Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oculus Rift

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Never gets old! :D Çok iyi gülüyor herif ya. Layar browser'ın yaratıcısıymış bu adam.

http://www.youtube.com/watch?v=PFqxlL8E2l0

Omni'de strafe olduğunu görmedim, belki vardır. Ya da yine gesture sistemi ile olur sonuçta ayakkabılar kaygan bir yapı kullanıyor, rift ile bir yöne bakarken sağ veya sol'a gidersen strafe olarak algılayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla martta verdim siparişi hala yollamadılar. Normalde bu hafta yollanması gerekiyordu ama "gümrükte problem olmuş" şeklinde bir şey attılar ortaya, inandırıcı değil.

Şimdi versen siparişi, order numberın 58k-59k olacak. Şuan 44k'ları dağıtıyorlar. Yani en az 1.5, 2 ay var yollanmasına.

O zamana kadar E3'te gösterdikleri 1080p Rift'i Dev Kit 2 olarak duyurabilirler. Belli olmaz. Senin kararın.
Sosyal ağlarda paylaş

yine bir vr fikri var aklımda.
bu seferki rüzgar fikrimden daha çok tutacak sanırım.

şimdi bi oyun yazcan oturduğun masayı tasarlatcak oyun.

sonra oculusu takcan böle masada bişiler yapcan, eşyayı ellicen falan o dalga motorlarla, oyunda da ellemiş olcan falan. yani obstakle'lar falan gerçek olcak çarpcan böle.

bu nasıl ateizler?

sölemesem mi bunları ya çalcaklar sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

HAhahaah evle başlayıp edit yaparak masaya indirgedi :D.

Dediğin "oda" olayı var. Sensör var, odayı realtime 3D olarak scan ediyor ve obje oluşturuyor. 3D nesneleri de odanın içine koyuyor ve karışmıyor. Sandalye ayağına gelince duruyor AI falan mesela.

Videosu var ama bulamıyorum.

hahahah evet ya postlarken saçma geldi yürüyüş için omni lazım diye sonra masaya indirgeyip editledim hemen :))

bence buradan güzel şeyler çıkar bu fikirleri bir yere not edin derim. ya da etmeyin yazılımcı arklar var onlara yaptırayım ben çıkınca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...