Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple TV

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Cok sik bilgisayari televizyona baglayip kiraladigim seyleri izledim iTunes acildigindan beri. Iyi olur bu, 200TL olsa karsiligini da verir derim. Ikinci ele duser ama diye dusunuyorum o fiyatlarda. Icinde proxy destegi de var, Crunchyroll, Hulu filan iyi olur ama asil degeri benim icin film kiralayip izleme.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
iTunes destekliyorsa alirim onu. Kiralayip izlemek icin istiyorum iste bir de Hulu ile Crunchyroll icin. Bu ucunu daha ucuza yapabilecegim bir sey var mi? Koca LCD TV var, parasini verip buyuk ekranda kullanmadigim HD streamler var, bir ise yarasinlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
airparrot kullanan var mı? abim zorla aldırdı bunu ama kendisi mac kullandığı için airplay'den memnun. iphone veya ipad'le kullanırım diye. ama apple da open source düşmanı olarak malum oynattırmıyor mkv filan bunlarda. o yüzden tek umudum airparrot. deneyen olduysa yorumunu duymak isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

airparrot kullanan var mı? abim zorla aldırdı bunu ama kendisi mac kullandığı için airplay'den memnun. iphone veya ipad'le kullanırım diye. ama apple da open source düşmanı olarak malum oynattırmıyor mkv filan bunlarda. o yüzden tek umudum airparrot. deneyen olduysa yorumunu duymak isterim.

Airparrot kotu ya takiliyor
oyle film neyim icin kullanacaksan elinde ipad varsa uzun zamandir air video kullaniyorum
Bilg e ve ipad yada iphone a yukluyorsun her turlu formati altyaziyida destekliyor ipadden acip airplay ile tv ye atiyorsun 1080p de olsa zerre yavaslama yok

10 numero kisacasi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...