Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Sonunda geldi. iTunes'u ozellikle kiralama amaciyla sik kullaniyorum ben, alirim bunu. BIlkom ile gelmis, 300TL fiyat. Pahali ama, ikinci elden daha ucuza kaparim yaza dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi applestoreda usde 99 dolar amerikadaniste ile gelince kargo margo dahil 140 dolar yine türkiyeden epey ucuza gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sonunda geldi mi? Kocaeli Misbah apple'da sanırım yazdan beri var. 160 dolara satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 iTunnes falan geldi heralde (tr pazarına), onu söylüyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 netflix filan icinde iyi gayet evde en sevdigim esya benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 GERGE'ye yakında bimeks hediye eder sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 AppleTv'deki NetFlix TRde direk olarak hizmet veriyor mu yoksa yine Vpn vs uğraşıyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 unblockus kullaniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Gene overpriced ya. Lanet olsun asiri vergili 3. dunya ekonomisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 300 tele nedir ya epıl tv için. Kesinlikle 300 lira edecek bir alet değil. 99 dolar bile anca ederidir herhald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Cok sik bilgisayari televizyona baglayip kiraladigim seyleri izledim iTunes acildigindan beri. Iyi olur bu, 200TL olsa karsiligini da verir derim. Ikinci ele duser ama diye dusunuyorum o fiyatlarda. Icinde proxy destegi de var, Crunchyroll, Hulu filan iyi olur ama asil degeri benim icin film kiralayip izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ben de xbox 360 var, aynı işlevi görüyor :P Zaten Media Center sağolsun, PC'den stream de edebiliyorsun müzik ve filmleri eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 gidin 100 liraya k hd player fln alın dark mark öyle şeylerin var. geri kalan 200 liraya 4 ay internet faturası ödedyin, ölümüne torrent abanın. 300liranızı en verimli şekilde değerlendirmiş olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 iTunes destekliyorsa alirim onu. Kiralayip izlemek icin istiyorum iste bir de Hulu ile Crunchyroll icin. Bu ucunu daha ucuza yapabilecegim bir sey var mi? Koca LCD TV var, parasini verip buyuk ekranda kullanmadigim HD streamler var, bir ise yarasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yok itunes support sadece apple tv'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Apple TV var bende, indirdigim videolari Laptop => iPAD => Apple TV seklinde stream etmek icin kullaniorum. Bir de arada mirror screen ile oyun oynamak pek eglenceli oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 airparrot kullanan var mı? abim zorla aldırdı bunu ama kendisi mac kullandığı için airplay'den memnun. iphone veya ipad'le kullanırım diye. ama apple da open source düşmanı olarak malum oynattırmıyor mkv filan bunlarda. o yüzden tek umudum airparrot. deneyen olduysa yorumunu duymak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 AirParrot biraz choppy calisiyor. Cok sevdigimi soyleyemeyecegim. Belki cozunurlukle alakalidir ama hic denemedim. Cozunurlugu dusunerek belki daha akici bir goruntu elde edilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Sam said: airparrot kullanan var mı? abim zorla aldırdı bunu ama kendisi mac kullandığı için airplay'den memnun. iphone veya ipad'le kullanırım diye. ama apple da open source düşmanı olarak malum oynattırmıyor mkv filan bunlarda. o yüzden tek umudum airparrot. deneyen olduysa yorumunu duymak isterim. Airparrot kotu ya takiliyor oyle film neyim icin kullanacaksan elinde ipad varsa uzun zamandir air video kullaniyorum Bilg e ve ipad yada iphone a yukluyorsun her turlu formati altyaziyida destekliyor ipadden acip airplay ile tv ye atiyorsun 1080p de olsa zerre yavaslama yok 10 numero kisacasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 peki o halde olmazsa onu denerim. ipad şu an yok belki daha ileride. benim durumumda çok mantıksız oldu almak ama neyse artık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 jb ile cozebilirsin belki sorununu belki arastirdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 jimbeam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 j&b de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bakayım neymiş j&b yok hatırlamıyorum. demin geldi de takayım hemen dedim, lakin hdmi kablosu yok....... bu kadar mı ucuzcu olur bir şirket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bu yeni n11.com sitesinde de ucuza satan bir satıcı var. Dist. garantiliymiş. Bende alsam mı diye düşünüyorum da Mac'den direk gönderebiliyormuyuz mkvleri, 1080pleri filan acaba TV'ye bilen varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar