızı winston içiyorum günde 1 paket civarı ,bundan az nikotin ölçülerinde ne önerirsiniz ? Nasıl bir başlangıç yapabilirim ? Bir yığın yazılmışken öneri istemek kolaya kaçmak olacak biraz ,kusura bakmayın artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 2 paket camel içerdim, Dekang 18mg kullanıyorum 1 şişesini, 1 ayda bitiriyorum. Yani çok tiryaki olmanla çok alakası yok, nikotin fazla gelirse, az çekiyorsun, az gelirse, kesmiyor .. çok çekiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bana direk başlangıç setupı önerisi lazım ,hiçbir fikrim yok çünkü bir yığın ürün var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 mutlaka red kiwi al, made in germany olsun. sıvıda dediğim gibi seç bişey o çok farketmiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Red kiwinin hangi modelini önerirsiniz ? http://www.elektroniksigaram.org/elektronik-sigara/Joyetech-eRoll-Elektronik-Sigara-E-Sigara şu nasıl mesela ,baya kalem gibi kibarmış bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bende bundan var 200'e almıştım vay arkadaş ne kazık yemişim.. Büyükleri kadar çok aroma gelmiyor bunda 10-15 dk içimden sonra kabına koyarak şarj etmek gerekiyor bir de atomizer'ı çabuk bitiyor büyüklere göre. Ama şeklen güzel ben bundan kullanıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 evic aldım ben pil olayı baya iyi gidiyor bunda, arkadaşla beraber almıştık adam gitmiş samsung pil almış 20 tl ye iyi oldu, sonsigaran da satılan dekanglar orjinal mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Yukaridaki kucuk icin atomizer var mi kaliteli? Nereden alinir alan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Arkadaşlar aylar geçti artık doyurucu bir bilgi alabilirim, bu işten memnun musunuz ? Hangi modeli önerirsiniz ? Aylık masrafı bana ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 sonsigarandaki dekanglar orjinal, evet. yani kanımca orjinal tabii güvenilir site, süper hizmeti var, hastasıyım adamların, orayı kullanın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 e roll sipariş ettim bir tane bakalım nası çıkçak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Askere gittim geldim kimse hala bir fiyat performans ürünü bulamadı mı? Yok mu bir sansa clip+, nvidia 660ti, logitech g400? Unutmuştum ben bunu, iyi oldu hatırlattığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 http://www.sonsigaran.com/joyetech-e-roll ben bunu alıcam sanırım ,gerçi çok da para bide içemezsem,beğenmezsem fena koyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Geçenlerde joyetech eroll edindim.Gerçekten 2 hafta boyunca bir dal sigara içmedim fakat bir süredir likitim yok paramda yok.Maaş yatsın likit depolamayı düşünüyorum eve.Aklınıza sigarayı gerçekten keser mi ? Ben günde 5 paket sigara içiyorum bu ne be böyle ? Aynı hazzı vermez ki lan ? soruları geliyorsa silin atın onları Ekleme yapayım bari.İnternetten sürekli kartla alış veril yaptığınız ve likitine güvendiğiniz bir site varsa atabilir misiniz ? İki siteden alış veriş yapmaya çalıştım.İkisi de kapıda ödeme yöntemini kullanıyordu fakat kargolar yola çıkmamış bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar