Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 ha iyi aklıma eldi ne zamandır kime sorsam diyordum oda veya odaların tavanı için şöyle bir fantezim var, ne diyorsunuz yapılabilir mi? http://imgtrend.mynet.com/2015/07/12/09505339128700/rolls-royce-bespoke-celestial-phantom-2013-dubai-motor-show100445017ljpg-728x728.jpg https://paratic.com/dosya/2015/11/rolls-royce-yildiz-isigi-tavan-dosemesi.jpg https://www.youtube.com/watch?v=qqV5CNJweg4 diyordum ki buldum yapılıyormuş, o kadar da bakmıştım zamanında :( https://www.youtube.com/watch?v=eqPEoz4EKqI https://www.youtube.com/watch?v=mNyBDzXlGgw https://www.youtube.com/watch?v=Yczu3C6QJn4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Liebe said: Grego said: yeni evli avizesi ama bu, o konuda hakkını yemeleyelim. oturma takımını da hayal edebiliyorum az çok. bir de yemek masasının orda aynalı bir şey vardır, ayaküstü tekrar evlilikten soğudum. Ahahah yok o kadar değil ya bomboş salonumuz ekstra hiç bişi yok eve gidince atayım Foto, koltuk takımım da çirkin mesela ama avize berjer perdeler falan uyumlu yine kurtarıyor biraz http://aydinistikbal.com/img/hoby-maxi-3.jpg mobilyalar da bu oh my god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 kartvizitimi ömden atayım liebe bir daha taşınırsan bedava iç mekan tasarımını yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 ic mekan tasarimi mi yapiyosun sen? bana atabilirsin, lazim olacak yakinda sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Gerçekten gözlerim kanadı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 bana yap sen dekorasyon. istanbul da güzel bir tavan ışıklandırması, avize vs. satan yerleri bilmiyorum tavan 1,5 senedir böyle kjsfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 toggie said: ic mekan tasarimi mi yapiyosun sen? bana atabilirsin, lazim olacak yakinda sdfg. mimarım ben abi o yüzden bedava fgh. iç mimar kadar iyi yapamam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Grego said: bana yap sen dekorasyon. istanbul da güzel bir tavan ışıklandırması, avize vs. satan yerleri bilmiyorum tavan 1,5 senedir böyle kjsfgb tak iki tane sarkıt oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 pardon ya türk mimar olduğunu unutmuşum. sarkıt bitti diyor, kerestecin kim karşim seni, kendin mi üretiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Black-ice said: toggie said: ic mekan tasarimi mi yapiyosun sen? bana atabilirsin, lazim olacak yakinda sdfg. mimarım ben abi o yüzden bedava fgh. iç mimar kadar iyi yapamam tabi. iç mimariyi sktret, bana güzelinden bir fayans ustası öner, acil lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 şuan yok tanıdığım fayansçı malesef. projeciyim ben uygulama yapmıyorum ama izmirdeysen bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Grego said: pardon ya türk mimar olduğunu unutmuşum. sarkıt bitti diyor, kerestecin kim karşim seni, kendin mi üretiyorsun sprinkler zaten tavanın bi kısmının ağzına sıçmış. diğer tarafla fazla oynama bence. ferah kalsın. led dönebilirsin ama yüksek dikdörtgene belki kenarlara bi alçıpan ledlik fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Black-ice said: toggie said: ic mekan tasarimi mi yapiyosun sen? bana atabilirsin, lazim olacak yakinda sdfg. mimarım ben abi o yüzden bedava fgh. iç mimar kadar iyi yapamam tabi. ksk'de ev aldim, bi ara llama'yla falan bira icmeye ciktigimizda konusuruz. daha dekorasyona vakit var ama danisirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 ginaly said: Black-ice said: toggie said: ic mekan tasarimi mi yapiyosun sen? bana atabilirsin, lazim olacak yakinda sdfg. mimarım ben abi o yüzden bedava fgh. iç mimar kadar iyi yapamam tabi. iç mimariyi sktret, bana güzelinden bir fayans ustası öner, acil lazım bana.İstanbul Anadolu yakası ise var bende en kralından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 evropa malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 olm o ustalar karşıya falan da gidiyo cebini doldurabileceği bir işte nolacak. benim tesisatçım karşıya inşaatlara gidiyor sürekli :D ha ben memnun değilim, 3 kere yapamadı bi taharet vanasını, hala akıtıyor. niye projelere bu adamı çağırıyorlar bilmiyorum ahsdfuhdsaufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 şu dimmerlar yok mu trde ? http://www2.meethue.com/en-us/productdetail/philips-hue-dimmer-switch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 sabonis said: olm o ustalar karşıya falan da gidiyo cebini doldurabileceği bir işte nolacak. benim tesisatçım karşıya inşaatlara gidiyor sürekli :D ha ben memnun değilim, 3 kere yapamadı bi taharet vanasını, hala akıtıyor. niye projelere bu adamı çağırıyorlar bilmiyorum ahsdfuhdsaufhBenimki baya tok satıcı, Göztepe'ye bile rica minnet getirdim hukukumuz olduğu için. Adam sürekli full, düzenli olarak pendik Tuzla gebze arasında iş alıyor, Günde 2 saat git, 2 saat gel yol çekip zaman kaybetmek istemiyor genel olarak, ya da onun parasını da ekliyor öyle fiyat veriyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Holy said: Gerçekten gözlerim kanadı ya :( abi gerçekte o kadar kötü durmuyor ya ferite sor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Tam yeni gelin evleri sayfasina koyulmalik ev gibi duruyo bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 kocişimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 köşedeki ağaç yoksa olmaz o salon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Bi de plastiktir agac kesin sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 insan göt kadar dairede niye ağaç beslesin zaten abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 liebenin evlerinin karşısında bir de akp ilçe teşkilatı var. esas tamamlayıcı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar